• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Nirgreen אמר:
amitoima אמר:
Nirgreen אמר:
צפי להתפחות בעניין האל הסרבי ביום חמישי הקרוב.

איפה הימים שהבטחת לנו קשר ישראלי מבטיח ובלם זר ברמה מטורפת

בלם זר זה בתנאי שסונגי או עלי אזרחים( יש כבר שמות) לגבי הקשר זה נראה רחוק מאוד ניסו לעשות מהלך ולא הצליח עד כה.

בקיצור תגיד שניסו להביא את אל ים מהפועל

למה שיספרו אנשים שמוכרים את המחאה (מטומטמת מלכהתחילה, אבל עדיין) עבור מגשי פיצה?

לא מאמין שיש לזה שום קשר לקהל. הקהל גם לא רצה שאלירן עטר ימכר לצהבת והוא עדיין מכר אותו כמו גדול. אם הוא לא עוזב זה נטו כי בכר התאבד עליו כמו שבכר התאבד גם להביא אותו. כי בכר זה הדמות המקצועית היחידה במכבי חיפה שיש לה מושג קלוש

או שפשוט אאק החליטו להביא בלם בקליבר יותר גדול כמו שכתוב בכל דיווח אפשרי

יש הרבה דיווחים סותרים, כרגע אי אפשר לדעת מה האמת.
במידה ופלאניץ' ישאר בסוף, סביר להניח שזה בגלל שבכר נלחם על זה בכל הכוח ופחות בגלל הקהל.

דומאגוי וידה מקום 1 בחיפושים ב transfermarkt

בדקתי באופן יומי בזמן האחרון ופלאניץ לא היה אפילו בעשירייה

כנראה וידה הזה מקושר גם לפנר / גאלא

חזיזוש אמר:
או שפשוט אאק החליטו להביא בלם בקליבר יותר גדול כמו שכתוב בכל דיווח אפשרי
בשום דיווח לא רשום שהם ירדו ממנו.

אם מחר מודיעים שעלי או סונדגרן מקבלים תושבות ולא נחשבים כזר, הייתם מחזירים את רודריגז?
גם עוד קשר לגיבוי גם פותר את העניין של בלם שלישי בשלושה בלמים גם מחלטר כמגן ימני או שמאלי במידת הצורך וגם מכיר את המערכת הקבוצה העיר הליגה וכו.
המינוס היחיד זה הדרישות שכר המנופחות.

אם מתפנה מקום לזר, בלם או קשר לאמצע, ואתם צריכים להביא מישהו שמוכר למערכת (כלומר, שחקן שמשחק או שיחק בליגה כבר), את מי אתם מנחיתים פה?

Apoc אמר:
אם מחר מודיעים שעלי או סונדגרן מקבלים תושבות ולא נחשבים כזר, הייתם מחזירים את רודריגז?
גם עוד קשר לגיבוי גם פותר את העניין של בלם שלישי בשלושה בלמים גם מחלטר כמגן ימני או שמאלי במידת הצורך וגם מכיר את המערכת הקבוצה העיר הליגה וכו.

הקדמת אותי בשנייה בערך עם שאלה דומה.
לשאלתך, אני הייתי מחזיר אותו, בהתחשב בזה שאנחנו צריכים גם קשר וגם בלם ונראה שהמועדון לא שואף להביא שני שחקנים חדשים בחלון הזה.
מה גם שלצד העיבוי של הקישור והאפשרות לשחקן בשלושה בלמים, חוסה יכול להוות אופציה לעמדת המגן השמאלי אם אנחנו רוצים משחק מבוקר יותר.
אני רק תוהה אם הוא שווה חוזה שמן לשנתיים קדימה לפחות (הוא הרי לא יחתום לעונה אחת).

Apoc אמר:
בוודאות. סוגר לך מלא פינות כולל את השלושה בלמים שבכר כל כך רוצה שיהיה לו את האופציה לשחק ויהיה גם עוד קשר נורמלי לרוטציה שאנחנו כל כך צריכים

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=409038

חץ בלב הראיון הזה

Hatzili22 אמר:

חץ בלב הראיון הזה

ממש לא חץ.
הייתה למועדון אופציה עליו והוא לא רצה שיממשו אותה, הוא רצה יותר כסף או אנערף עד כדי בימוי פציעה.

זה קצת מצחיק להגיד שהוא לא רצה לעזוב כשהוא זה שרצה שלא יממשו לו את האופציה בשביל לפתוח חוזה.

מבין לגמרי את ההחלטה במצב כזה מהצד שלנו להיפרד. שחקן מרגש אבל בטח לא אחד שאין לו תחליף (אפילו ישראלי). ההערכה שלו כלפי עצמו גבוהה מהשווי שלו בפועל

אגב, מישהו הצליח להבין מה נסגר בסיפור זרגרי? בכתבות על הרכישה של ביתר על ידי אברמוב מתייחסים לזה כאילו זרגרי כבר נמכר לנו והושאל לביתר

Liberman אמר:
Hatzili22 אמר:

חץ בלב הראיון הזה

ממש לא חץ.
הייתה למועדון אופציה עליו והוא לא רצה שיממשו אותה, הוא רצה יותר כסף או אנערף עד כדי בימוי פציעה.

כל הסיטואציה שנוצרה מצערת , לא נכנס למי אשם

Hatzili22 אמר:
Liberman אמר:
Hatzili22 אמר:

חץ בלב הראיון הזה

ממש לא חץ.

כל הסיטואציה שנוצרה מצערת , לא נכנס למי אשם
איך אלכס אמר פעם
שחקן צריך לדעת לנהל קריירה

Apoc אמר:

בכלל לא מחזיר אותו או הולך על בלם זר או על קשר אחורי זר שיהיה לי תאופצייה להוזיז את עלי לשמונה

חוסה שחקן מצויין זה אין ספק, יש לו חלק גדול בשתי האליפות האחרונות.
אבל הוא שרף את עצמו עם בימוי הפציעה והקרבות על האופציה בשיא מאבק האליפות.
אני מבין בהחלט את המועדון שהחליט לא להמשיך איתו אחרי המקרה הזה.
מה גם שהיו עמדות יותר דחופות לחיזוק.

רק מקצועית, מבלי להיכנס לכסף ושיקולים של ביים פציעה וכל הסיפור, חד משמעית הייתי מחזיר אותו.
אני חושב שהוא היה צריך לעזוב, כי הוא לא מספיק ברמה להיות קשר פותח, והוא לא מגן אלא מחלטר שם, בגלל זה העדפתי לשחרר אותו ולהביא שני מגנים זרים טבעיים.
אבל אם מתפנה מקום לזר נוסף, אני בהחלט מביא אותו. הוא סוגר לנו את הפינות של קשר נוסף, גם בלם נוסף הוא יכול להיות, וגם מגן לעת הצורך.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה