• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
הבלם הקרואטי אלז סגור פה. לא יודע אם הוא להרכב או לרוטצייה.
בלם נוסף יגיע ברגע שיתקבל אישור סופי על התושבות של עלי.

מקווה מאוד שזה לא נכון.
אם זה השחקן שסגור, לא מבין איפה בדיוק נעלמה הכוונה להחתים "בלם ברמה" או "שם מוכר".

אפילו אם הוא שווה משהו (ומכל מה שאני מסתכל, הוא נראה נחות מפלאניץ' בכל היבט), ברור שזה לא קרוב בכלל להיות מה שמכרתם רק אתמול או שלשום.

חבל, רציתי לקוות שהפעם יתייחסו לליגת האלופות אחרת, אבל כנראה שזה לא בד.נ.א של המועדון הזה למנף את עצמו לכיוון הצלחה.
במקום ללמוד מהמקרה של פיירו על הערך של השקעה בשחקן איכותי...

Smurk אמר:
תביאו תגובות מהפורום של היידוק על אלז

ואו איזה פלאשבקים לא טובים זה עושה לי כשמחכים לתגובות מהפורום של היידוק על בלם קרואטי שמועמד

כמו שאמרתי מקודם, אמור להגיע עוד בלם ואני לא יודע אם הוא הבכיר או אלז. אני בטוח מצפייה בכמה משחקים שלו שהוא ברמה מעל ארד, גרשון ודהאן. אם הוא לספסל אז כן זה חיזוק.

לפי דיווח ברומניה יש מו"מ מתקדם על הבלם של קלוז' אנדריי בורצ'ה

"מחיר העסקה עומד על כמיליון יורו. המשא ומתן עדיין מתנהל, אבל הכדורגלן מפעיל לחץ על ההנהלה שישחררו אותו למועדון החיפאי."

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/cfr-cluj-transfer-bomba-dupa-calificarea-in-grupe-isi-vinde-unul-dintre-cei-mai-importanti-fotbalisti-la-o-echipa-calificata-in-liga-campionilor-exclusiv-19511493

פרסמתי את הפרופיל שלו בנושא סקאוטינג - שחקן אדיר אמן ויגיע

אני יודע דבר אחד חיובי וזה שיענקלה מסכים עם בכר ואלברמן שחייב פה 3 שחקנים איכותיים כדי לשמור על צלחת האליפות. הם כמובן לא יתפשרו בנושא הרכש, נקווה שגם הנשיא לא.

MHFC4EVER אמר:
לפי דיווח ברומניה יש מו"מ מתקדם על הבלם של קלוז' אנדריי בורצ'ה

"מחיר העסקה עומד על כמיליון יורו. המשא ומתן עדיין מתנהל, אבל הכדורגלן מפעיל לחץ על ההנהלה שישחררו אותו למועדון החיפאי."

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/cfr-cluj-transfer-bomba-dupa-calificarea-in-grupe-isi-vinde-unul-dintre-cei-mai-importanti-fotbalisti-la-o-echipa-calificata-in-liga-campionilor-exclusiv-19511493

פרסמתי את הפרופיל שלו בנושא סקאוטינג - שחקן אדיר אמן ויגיע
אם זה נכון זה רק מראה כמה טרנספרמרקט שווה לתחת. יש לו שווי שוק של 3 מיליון יורו ולפי הכתבה הוא יעלה מיליון

בורצ׳ה זה בלם ברמה של פלאניץ׳.
12 הופעות בנבחרת רומניה, זכה ב-3 אליפויות עם קלוז׳ ורשם איתה 130 הופעות וכבש 7 שערים.

Kaka אמר:
כמו שאמרתי מקודם, אמור להגיע עוד בלם ואני לא יודע אם הוא הבכיר או אלז. אני בטוח מצפייה בכמה משחקים שלו שהוא ברמה מעל ארד, גרשון ודהאן. אם הוא לספסל אז כן זה חיזוק.
להביא בלם זר שיותר טוב מארד,גרשון ודהן זה לא קשה במיוחד. גם בלם כמו ריינן טוב מהם משמעותית. אם זה הרמה שמכוונים אלייה זה חבל מאוד. מראה שלא למדו כלום ושוב לא משתמשים בכסף שנכנס מהאלופות

מרגיש לי מיותר להביא שני בלמים זרים, צריך להתאבד על אלחמיד וזר, ולהביא זר להתקפה במקום צ'יבוטה. חזרו לאותה נקודה מינואר, אין מחליף לחזיזה ואצילי, בכר לא וסמך על צ'יבוטה הוא יעדיף שם את דין ולא אותו

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
להביא בלם זר שיותר טוב מארד,גרשון ודהן זה לא קשה במיוחד. גם בלם כמו ריינן טוב מהם משמעותית. אם זה הרמה שמכוונים אלייה זה חבל מאוד. מראה שלא למדו כלום ושוב לא משתמשים בכסף שנכנס מהאלופות
שוב אתה מסיק מסקנות מוקדם מדי כמו שעשית כל הקיץ וטעית.

צריך להתאבד על כנעאן. כסף + שחקנים אם צריך. מבחינתי זה הקשר הישראלי הריאלי שאני הכי רוצה פה

מפתיע שלדיווח ברומניה אין אזכור בתקשורת פה. אפילו הסלב שהוא מלך הגוגל לא כתב על זה

Shocking4U אמר:
צריך להתאבד על כנעאן. כסף + שחקנים אם צריך. מבחינתי זה הקשר הישראלי הריאלי שאני הכי רוצה פה

ואם ג'קי דופק לך "תביא 4 מיליון יורו" כמו שעשה קיץ שעבר?

ג׳קי בן זונה גדול, הוא מריח את הכסף הגדול שקיבלנו ומנסה להוציא את העסקה הכי טובה שאפשר.

Smurk אמר:
מפתיע שלדיווח ברומניה אין אזכור בתקשורת פה. אפילו הסלב שהוא מלך הגוגל לא כתב על זה
מפתיע?
תקשורת הספורט בארץ חובבנית ביותר.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

ואם ג'קי דופק לך "תביא 4 מיליון יורו" כמו שעשה קיץ שעבר?
מציע לו 2 מיליון + אורי דהן ועושה את המקסימום בגבולות ההיגיון. אני עדיין לצערי מאמין שמבחינת אגו יהיה קשה למועדון לשלם הרבה כסף על שחקן שכבר היה פה

MHFC4EVER אמר:
Smurk אמר:
מפתיע?
תקשורת הספורט בארץ חובבנית ביותר.

הם לא עובדים בשבת.

מי הסוכן של כנעאן? דודו דהאן?
אם כן הוא בקלות יכול לדחוף אותו לבלגים ב 1.5 מיליון יורו כמו שדחף את דוידה.
לכן אין סיבה לג'קי להתפשר על פחות.

אבל מה הצורך הגדול בכנעאן? הוא על העמדה של שרי לא?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה