• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני כבר לא יודע למה להאמין, ביומיים האחרונים כל הכתבים שמסקרים את מכבי איבדו את זה לגמרי.
עכשיו דממה מוחלטת
העיקר בלבלו את המוח שהבלם המיועד אמור להגיע היום לפנות בוקר

Kaka אמר:
זה כבר לא מהתקשורת אלא מה שאמרו לי.
באסה. מקווה שהבלם השני יהיה תותח.

זה אותו אחד שאמר לך שיש מגעים עם בלם ב 2.5 מיליון יורו ?

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
זה כבר לא מהתקשורת אלא מה שאמרו לי.
באסה. מקווה שהבלם השני יהיה תותח.

זה אותו אחד שאמר לך שיש מגעים עם בלם ב 2.5 מיליון יורו ?

לא. הוא בכלל נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. בדרך כלל כשהוא לא עונה זה כי אין כלום.
אגב לא אמרתי בלם ב 2.5 אלא ביותר ממה שקיבלנו על פלאניץ. שזה יכול להיות גם 1.85 מיליון לצורך העניין.

במקרה הנוכחי אני לא מפיל שום דבר על קאקא, נירגרין או כל מקורב כזה או אחר.

אם הכתבים של הקבוצה שעובדים עם הקבוצה שנים על גבי שנים ומחוברים הוציאו את אותם ידיעות וטעו פעם אחר פעם, יש פה יד מכוונת

מה עם רונלדו? לא פנו אליו? אף אחד אחר לא רוצה אותו, שיבוא לשחק על משכורת חייל בשביל הצ׳מפיונז.

הבלגי המביך
https://www.youtube.com/watch?v=ylghNL49VSQ&ab_channel=%D0%94%D0%B0%D0%B9%D0%A3%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%AC
אגב יש פה מהליכים מביכים מול פריז
זה הולך להיות נוראי מולם

Greenfromluxembourg אמר:
מה עם רונלדו? לא פנו אליו? אף אחד אחר לא רוצה אותו, שיבוא לשחק על משכורת חייל בשביל הצ׳מפיונז.
הוא לא לוחץ גבוה זה לא מתאים

netanel412 אמר:
הבלגי המביך
https://www.youtube.com/watch?v=ylghNL49VSQ&ab_channel=%D0%94%D0%B0%D0%B9%D0%A3%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%AC
זה הולך להיות נוראי מולם

סך הכל נראה טוב בשביל להיות קונוס.

מפחד לפתוח את הסרטון ומתפלל שהבלגי לא יבוא.
אחרי הפציעה של כנעאן אין ברירה צריך להביא בלם זר תותח ועוד בלם ישראלי וקשר 8/10 זר.
לגבי הבלם הישראלי רז שלמה גם אתמול הרשים אותי מאוד משחק בקבוצה שמשחקת גבוה וטכני מאוד נתניה יתמחרו יקר אבל נדחקנו לפינה.
קשר זר הייתי מחפש איזה פרוספקט מעניין.

netanel412 אמר:
הבלגי המביך
זה הולך להיות נוראי מולם

מצד אחד, אפשר לערוך קליפ כזה לכל שחקן, כמו שאפשר לערוך קליפ מדהים לכל שחקן.
מצד שני, זה כואב בעיניים ועצם הקיום של לקט כזה מעיד על התסכול מהיכולת שלו.

מאד מקווה שבמועדון יודעים מה הם עושים כי כרגע כל הסימנים מעידים על זה שאין למה לצפות.
אם יגיע, אני מקווה לפחות שזו תהיה השאלה עם אופציה. אם יראה טוב, אחלה. אם יראה רע, נוכל להשתמש במקום של הזר בעונה הבאה לטובת שוער זר (כי ג'וש סביר להניח ירצה לעזור), מבלי שנרגיש שנהיה בדילמה את מי לחתוך.

Hulk אמר:
אחרי הפציעה של כנעאן אין ברירה צריך להביא בלם זר תותח ועוד בלם ישראלי וקשר 8/10 זר.
לגבי הבלם הישראלי רז שלמה גם אתמול הרשים אותי מאוד משחק בקבוצה שמשחקת גבוה וטכני מאוד נתניה יתמחרו יקר אבל נדחקנו לפינה.

צריך לבדוק מה חומרת הפציעה שלו. לא יודע אם הייתי מוותר של שחקן איכותי מאד בגלל פציעה שתשבית אותו לשבועיים (היפוטתית).
אם לא כנעאן, שבאמת מפגין כשירות מזעזעת, אני לא אופתע אם יפנו לעוז בילו במקום. השם שלו עלה כמה פעמים לאורך העונה האחרונה.

נראה בלם שמתאים לאיחוד דחפורי השדה אום אל פאחם .
יורדים איתו ליגה , זה לא מצחיק.

אני ממש, אבל ממש מקווה שסתם מטרילים עם הבלם הג'ינג'י. אבל ממש. לא נראה קשור אלינו בשום צורה, פשוט לא נראה מספיק טוב. ובמהלך ההיסטוריה, כשמלא אנשים הצביעו על זה ששחקן לא טוב ויהיה על הפנים, ברוב המקרים זה קרה. מבין שיש צוות מקצועי שיודע בדיוק מה הוא רוצה ואיך זה ישתלב ובדרך כלל אנחנו סומכים עליהם, פה אני באמת לא רואה איך זה ישלתב איתו ולא רואה סיכוי להצליח איתו. .
דווקא אחרי שעלינו, בלב אני מאד אופטימי שלמרות שאנחנו לא ברמת הליגת אלופות, יש לי הרגשה שנפתיע. אבל בלי בלם שלפחות ברמה של פלאניץ' {ואפשר גם יותר} אין סיכוי ואם הוא יחתום אני אהיה מאד פסימי.

ברק.י אמר:
Hulk אמר:

צריך לבדוק מה חומרת הפציעה שלו. לא יודע אם הייתי מוותר של שחקן איכותי מאד בגלל פציעה שתשבית אותו לשבועיים (היפוטתית).
אם לא כנעאן, שבאמת מפגין כשירות מזעזעת, אני לא אופתע אם יפנו לעוז בילו במקום. השם שלו עלה כמה פעמים לאורך העונה האחרונה.
בוואלה פירסמו שיעדר ל3 שבועות, הבעיה היא שהוא כמו שאמרת, נפצע יותר מג'אבר, בילו עוד לא ברמה לדעתי,אני חושב דווקא שאליאל פרץ נשמע הכי ריאלי והביא מספרים נחמדים שנה שעברה, עסקה קלה יחסית כי הבן אדם עדיין בלי קבוצה.

לדעתי יש עוד בלם בכיר בוודאות שאף אחד לא יודע את שמו, ובמועדון לא חושפים אותו כי גם ת"א מחפשים בלם בנרות וחוששים שיעשו מחטף ויציעו לו יותר, כמו שעשו עם ההולנדי .

ברק.י אמר:
Hulk אמר:

מסכים לגבי כנעאן, אבל כמו שאמרת הוא לא מצליח להוכיח שאפשר לבנות עליו, הוא לא מסוגל להיות כשיר במשך חודש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה