ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:Daniel123 אמר:Kaka אמר:החתמה של אלחמיד תאפשר להביא זר לעמדה אחרת.
קשר אחורי ? או שאולי מתכננים על וואקמה במקום צ׳יבוטה? הוא עדיין לא חתם סופית סטורקיה .
עריכה: חתם בערב הסעודית בכלל עכשיו ראיתי
לא יודע לאיזה עמדה, אבל אני מניח שזה יאפשר להביא קשר מגוון שיכול לשחק בכמה תפקידים כי כנעאן עם תג מחיר גדול כמובן.
שמע אחי, קח טיפ. תפסיק לחלום על שחקנים שלא יגיעו לפה כי אתה סתם תתאכזב.
צ׳מפיונס זה תלוי מזל והגרלה, זה כבר לא עניין של כסף ועקרונות. לדבר על שחקנים כמו וואקמה לפה זה לא מציאותי בכלל.Daniel123 אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:קשר אחורי ? או שאולי מתכננים על וואקמה במקום צ׳יבוטה? הוא עדיין לא חתם סופית סטורקיה .
עריכה: חתם בערב הסעודית בכלל עכשיו ראיתי
לא יודע לאיזה עמדה, אבל אני מניח שזה יאפשר להביא קשר מגוון שיכול לשחק בכמה תפקידים כי כנעאן עם תג מחיר גדול כמובן.
שמע אחי, קח טיפ. תפסיק לחלום על שחקנים שלא יגיעו לפה כי אתה סתם תתאכזב.
זה בסדר גם על הצ׳מפיונס אמרו לי פה שאני צריך להפסיק לפנטז ובסוף עלינו .
סבבה עזבו וואקמה, אבל כן אפשר לפנטז פה על בלם בעל שיעור קומה עם רזומה מרשים שיבוא לפה, ואם זה אומר בלם עם דמי העברה של 3 מיליון יורו נגיד אז כן, זה משהו שצריך להביא כי אנחנו בלי בלמים כרגע אין לנו הגנה .
אף אחד פה לא רוצה להתבזות נגד פאריס גם לא יעקב שחר, אחרת קמפיין ה0-0-0 יראה מרשים לעומת הקמפיין שנעשה עכשיו .
אני לא חושב שאני בדעת מיעוט בכל הקשור לשחקנים ברמה גבוהה שצריכים לנחות פה במיוחד בלם .
קיבלו המון כסף, שיוציאו .
NOSFERATU ZODD אמר:מעניין שבהתחלה רשמו שיש מישהו סגור ועכשיו יש שקט.
אין הרבה זמן ויום שישי הוא יום של רכש.
או שמחכים שבוגדאן יעזוב סופית?
Kaka אמר:קניאס בטוח שיביאו 2 בלמים זרים.
הוא הוסיף ואמר "גם ברק אמר את זה", מתי ברק אמר את זה? גורם לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל.Kaka אמר:קניאס בטוח שיביאו 2 בלמים זרים.
Judokan אמר:לא מבין מה יש לחכות לפלאניץ'.
די סגור ונעול שהוא עוזב. בשביל סיכוי אפסי אין מה להימרח. טיים קילז דילז.
במקרה הכי "גרוע" זה יהיה הבלם הנוסף בזכות האזרוח של מוחמד שכבר ברור שהוא בישורת הסופית.
שיתחילו להזיז את התחת עם השלמת הסגל, יש פחות משבוע לרישום לאירופה.
Kaka אמר:קניאס בטוח שיביאו 2 בלמים זרים.
אם בונים על אלחמיד מחליף לפלאניץ מצבנו בכי רעKaka אמר:החתמה של אלחמיד תאפשר להביא זר לעמדה אחרת.
Kaka אמר:Judokan אמר:לא מבין מה יש לחכות לפלאניץ'.
במקרה הכי "גרוע" זה יהיה הבלם הנוסף בזכות האזרוח של מוחמד שכבר ברור שהוא בישורת הסופית.
אבל פלאניץ׳ תחת חוזה אצלנו ואם העסקה שם לא יוצאת לפועל והוא חוזר וכבר הבאת בלם זר ברמה גבוהה מה תעשה בליגה? צ׳מפיונס זה חודשיים.
אבל בליגה מותר לך 5 זרים בהרכב. אם שמת 2 בלמים אז תצטרך לוותר על מישהו אחר. אתה רוצה סאן מנחם מגן שמאלי?Daniel123 אמר:Kaka אמר:Judokan אמר:לא מבין מה יש לחכות לפלאניץ'.
אבל פלאניץ׳ תחת חוזה אצלנו ואם העסקה שם לא יוצאת לפועל והוא חוזר וכבר הבאת בלם זר ברמה גבוהה מה תעשה בליגה? צ׳מפיונס זה חודשיים.
פשוט מאוד גולדברג ירד לספסל ויהיה הבלם המחליף .
הגנה של פלאניץ ובלם ברמה מעליו זה אליפות בטוחה לדעתי .