הייתי מביא את שמיר וגנטוס מסכנין כקשר ובלם לסגל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:מצחיק שעשו הכל כדי לסגור את הסגל מוקדם אבל בפועל יש בו עוד המון בעיות ואנחנו רחוקים 3-4 שחקנים מסגל באמת מושלם
nivke אמר:Undertheknife אמר:Kaka אמר:ברשימה הזאת יש 2 טובים וכמו שאמרתי אחד מהם עדיין בגדר פוטנציאל. אליאס, יוספי, גורדנה(שבכלל לא סופרים אותו) זה שחקנים שמורידים את רמת הקבוצה. ספורי הוא שחקן התקפה.
אתה מדבר איתי על אידיאל אבל אנחנו רחוקים מזה. במצב הנתון של הקבוצה כרגע אני מעדיף שיהיה לי בספסל מישהו כמו אליאס או יוספי מאשר שלא יהיה לי כלום.
ברור שהייתי רוצה את כנעאן אבל זה לא המצב.
ראינו את הקישור ה"נהדר" של באר שבע במשחק בשבת.. כל עוד שחקנו נורמלי הם לא עברו את ה-35 מטר מהשער שלהם. זה נהדר לאסוף שחקנים לאמצע אבל מה הטעם לאסוף סתם שחקנים שלא נותנים משהו מעבר... מכל הרשימה שיש בבאר שבע אין שחקן שיכול לשחק לפני ה-4 שיש לנו/ אין שחקן. יותר מזה יש מצב שמאור לוי מקבל המון דקות בסגל של באר שבע.
Undertheknife אמר:nivke אמר:Undertheknife אמר:אתה מדבר איתי על אידיאל אבל אנחנו רחוקים מזה. במצב הנתון של הקבוצה כרגע אני מעדיף שיהיה לי בספסל מישהו כמו אליאס או יוספי מאשר שלא יהיה לי כלום.
ברור שהייתי רוצה את כנעאן אבל זה לא המצב.
ראינו את הקישור ה"נהדר" של באר שבע במשחק בשבת.. כל עוד שחקנו נורמלי הם לא עברו את ה-35 מטר מהשער שלהם. זה נהדר לאסוף שחקנים לאמצע אבל מה הטעם לאסוף סתם שחקנים שלא נותנים משהו מעבר... מכל הרשימה שיש בבאר שבע אין שחקן שיכול לשחק לפני ה-4 שיש לנו/ אין שחקן. יותר מזה יש מצב שמאור לוי מקבל המון דקות בסגל של באר שבע.
אם זכרוני אינו מטעה אותי הפסדנו את המשחק, מעבר לכך שבכלל לא הופענו למחצית השנייה.
לגבי מאור לוי, דעתי ידועה עליו אין טעם להרחיב את הדיבור.
לוקח כל אחד מהקישור של באר שבע תמורתו.
Apoc אמר:זה דיווח שהם מצטטים מסרביה ככה שאני ארשה לעצמי להטיל ספק
Kaka אמר:לא אמין
זה בכלל בושה, למה לו להתאמץ אם בכל מקרה הוא לא נשאר אחרי המשחק נגדם?Shocking4U אמר:לדעתי הסיפור עם פלאניץ די סגור. מחכים עד המשחקים מול אולימפיאקוס כדי להוציא על זה ולא יפתיע אותי אם תצא הודעה ממש מייד אחרי המשחק ביוון.