• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בסדר, כל השופרות של המועדון בתקשורת מנסים למרוח את האוהדים עד אחרי המשחק מול אולימפיאקוס.

מדהים שהיה להם שנה לשבת עם פלאניץ על הארכת חוזה אבל הם לא הגיעו לזה. היה יותר חשוב להאריך חוזה למאור לוי אחרי שכבר מימשו עליו את האופציה

אם פלאניץ ישוחרר ובאמת יביאו את סטקוביץ צריכה להתחיל מחאה רצינית ואמיתית כדי שימכור נמאס כבר

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
אם משחררים את פלאניץ אני אשקול לחיוב לבטל את המנוי
למה? 1.3 מיליון יורו לא שווים בעינייך להקריב את ההגנה ואת ההצלחות האפשריות של הקבוצה? בכל זאת לא בכל יום אפשר לקבל ומיד להוציא סכום כזה על בלם מאשדוד שלקח חלק באחת ההגנות הגרועות בליגה.

אני אשמח מאוד, אתה לא?
מכירת שחקנים לחו״ל זו מטרה של הקבוצה, אני מאושר כשהקבוצה מגשימה את מטרותיה.
מי שלא שמח מהגשמת המטרות לא אוהד.
סראשבקיר

סלטיק החתימה את ארון מוי, קשר אמצע אוסטרלי. כנראה ירדו מאבו פאני.

NOSFERATU ZODD אמר:
The real Tsepo אמר:
מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
אני חושב שדווקא בשנים האחרונות השימור סגל מצויין. אם תסתכלו קצת בהלך רוח אצל הצהבת התלונות שעולות מאוהדים שלהם זה שאצלנו שחקנים פשוט לא עוזבים. דעתי היא שחייבים לעשות מאמצים גדולים כדי להשאיר את בוגדן אבל אם הוא יעזוב לא צריך להיות בגישה שמגדל הקלפים יקרוס
ככה גם אמרו אי שם ב2010 שטיישיירה עזב.
מאז לא היה פה בלם נורמלי.

אם פלאניץ' היה ברמה של טשיירה .....
רק האוהדים שלנו מחזיקים מפלאניץ' איזה בלם על וזה אומר הכל .

Daniel123 אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
The real Tsepo אמר:
מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
אני חושב שדווקא בשנים האחרונות השימור סגל מצויין. אם תסתכלו קצת בהלך רוח אצל הצהבת התלונות שעולות מאוהדים שלהם זה שאצלנו שחקנים פשוט לא עוזבים. דעתי היא שחייבים לעשות מאמצים גדולים כדי להשאיר את בוגדן אבל אם הוא יעזוב לא צריך להיות בגישה שמגדל הקלפים יקרוס

עזוב שאת מי זה מעניין, אבל מי אמר?

הנרטיב החדש של דוברי המועדון:
פלאניץ ימכר אם לא יסכים להאריך חוזה במכבי חיפה בתנאים שמוצעים לו. לא יתנו לו להיכנס לשנת חוזה ולעזוב בקיץ בחינם.

ואני שואל? לא ידעתם שהוא בשנת חוזה עד לפני שבוע? לפני רגע לא רציתם למכור אותו וגם לא מיהרתם לשבת איתו על חוזה חדש אז מה קרה? נוכלים.

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:

מה זה מי אמר ? יש כאן אוהדים שכותבים שהוא אחד הבלמים הטובים ששיחקו במועדון ואני לא מסכים עם זה .

כל הסאגה של פלאניץ' גורמת לי לחשוב על להחזיר את החתימה הישנה שלי.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:

מה זה מי אמר ? יש כאן אוהדים שכותבים שהוא אחד הבלמים הטובים ששיחקו במועדון ואני לא מסכים עם זה .

לא הבנת, אמרת ש"רק האוהדים שלנו" מחזיקים מפלאניץ' כאילו שהוא בלם גדול. על זה שאלתי מי אמר. למרות ששוב, לא מעניין מה אוהדים אחרים אומרים.

Shocking4U אמר:
כששני אנשים כאלה שעבדו כל כך הרבה שנים ביחד ויש ביניהם מערכת יחסים כזאת, הכל על השולחן. והנשיא של מכבי חיפה יודע גם איפה הוא מרשה לעצמו לשחרר ואיפה לא, הכל היה שם בידיעה ברורה. השאלה הראשונה לשלמה הייתה איך סבטקוביץ' מאשדוד. שלמה אמר שהוא מחזיק ממנו מאוד ושאל למה. יענקל'ה אמר 'אנחנו לא נצליח להחזיק את פלאניץ', יש לו סעיף והם יממשו אותו, אני לא יכול להתמודד עם ההצעה שלהם בכלל'".

יונתן כהן המשיך לספר את דברי של יעקב שחר: "פלאניץ' הוא המשתכר הבכיר ביותר במכבי חיפה, אבל אי אפשר להתחרות עם ההצעה היוונית כי גם אי אפשר לייצר פערים גדולים מדי בין השחקנים כי אז זה ימשוך את כולם למעלה. הוא עשה שנתיים נהדרות, אליפויות, זמן להתקדם. מה גם שזה כסף טוב לקבוצה, ואא"ק השנה לא באירופה - זה מאפשר לנו לשחרר אותו אחרי אולימפיאקוס או אחרי הסיבוב הבא בכלל".

פשוט בושה אין מילה אחרת

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:

חד משמעית הוא לדעתי יותר טוב מטישיירה עד לפני החצי עונת נפילה שלו.
אנחנן לא חייבים להסכים נסיך.

Liberman אמר:
Daniel123 אמר:
Apoc אמר:

ברור לי כל אחד והדעה שלו, למרות שאם היו אומרים לי עכשיו טשיירה או פלאניץ לוקח את טשיירה בלי לחשוב פעמיים .
בלם ברמה אירופאית .

Daniel123 אמר:
Liberman אמר:
Daniel123 אמר:

ברור לי כל אחד והדעה שלו, למרות שאם היו אומרים לי עכשיו טשיירה או פלאניץ לוקח את טשיירה בלי לחשוב פעמיים .
בלם ברמה אירופאית .
נוטה להסכים איתך אהבתי יותר את טיישרה הוא היה יותר אחראי במשחק שלו לעומת פלאניץ וידע להשלים מצויין תבלם שלצידו זה נראה לי הבלם הכי טוב שהיה בישראל הוא ומיגל ויטור עושה רושם שצריך ללכת על השוק הפורטוגזי שקל לו להסתגל לליגה ההישראלית

לכל מי שתהה איפה הקאץ׳ בסכומים שהיו מוכנים לשלם על פיירו

החשבון מוגש לכם באהבה מתנת קבוצת מאיר

Shocking4U אמר:

די נו, לפחות אל תתחיל גם אתה עם הקונספירציות.

אין לזה קשר למחיר ששילמו על פיירו או כל דבר דומה. שנה שעברה הוציאו יותר כסף על רכש ואף שחקן לא נמכר.
השיקול הוא שיקול מסחרי קר ועקום - מעדיפים מיליון ומשהו היום על פני עזיבה בחינם בקיץ. תוך התעלמות מהאימפקט שח זה על הקבוצה והאפשרות שיש לזה לפגוע בסיכויי ההגעה לשלבי הבתים עם כל הכסף במענקים וניקוד שמעורב בזה.

פשוט מערכי השיקולים העקומים שהנחו את חיפה ב10 השנים האחרונות.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

די נו, לפחות אל תתחיל גם אתה עם הקונספירציות.

אין לזה קשר למחיר ששילמו על פיירו או כל דבר דומה. שנה שעברה הוציאו יותר כסף על רכש ואף שחקן לא נמכר.
השיקול הוא שיקול מסחרי קר ועקום - מעדיפים מיליון ומשהו היום על פני עזיבה בחינם בקיץ. תוך התעלמות מהאימפקט שח זה על הקבוצה והאפשרות שיש לזה לפגוע בסיכויי ההגעה לשלבי הבתים עם כל הכסף במענקים וניקוד שמעורב בזה.

פשוט מערכי השיקולים העקומים שהנחו את חיפה ב10 השנים האחרונות.

אני חושב שהם בנו על מכירה של שחקן מפתח אחד (חזיזה או אבו פאני וכנראה בעיקר אבו פאני) והיו מוכנים בהתאם להשקיע סכום גבוה מהרגיל בהעברה. אני חושב שגם חלק גדול מזה זה העובדה שהצהבת הוציאו סכום גדול על יובאנוביץ ורצינו להראות שגם אנחנו יודעים.

הקטע עם היעזוב בחינם מטומטם ממש בעיניי. לא ידעתם עד לפני שבוע שהוא מסיים חוזה? אז למה לא ניסיתם למכור אותו כבר קודם או להאריך לו חוזה? בדיחה.

שנה שעברה שמו 1.1 מיליון יורו על דין דוד + 1.4 מיליון על מוחמד + 700 אלף על אורי דהן.
השנה הוציאו 1.6 על פיירו + 300 אלף על קורנו.

פיירו לבד אולי סכום גבוה אבל הוצאות הרכש העונה נמוכות (רוקאביצה וסונדגרן בחינם). אז אני לא קונה שהמחיר של פיירו קשור באיזשהו אופן לכוונה למכור שחקן אחר.

כאמור, פשוט תהליך קבלת החלטות עקום.
ולשאלתך - חודשים היו בטוחים שהוא על סף להאריך חוזה, אז לא היו בלחץ למכור. כמו שקרה עם אבו פאני בשנה שעברה שבפתאום בספטמבר הבינו שיש איתו בעיה ואז נכנסו ללחץ של הארכת חוזה או יציע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה