חייבים עוד קשר. אם אנחנו פותחים שבוע הבא בגומלין עם הקישור החזק שלנו הקשר היחיד על הספסל זה מאור לוי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Pralija אמר:לא מבין איך אין דיבור על קשר
ג'אבר בחוץ לחודש וחצי ואנחנו מתחילים להיכנס ללוח משחקים צפוף בקרוב.
קנצפולסקי או אליאל פרץ יכולים לסגור פינה.
Daniel123 אמר:Pralija אמר:לא מבין איך אין דיבור על קשר
בחייאת מה אליאל פרץ ?
עדיף שמיר
קנצפולסקי מביא אותו בלי קשר, זה רכש מעולה לעתיד .
ברק.י אמר:Daniel123 אמר:Pralija אמר:לא מבין איך אין דיבור על קשר
בחייאת מה אליאל פרץ ?
עדיף שמיר
הבעיה עם אל ים היא שהוא לא חתם בהפועל בגלל דרישה של סעיף שחרור נמוך. זו שאלה מה נפיק ממנו אם יגיע כי הוא לא יקבל דקות של שחקן הרכב בעונה הקרובה ואם יושאל ויהפוך לשחקן ברמה גבוהה להוביל פה, הוא עלול לעזוב לחו״ל תמורת כלום בערך. הפלוס היחיד בלהביא אותו זה שמדובר בעסקה זולה מאד וההפסד פה הוא קטן.
Daniel123 אמר:ברק.י אמר:Daniel123 אמר:בחייאת מה אליאל פרץ ?
עדיף שמיר
הבעיה עם אל ים היא שהוא לא חתם בהפועל בגלל דרישה של סעיף שחרור נמוך. זו שאלה מה נפיק ממנו אם יגיע כי הוא לא יקבל דקות של שחקן הרכב בעונה הקרובה ואם יושאל ויהפוך לשחקן ברמה גבוהה להוביל פה, הוא עלול לעזוב לחו״ל תמורת כלום בערך. הפלוס היחיד בלהביא אותו זה שמדובר בעסקה זולה מאד וההפסד פה הוא קטן.
בגלל שזה הפועל ת"א אז הוא מרשה לעצמו לבוא בדרישות כאלה, כל שחקן יכול לדרוך עליהם ולעשות מהם צחוק .
מכבי חיפה זו לא הפועל ת"א ואני מאמין שמהר מאוד יגיעו איתו לעמק השווה ויסגרו על תנאים שיהיו מקובלים על כולם .
Kozmo אמר:לא יודע למה, אבל יש לי תחושה כזו מאחרי המשחק שג'קי בן זקן יהיה מוכן להפחית בדרישות הכספיות בעסקת סבטקוביץ' על מוחמד + כסף
Smurk אמר:Kozmo אמר:לא יודע למה, אבל יש לי תחושה כזו מאחרי המשחק שג'קי בן זקן יהיה מוכן להפחית בדרישות הכספיות בעסקת סבטקוביץ' על מוחמד + כסף
ברור שיפחית. עלי שחקן הצגה וסבטקוביץ' בלם בינוני פלוס. עלי לא יזוז ובטח שלא לאשדוד.
ממה שקראתי הם מחפשים להתחזק בשני בלמים. גם יש בלם מקופנאגן שקרוב אליהם מאוד אם אני לא טועה (בוילסן אאלט)Kaka אמר:עכשיו ביוון מדברים בכלל על אוסקר מינגסה . אבל רק לפני כמה ימים הם רשמו שיש סיכום על פלאניץ...
ברור לי,כתבתי ברמת העיקרוןApoc אמר:לא יביאו עוד מגן
MHFC4EVER אמר:בלי קשר לפלאניץ' אנחנו צריכים עוד בלם
מגן שמאלי הגנתי (קורנו לא מגן)
וקשר מרכזי