ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רציני בגלל מה שקורה בסכנין, ושאם לא מעבירים תקציב אז באמת תם הטקס ושאין משחקים, כל האיומים והחרטות זה לפני מעמד הגשת התקציב וסתם ספינים שהמטרה שלהם להפעיל לחץ. אבל גם אני חושב שהם יתנו להם הארכה כלשהי אם בסכנין יגידו שיש להם מימון כלשהוApoc אמר:איזה רציני? מה רציני?
ההודעה הזאת של הבקרה לא שווה את הנייר שהיא נכתבה עליה. (וכן אני יודע שזה נשלח במייל בטח)
Smurk אמר:הייתם מביאים את גוטליב?
חסר לנו בלמים שמוכרים אותנו במשחקים מול הצהבת?Smurk אמר:הייתם מביאים את גוטליב?
Smurk אמר:הייתם מביאים את גוטליב?
ברק.י אמר:Smurk אמר:הייתם מביאים את גוטליב?
לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
העמידה הגבוהה והלחץ הגבוהה דורשים שחקני הגנה מאד מהירים (בזה הוא סבבה) ואחראיים (ובזה הוא לוקה). זה מאד מגביל את האפשרויות לרכש מתוך הליגה כי רוב השחקנים פה לא מחזיקים בשני האספקטים. אני חושב שזה מה שהאמינו שדהן יצליח להיות וזה לא עבד. למזלנו, שון עשה את הקפיצה ואפשר לבכר לשחק כל כך התקפי בעונה האחרונה. ככל שאני חושב על זה יותר וככל שמתקדם החלון, אם יתאפשר להביא זר, סבטקוביץ׳ יכול להיות רכש מספק עם הרבה יתרונות.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Smurk אמר:הייתם מביאים את גוטליב?
לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
העמידה הגבוהה והלחץ הגבוהה דורשים שחקני הגנה מאד מהירים (בזה הוא סבבה) ואחראיים (ובזה הוא לוקה). זה מאד מגביל את האפשרויות לרכש מתוך הליגה כי רוב השחקנים פה לא מחזיקים בשני האספקטים. אני חושב שזה מה שהאמינו שדהן יצליח להיות וזה לא עבד. למזלנו, שון עשה את הקפיצה ואפשר לבכר לשחק כל כך התקפי בעונה האחרונה. ככל שאני חושב על זה יותר וככל שמתקדם החלון, אם יתאפשר להביא זר, סבטקוביץ׳ יכול להיות רכש מספק עם הרבה יתרונות.
סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.
רכש בינוני קלאסי מהליגה במחיר מופקע. כאילו לא למדנו מדוס סנטוס
ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.
למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.
אני כמובן מאמין שאפשד להביא טוב ממנו, אבל יש גם יתרונות בהגעה שלו. הוא מכיר את הליגה, יהיה קל לו להסתנכרן עם פלאניץ׳, הוא בגיל טוב והוא לא בפרופיל מספיק גבוה כדי לעשות בלאגן בחדר הלבשה במידה ויפתח על הספסל במהלך בליגה.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.
למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.
אני כמובן מאמין שאפשד להביא טוב ממנו, אבל יש גם יתרונות בהגעה שלו. הוא מכיר את הליגה, יהיה קל לו להסתנכרן עם פלאניץ׳, הוא בגיל טוב והוא לא בפרופיל מספיק גבוה כדי לעשות בלאגן בחדר הלבשה במידה ויפתח על הספסל במהלך בליגה.
אשדוד בשנתיים האלה משחקת מאוד נמוך (אחד המאפיינים המרכזיים של הסגנון של רב"ש). לכן הבלמים שלהם כמעט לא נדרשים להתמודד במהירות.
במעט שכן - דווקא אוואני שימש יותר בתור הבלם "המהיר" שלהם בזמן שסבטקוביץ' הוא יותר על תקן הבלם הפיזי והחזק.
מדובר בסגנון שחקן שבאופן מובהק לא יתאים לנו.
ולגבי החלק השני שאמרת - אם מדובר בבלם שמגיע בשביל לשבת על הספסל, זה רק מעצים כמה המהלך גרוע. הוא יעלה לך סדר גודל של מיליון יורו ויותר (כי זה ג'קי).
בכסף הזה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ומעניינים, שגם לא תהיה להם בעיה לשבת על הספסל.