ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:מגעים מאוד מתקדמים עם המועדון הרומני והשחקן עצמו.
Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:מגעים מאוד מתקדמים עם המועדון הרומני והשחקן עצמו.
לא אמרתם 2.5 מיליון יורו ?
ממה שאתה יודע מנסים להביא בלם אחד או שניים?Kaka אמר:Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:מגעים מאוד מתקדמים עם המועדון הרומני והשחקן עצמו.
הבלם שאמור להגיע ישלמו עליו יותר ממה שקיבלנו על פלאניץ (1.8 מיליון). זה מה שאמרו לי.
KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
Shocking4U אמר:ממה שאתה יודע מנסים להביא בלם אחד או שניים?Kaka אמר:Daniel123 אמר:לא אמרתם 2.5 מיליון יורו ?
הבלם שאמור להגיע ישלמו עליו יותר ממה שקיבלנו על פלאניץ (1.8 מיליון). זה מה שאמרו לי.
אם אפשר להביא בלם זר במיליון יורו, אני אומר שנשלם 2 מיליון יורו, זה יהפוך את השחקן ליותר טובApoc אמר:KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
מחרמן אנשים לראות את יענקל'ה מוציא את הפנקס צ'קים ומנקה את האבק
KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
אז סונדגרן מגן חלש כי הוא בא בחינם, גם פלאניץ' ושרי זרים על הפנים, באו בחינם, לא שילמו עליהם מיליון יורו.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
וואלה כן .
מאמין ששחקנים יקרים יותר טובים יותר, הגיוני סך הכל לא ?
אם זה הבלם שמביאים לצ'מפיונס נצטרך להחזיק אצבעות שנספוג מהקבוצות רק חמישיות ולא יותר .
קיבל 100 מיליון שיביא בלם ב 3 מיליון וישלם לו שכר גבוה יותר .
אנחנו בלי הגנה כרגע כנראה ששחר לא מבין באיזה מצב אנחנו נמצאים, אולי אם נתניה יבקיעו לנו היום 2/3 גולים הוא יתעורר .
בסופו של דבר התקציב שלך מוגבל וכסף שחסכת על זר אחד אתה יכול להוציא על אחריםKevinDurant אמר:אם אפשר להביא בלם זר במיליון יורו, אני אומר שנשלם 2 מיליון יורו, זה יהפוך את השחקן ליותר טובApoc אמר:KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
מחרמן אנשים לראות את יענקל'ה מוציא את הפנקס צ'קים ומנקה את האבק
Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
וואלה כן .
אם זה הבלם שמביאים לצ'מפיונס נצטרך להחזיק אצבעות שנספוג מהקבוצות רק חמישיות ולא יותר .
אנחנו בלי הגנה כרגע כנראה ששחר לא מבין באיזה מצב אנחנו נמצאים, אולי אם נתניה יבקיעו לנו היום 2/3 גולים הוא יתעורר .
KevinDurant אמר:אז סונדגרן מגן חלש כי הוא בא בחינם, גם פלאניץ' ושרי זרים על הפנים, באו בחינם, לא שילמו עליהם מיליון יורו.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
וואלה כן .
מחיר של שחקן נובע מכל כך הרבה דברים וזה לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב או פחות טוב משחקן אחר.
שיחתום שחקן, נשפוט אותו בהתאם.
אני זוכר שפלאניץ' חתם (למרות שהוא רחמנא ליצלן הגיע בהעברה חופשית) אמרתי שאני לא זוכר בלם ברמתו בארץ ושזה מטורף שהצליחו להביא שחקן כמוהו
נראה מי יגיע ונחליט
GKagelmacher אמר:רק זורק את זה פה, ניסן קניאס בפריגיים אומר שהרומני לא בפנקס של מכבי ולא יהיה פה. רואה אותו חותם וניסן אומר ״לא רציתי לפגוע במומ״.
Kaka אמר:Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:מה זה משנה אם שילמו עליו 1.5 מיליון יורו, 2.5 מיליון יורו או מיליון יורו?
זה באמת כל כך לא חשוב
וואלה כן .
אחי די עם הפנטזיות שלך כבר. מכבי ת״א הביאו את קיארטנסון ב 3.5 מיליון יורו והוא היה כזה טוב? לא אומר שהיה גרוע אבל החלוצים הזרים שבאו לשם אחריו בהרבה פחות כסף היו אפילו יותר מרשימים. פיירו שבא בחצי מהמחיר הזה טוב ממנו בהרבה.
Daniel123 אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:וואלה כן .
אחי די עם הפנטזיות שלך כבר. מכבי ת״א הביאו את קיארטנסון ב 3.5 מיליון יורו והוא היה כזה טוב? לא אומר שהיה גרוע אבל החלוצים הזרים שבאו לשם אחריו בהרבה פחות כסף היו אפילו יותר מרשימים. פיירו שבא בחצי מהמחיר הזה טוב ממנו בהרבה.
חלאס כבר עם ה"פנטזיות" .
מה פנטזיה פה בלהביא בלם אחד יקר אחרי שהפעלנו לליגת האלופות, איבדנו את פלאניץ, וקיבלנו מלא כסף ? מה ?
Kaka אמר:Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:מגעים מאוד מתקדמים עם המועדון הרומני והשחקן עצמו.
ברק.י אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:לא אמרתם 2.5 מיליון יורו ?
הבלם שאמור להגיע=הרומני או שאתה מתכוון לבלם הנוסף?
MHFC4EVER אמר:GKagelmacher אמר:רק זורק את זה פה, ניסן קניאס בפריגיים אומר שהרומני לא בפנקס של מכבי ולא יהיה פה. רואה אותו חותם וניסן אומר ״לא רציתי לפגוע במומ״.
בכל האתרים אתמול הייתה תגובה רשמית לפרסום שהוא אחד מהמועמדים.