• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אחרי קיץ באמת מעולה, אני חייב להודות שאני קצת מתבאס על ההתנהלות של המועדון מאז אולימפיאקוס.

אף שחקן משמעותי עדיין לא האריך חוזה (3 שבועות אחרי), אין אפילו ריח של משא ומתן עם שחקנים להעמקת הסגל.

רק טוחנים מים על האזרחות של מוחמד וסונדגרן, שלכו תדעו מה ומתי ייצא מזה. חבל. יוצר חשש מהחתמה סותמת חורים ברגע האחרון

Judokan אמר:
אחרי קיץ באמת מעולה, אני חייב להודות שאני קצת מתבאס על ההתנהלות של המועדון מאז אולימפיאקוס.

אף שחקן משמעותי עדיין לא האריך חוזה (3 שבועות אחרי), אין אפילו ריח של משא ומתן עם שחקנים להעמקת הסגל.

רק טוחנים מים על האזרחות של מוחמד וסונדגרן, שלכו תדעו מה ומתי ייצא מזה. חבל. יוצר חשש מהחתמה סותמת חורים ברגע האחרון

מחזק מאוד. חרפה שלא חידשו עדיין את החוזים של פלאניץ ואצילי. למה לא מחדשים לנטע ולגולדברג? למה אין התקדמות עם עוד קשר ישראלי בטח עכשיו כשהבטחנו במינימום שלב בתים בליגה האירופית.

אני מבין למה מחכים עם רכש נוסף, אם מאמינים שיכול להיות אזרוח כלשהוא בקרוב. יכול להיות ששווה לחכות למקרה שנעלה לליגת האלופות גם כדי למשוך לפה שחקנים איכותיים יותר. בנוסף, למדנו כבר ששקט בתקשורת לא בהכרח אומר שאין דברים מאחורי הקלעים.

לגבי הארכות חוזים, אני לגמרי מסכים. לא רק שאין סיבה להתעכב עם זה ולא ברור למה זה נמרח, יש עוד שחקנים שצריך להתחיל איתם מו״מ (מעבר לאלו המדוברים). עלי, חזיזה וג׳אבר מסיימים חוזה ב-2024 ואסור לחכות לשנת החוזה שלהם. אם ישחקו לאורך זמן ביכולת גבוהה, צריך לחשוב בינואר גם על הארכות החוזים של קורנו וסונדגרן.

כל ההחתמות שהיו השנה פורסמו בתקשורת משהו כמו שבוע לפני שהן קרו. השמות של פיירו, סונדגרן , קורנו וגם ינון אליהו היו אצל הכתבים בין שבוע לאפילו יותר לפני שיצאה הודעה רשמית שהם חתמו.

Shocking4U אמר:
כל ההחתמות שהיו השנה פורסמו בתקשורת משהו כמו שבוע לפני שהן קרו. השמות של פיירו, סונדגרן , קורנו וגם ינון אליהו היו אצל הכתבים בין שבוע לאפילו יותר לפני שיצאה הודעה רשמית שהם חתמו.

לא אמרתי שיש לנו שחקנים סגורים. אמרתי שהעובדה שאין פרסומים לא אומרת שהמועדון סטטי ולא עושה דבר בנושא.
צריך לראות כמה זמן ייקח למועדון להביא רכש לאחר שמצב האזרוחים והמסגרת האירופית שבה נשחק העונה יתבהרו.
כרגע, ברור שלא נראה רכש חדש.

בירקי אמר:
קאקא, אין אפשרות להתמודד איתם בלי עומק מהספסל. האופציה זה רק ישראלים. צריך - בלם, קשר לאמצע ושחקן מקדימה.
אין בעיה שרוצים שחקן נוסף לקדימה (למרות שאם צ'יבוטה נשאר אני לא מביא), אבל דוידה פשוט לא מתאים למכבי חיפה הנוכחית שיש בה את אצילי.

דוראנט. אתה עם שחקני 12-13 בינוניים. מוח סכנין סביר שסאן, עופרי, מאור לוי, ציבוטה וניקי יפתחו. לדעתי לפחות רובם לא מספיק טובים. זה הפער הגדול מול מכבי תל אביב. למרות שבעיניי ברמת ההרכב אנו טובים יותר, ברמת הסגל לא

שמיר
כנעאן
אחד מהם במינימום צריך להיות פה לקישור

בירקי אמר:
דוראנט. אתה עם שחקני 12-13 בינוניים. מוח סכנין סביר שסאן, עופרי, מאור לוי, ציבוטה וניקי יפתחו. לדעתי לפחות רובם לא מספיק טובים. זה הפער הגדול מול מכבי תל אביב. למרות שבעיניי ברמת ההרכב אנו טובים יותר, ברמת הסגל לא

אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).
ברגע שיחזרו מהפציעות, תוסיף לזה גם את ג'אבר ורז מאיר.

אז עם כל הכבוד להצהרות דרמטיות ולהחתמות של הצהבת, יש לך סגל של לפחות 18 שחקנים בכירים ואיכותיים.
רק צריך לסגור את פינת העומק לבלם והקשר האחורי.

אין עמדה אחת בסגל שלנו שבה אני מתחלף על שחקן מהצהבת, כולל אופציות מהספסל. אולי אולי רק בלם מחליף (לא, כי עידן נחמיאס...)

Judokan אמר:
בירקי אמר:

אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).

אז עם כל הכבוד להצהרות דרמטיות ולהחתמות של הצהבת, יש לך סגל של לפחות 18 שחקנים בכירים ואיכותיים.

אין עמדה אחת בסגל שלנו שבה אני מתחלף על שחקן מהצהבת, כולל אופציות מהספסל. אולי אולי רק בלם מחליף (לא, כי עידן נחמיאס...)
אתה לא לוקח את גלוך על מאור לוי? זהבי על דין דוד?

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
בירקי אמר:

גלוך גם ככה עוזב...
זהבי גדול על כל הליגה, הייתי לוקח אותו על רוב השחקנים שלנו

יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד

נו בסדר גם הם היו לוקחים בשמחה את שרי, מוחמד, פאני, אצילי,חזיזה, גולדברג וסונדגרן .

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
בירקי אמר:

דין דוד הוא לא באמת שחקן ההרכב אצלנו שרלבנטי להשוות אליו, אלא אצילי (ולפני שתתחיל לספר לי שלא בטוח וכל זה, אז סבבה - כרגע גם זהבי שחקן ספסל אצלם בשני המשחקים באירופה).
וכן, בין שניהם אני מעדיף את אצילי על זהבי - זהבי דורש ממך לשנות את כל המשחק הקבוצתי כדי שיתאים אליו. אצילי הוא שחקן שמשחק במסגרת הקבוצה.
מאותה סיבה אני גם מעדיף בעיניים עצומות את פיירו על יובאנוביץ'.

היתרון של הצהבת עלינו הקיץ בגזרת הישראלים זה שארבעת מהישראלים הבכירים והטובים ביותר שיש בשוק זה שחקני בית שלהם שמזוהים איתם ורצו לחזור רק לשם (זהבי, פרץ, כהן ודסה). אין כמעט ישראלים טובים בשוק, בטח שלא ישראלים מוכחים וכל ישראלי שמשחק בקבוצה בארץ ונותן 3 משחקים טובים דורשים עליו 3 מיליון יורו.

אנחנו צריכים מאוד חיזוק לשלד הישראלי במיוחד בקישור ובעמדת הבלם ואין כמעט שחקנים ברמה של מכבי חיפה שריאלי להביא.

לדעתי יש 2 קשרים ישראליים שרלוונטיים: עדן שמיר וחמודי כנעאן. שמיר כמובן עסקה יותר זולה ופשוטה (סוכן נכון, יכול להגיע בהשאלה או כנראה תמורת פיצוי קטן) וכנעאן זה עסקה סופר יקרה.

בלמים אין כמעט אף בלם ישראלי רלוונטי. בלוריאן וכדומה זה לא שדרוג על ארד/דהן. השם החם זה כמובן אלחמיד אבל אלונה לא תסכים למכור. השם השני היחידי שאני חושב עליו זה גנטוס מסכנין שלדעתי הוא שחקן טוב וב3 בלמים יכול לתת עבודה.

Shocking4U אמר:
יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד

אני ממש לא מגמד אותם.
אם כבר, הרבה יותר מכעיס אותי שלוקחים קבוצה שהיא אלופת השנתיים האחרונות בליגה, שהלכה וחיזקה בצורה משמעותית את הכשלים הבודדים שעוד היו לה בהרכב עם שחקני חיזוק שמאוד מרשימים עד כה - ומציגים אותה כאילו היא נחותה מול קבוצת אינסטנט שמנחיתה שחקנים בסיטונות לפי השם ולא לפי מה יעשו איתם.

וכן - אני מעדיף לחלוטין את פיירו על פני יובאנוביץ' ופריצה.
מעדיף בכל יום את אבו פאני על פני קניקובסקי. וכמו שאמרתי - את אצילי על פני זהבי (ושוכחים שגם אצילי אחרי עונה שבה אחראי ל30 גולים, אז אפילו במספרים הוא לא נופל)

עם כל הכבוד לקשר האמצע שחסר לנו לגיבוי או הבלם המחליף - כבר עכשיו אנחנו קבוצה טובה יותר ועם סגל יותר, ונהיה כזו גם אם דסה יחתום

לא הייתי ממהר לקבוע שיש להם יתרון עלינו בגזרת הישראלים.
בטח לא אם וכאשר סונדגרן ומוחמד יקבלו תושבות.

ואין קשר להיותם "שחקני בית", הם באו בגלל כסף. גם גולסה "שחקן בית" שלנו והעדיף להגיע אליהם בגלל הכסף.
לצהבת תקציב פי כמה משלנו. כל עונה שהם לא אלופים זה מביך בטירוף וכישלון עצום של כל הנוגעים בדבר, וזה שהם הפסידו 5 אליפויות מה7 האחרונות זה מראה מה הרמה של האנשים שמנהלים שם את הדברים.
אבי לוזון פעם אמר שעם התקציב שלהם הוא היה לוקח אליפות בלי מאמן. צדק לגמרי.

בירקי אמר:

בסופו של יום לוקחים אליפות עם עומק ואם לא יעשו רכש נוסף נהיה בבעיה.
אם דסה ויוני הגרמני חותמים שם אני מהמר שהם לוקחים הדנה אליפות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה