• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בשלב הזה נראה שהדבר היחיד שיכול לעצור את ההעברה דל פלאניץ זה או שהוא יפצע או שהקהל שלנו יתעורר על החיים שלו ויבהיר למועדון בכל פלטפורמה אפשרית שזה לא משהו שעוברים עליו לסדר היום.

אתה חייב לצאת מהפאניקה הזאת שרודפת אותך כל הקיץ.
פלאניץ עדיין שחקן מכבי חיפה ומכירה שלו תיהיה רק במידה ולא יסכמו על חוזה חדש. שני הצדדים רוצים להמשיך ביחד.

Kaka אמר:
אתה חייב לצאת מהפאניקה הזאת שרודפת אותך כל הקיץ.
פלאניץ עדיין שחקן מכבי חיפה ומכירה שלו תיהיה רק במידה ולא יסכמו על חוזה חדש. שני הצדדים רוצים להמשיך ביחד.

בסדר בוא נחיה ונראה. אני מעריך את הסיכוי שימכר במעל ל99 אחוז.

למה נראה לכם שג'קי לא יבקש לפחות 1.5 מיליון יורו על סבקטוביץ'? גם כי יש כסף בקופה וגם כי הוא נחשב לשחקן מפתח באשדוד, אלחמיד בכלל זה מקרה אבוד, צריך לפנות לשוק זר אסור לעשות עסקים עם השרלטנים בארץ

לגבי סבטקוביץ' הזה, אני מסתכל באתר של המנהלת על סטטיסטיקות מהעונה שעברה, הוא לא נמצא למעלה בשום מדד. לא בתיקולים, מאבקי אוויר, חילוצי כדור וכל המדדים ההגנתיים. אשדוד הייתה בעונה שעברה ההגנה השנייה הכי גרועה בליגה (ספגו 52 לעומת 53 של נוף הגליל) מה לעזאזל יש בו חוץ מהייפ שחברים של ג'קי בתקשורת מייצרים עליו? זה ממש מזכיר לי את ההייפ הלא ברור שלוזון בזמנו ייצר על דוס סנטוס. לפחות שיביאו את כנעאן איתו.

אני בכלל חושב שהפרסומים על סבטקוביץ אלה סתם ספינים .
קשה לי להאמין שבמועדון עד כדי כך מטומטמים בשביל להביא אותו במקום פלאניץ'.
אם הוא יעזוב יחפשו בלם זר אחר .

דווקא מאוד הגיוני שיבוא. עוד לפני שדובר על עזיבה של פלאניץ' דיברו עליו כמועמד להצטרף. אני די בטוח שהוא זה שיחליף אותו

בדיוק. דיברו עליו בתחילת הקיץ כגיבוי. הוא תוכנן להגיע כגיבוי. לא כמחליף של פלאניץ'.

קיצר יביאו את אלחמיד ואת סבטקוביץ, רק נקווה לטוב

Apoc אמר:
בדיוק. דיברו עליו בתחילת הקיץ כגיבוי. הוא תוכנן להגיע כגיבוי. לא כמחליף של פלאניץ'.

זה מחזק את הטענה שלי שבמועדון מבינים שהוא טוב כגיבוי ולא לבנות עליו כבלם פותח שינהיג את ההגנה .

תשימו לב שכל הזמן מעלים שמות של שחקנים בתקשורת ששייכים לסוכן מסוים. לא כולם מועמדים, עדן שמיר לדוגמא מת להגיע ודודו הציע אותו אבל בנתיים בכר לא מעוניין. גם השם של סייף עלה עשרות פעמים אבל החליטו שאין בו צורך.

Kaka אמר:
תשימו לב שכל הזמן מעלים שמות של שחקנים בתקשורת ששייכים לסוכן מסוים. לא כולם מועמדים, עדן שמיר לדוגמא מת להגיע ודודו הציע אותו אבל בנתיים בכר לא מעוניין. גם השם של סייף עלה עשרות פעמים אבל החליטו שאין בו צורך.

מי עוד היה מועמד וקשור לדודו?

ואגב אם במכבי חיפה באמת יש תקרת שכר נניח של 450-500 איך זה שעד היום אף שחקן שלנו לא עבר לצהבת כדי לקבל שדרוג?

MHFC4EVER אמר:
Kaka אמר:

מי עוד היה מועמד וקשור לדודו?

סייף, שמיר, חאתם וכנעאן.

Kaka אמר:

מצויין.
שמיר שחקן בינוני שלא צריך להיות במכבי. צריכים אצלנו לעבוד לפעמים בדרכים יצירתיות, ולא ללכת אל המובן מאליו.

אני מקווה שאחרי אלברמן ובן הרוש, למדו אצלנו שלא מביאים את הזבל של מכבי תל אביב

יש באמת דיבור על אליאל פרץ?
מישהו אמר לי משהו ולא ראיתי כלום בתשקורת

וואלה כמחליף לשרי הוא טוב ממאור לוי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה