• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אין סיכוי שפלאניץ' נמכר במחיר כזה (מיליון יורו ועוד 300 אלף בבונוסים). על זה אני מוכן להתערב ולחתום.
לפחות להתעקש על סכומים יודעים אצלנו

על הצעה של פחות ממיליון וחצי יורו פיקס אני לא פותח את המייל בכלל

ביוון ובסרביה על עסקה סגורה ומעבר של הבלם לא.א.ק אתונה אחרי צמד המשחקים נגד אולימפיאקוס, אבל בחיפה מכחישים. גם בסביבת השחקן מכחישים שיש חוזה סגור והשחקן עצמו הודיע שהוא מתמקד במשחק בלבד.

וייס

Smurk אמר:
ביוון ובסרביה על עסקה סגורה ומעבר של הבלם לא.א.ק אתונה אחרי צמד המשחקים נגד אולימפיאקוס, אבל בחיפה מכחישים. גם בסביבת השחקן מכחישים שיש חוזה סגור והשחקן עצמו הודיע שהוא מתמקד במשחק בלבד.

וייס
במקום להכחיש תאריכו לו את החוזה ותפתרו את הכל

הם גם הכחישו שיש לו סעיף יציאה.

ההכחשות שלהם שוות לתחת. אם הם באמת היו רוצים להכחיש היו מוציאים הודעת מועדון רשמית

הם מכחישים כדי כאילו להראות שהוא מחוייב למשחק היום ולמפגש הבא.
זה מריח מקילומטרים שהעסקה חתומה, אבל האף שלי מנוזל אולי אני טועה.

איך זה עוזר להם להכחיש לפני המשחק ולמכור אותו אחרי? כולם יבינו שהכתבות נכונות והכל סגור.

מאמין שכרגע כלום לא סגור, בטח לא בסכומים שהכתבים היוונים מדווחים. כבר דיווחו כמה מהמקורבים פה שאמורה להיות פגישה איתו על הארכת החוזה - יש מצב שאחריה יוחלט למכור

Judokan אמר:
איך זה עוזר להם להכחיש לפני המשחק ולמכור אותו אחרי? כולם יבינו שהכתבות נכונות והכל סגור.

מאמין שכרגע כלום לא סגור, בטח לא בסכומים שהכתבים היוונים מדווחים. כבר דיווחו כמה מהמקורבים פה שאמורה להיות פגישה איתו על הארכת החוזה - יש מצב שאחריה יוחלט למכור
כי לא רוצים לעלות למשחקים קריטיים למועדון כשכולם כולל האוהדים יודעים שאחד משחקני המפתח חתום בקבוצה אחרת. שמים את זה בצד עד אחרי המשחקים ואז יוציאו את זה לתקשורת

דיווחים מהיום ביוון וברומניה שהכל סגור ושהוא כנראה ישאר ביוון אחרי הגומלין כדי לסגור שם את העניינים.

יותר דחוף לי שחקן אגף, נראה שצ'יבוטה לא נספר ולא בא לי עוד חצי עונה של דוד באגף

למה לא מעדכנים כלום על התהליך של סונדגרן ומוחמד לקבלת תושבות?
בזמנו על רוקאביצה הוציאו עדכונים וכתבות על כמה זמן יקח.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה