• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
ירוק זה אני אמר:
עליה לצמפיוס הופכת עכשיו ליותר קריטית, כי היא תעזור לפתות שחקנים שלא היו מגיעים לפה בדרך אחרת.

עלי מוחמד עוד לא קיבל אזרחות, כרגע לא יכולים להביא אף זר זו הבעיה העיקרית אחרת מאמין שהיו מביאים לפה בלם יותר טוב מפלאניץ' אפילו .
בהפועל ב"ש ברקת כבר היתה סוגרת את זה .
אם פלאניץ עוזב אתה יכול להביא בלם זר

בונה גם על קשר אחורי זר

ירוק זה אני אמר:
עושה רושם שעזיבת פלאניץ זו עובדה מוגמרת.
אני מקווה שיש לצוות שלנו כבר שמות איכותיים על הכוונת.

עליה לצמפיוס הופכת עכשיו ליותר קריטית, כי היא תעזור לפתות שחקנים שלא היו מגיעים לפה בדרך אחרת.

כמו שהיה עובדה מוגמרת עם א.א.ק?

lemmacantor אמר:
ירוק זה אני אמר:
עושה רושם שעזיבת פלאניץ זו עובדה מוגמרת.
אני מקווה שיש לצוות שלנו כבר שמות איכותיים על הכוונת.

כמו שהיה עובדה מוגמרת עם א.א.ק?

אאק רצתה לשלם לנו קצת יותר ממיליון אירו, ולפלאניץ שכר שעוד היינו יכולים להתמודד איתו.
עכשיו, ברגע שהקבוצה מהאמירויות משלמת את הסעיף שחרור, אין לנו פה סיי בכלל.

פייר לא מעניין אותי. אם הוא יעזוב אתאכזב מאוד. זה אומר שהוא לא אוהב כדורגל. אישתו גם בהריון. בוא נגיד זה העיתוי הכי מטומטם עבורו לעבור.

Apoc אמר:
תראו במה אתם מתעסקים ביום של משחק כזה
1. מי אמר שזה לא ישפיע על המשחק שלו? במילא לשחק מול הכוכב האדום זה אמוציונלי עבורו
2. אם גם נודח וגם נאבד את פלאניץ זה דיכאון ברמות שקשה לתאר
3. ככה או ככה יש לך אחרי המשחק הזה 3 משחקים סופר קשים בשבוע (נתניה בית, סכנין חוץ וב״ש חוץ) אז זה קריטי מאוד להבין אם עפרי ארד הולך לפתוח במשחקים האלה

יש משחק גומלין פלייאוף ליגת האלופות בעוד 8 וחצי שעות
עד אחרי המשחק הזה לא מעניין אותי כלום

לפי ספורט5, ניקולה קאטיץ׳ מריינג׳רס מועמד. היה מושאל בעונה שעברה להיידוק ספליט אחרי שקרע את הצולבת ופספס עונה שלמה בריינגרס.

אם זה נכון אני מקווה שהשרמיט הזה יקבל שריקות בוז בסיום המשחק. בין אם נעלה או לא ולפני שאתם כותבים לי שהוא הולך להרוויח פי 3 אין בעיה, זאת לא סיבה למרוח אותנו עד סוף אוגוסט.

Smurk אמר:
אגב הקאטיץ' הזה נראה אחלה של שחקן
לא מתאים לדעתי לכדורגל שלנו. הוא הרבה פחות מהיר מפלאניץ והתכונה הכי בולטת שלו זה משחק ראש. הוא גם עבר פציעה קשה בצולבת ולא שיחק שנה כדורגל לפני שנתיים והושאל בשנה שעברה להיידוק ובקיץ הזה לא שותף באף משחק ידידות בריינגרס ולא בכושר משחק בכלל.

הוא פספס את כל עונת 20/21 בגלל קרע ברצועות. מפחיד להביא אחד כזה.

אלה חתמו איתנו על הסכם שיתוף? תוקעים לנו מסמרים בגלגלים ביום של המשחק הכי חשוב בעשור האחרון.

אליאור אמר:
אלה חתמו איתנו על הסכם שיתוף? תוקעים לנו מסמרים בגלגלים ביום של המשחק הכי חשוב בעשור האחרון.
תכלס. לזרוק את ההסכם הזה (שבמילא לא שווה את הנייר שעליו הוא הודפס) לפח

ראיתם הסכם כזה? לא ראיתי חתימה ולא ראיתי שום פעולה שבאה לידי ביטוי. יח"צ שחר קלאסי.

בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה