• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בלם יגיע לא דואג מזה, בעיקר דואג ממה שבכר אמר במסע"ת שיגיע שחקן אחד או שניים, צריך יותר. צ'יבוטה לא רלוונטי מבחינתו זה כאילו לא התחזקנו בכלל מאז ינואר. הלוואי היה אפשר להעיף אותו לבאר שבע להביא את אלחמיד ולהביא זר איכותי להתקפה נוסף. לא יודע מה היה קורה אתמול אם לא היינו מעלים את שרי פיירו ומוחמד מהספסל, אי אפשר להעמיס עליהם (וחזיזה) כל כך הרבה העונה, חייב עוד גיוון מהספסל

gargy אמר:
רק לי נשמע הזוי שהבלגי כבר היה על המטוס כדי לנחות כאן לפנות בוקר, והיום הוא פתאום חותם בצרפת?
אמנם דברים כאלה יכולים לקרות אצלנו, אפילו יכול להיות מצב ששחקן יצטלם בנתב״ג עם הצעיף ובסוף בכלל יחתימו שחקן אחר בתפקיד אחר לגמרי, אבל לי זה נראה הרבה יותר שהכתבים מנפיצים ואז מחפשים איך לסגת יפה מההנפצה שלהם.

לא נראה לי שזאת הנפצה.
יש גבול גם לכמה הם יכולים לעבוד על כתבים.

gargy אמר:
רק לי נשמע הזוי שהבלגי כבר היה על המטוס כדי לנחות כאן לפנות בוקר, והיום הוא פתאום חותם בצרפת?
אמנם דברים כאלה יכולים לקרות אצלנו, אפילו יכול להיות מצב ששחקן יצטלם בנתב״ג עם הצעיף ובסוף בכלל יחתימו שחקן אחר בתפקיד אחר לגמרי, אבל לי זה נראה הרבה יותר שהכתבים מנפיצים ואז מחפשים איך לסגת יפה מההנפצה שלהם.
לא הזוי. כל עוד שחקן לא נוחת בישראל זה שהוא מעדיף לחתום בקבוצה אחרת זה לא מפתיע. שחקן שכבר הגיע ועושה סיבוב פרסה זה הזוי

לא שזה רלוונטי כבר - אבל הטעות הכי גדולה הייתה לתת לפלאניץ' סעיף יציאה בלי דד ליין סביר. מי קובע דד ליין עד תום מועד ההעברות? לסעיפי שחרור חד צדדיים יש בדרך כלל דדליין של עד יולי או אמצע יולי.

אליאור אמר:
לא שזה רלוונטי כבר - אבל הטעות הכי גדולה הייתה לתת לפלאניץ' סעיף יציאה בלי דד ליין סביר. מי קובע דד ליין עד תום מועד ההעברות? לסעיפי שחרור חד צדדיים יש בדרך כלל דדליין של עד יולי או אמצע יולי.

עזוב, השחקן רצה להתקדם כלכלית, אתה קיבלת עליו הרבה יותר ממה שכל קבוצה אחרת הייתה מוכנה להציע
זהו

דם ירוק!!! אמר:
אם הבלגי כזה גרוע למה ספרטק רכשה אותו ב3 מליון יורו..ואנחנו רודפים אחריו ועוד בסוף בצרפת חוטפים אותו..כנראה הוא לא כזה גרוע..אחרת לא מבין מה הולך פה

ספרטק זה מכבי חיפה של השנים השחורות.

לתחושתי האישית, וגם כתבתי את זה אתמול כשבתקשורת כבר בדקו טיסות לג'ינג'י ולקרואטי, שכולם בתקשורת יורים בערפל או שמפעילים מיסוך עשן במועדון על ידי הזרמת שמות של שחקנים.

אלברמן ובכר זכו לקרדיט בצדק, אני משוכנע שיש להם רשימה מסודרת ועובדים 24/7 בכדי להביא 2-3 שחקנים, בדגש על בלם שיהיה לפחות ברמה דומה לפלאניץ'.

אגב ההודעה של אשדוד לגבי כשירותו של כנעאן חריגה ומעלה תהיות, נראה שמשהו באמת מתרחש במישור הזה.

עריכה:
אני לא יודע אם כתום השיער היה באמת מועמד, אבל עם ובלי קשר בדרך כלל המבחן הכי טוב לדעת על יכולת של שחקנים זה מבחן האוהדים שלהם, בעיקר שזה מלווה בהערות שליליות לגבי חוסר מקצועיות ורצינות.

MHFC4EVER אמר:
דקה 80 בורקה עדיין על הספסל של קלוז'

סביר שזה עניין של רוטציה אחרי ששיחק 90 דקות מול מאריבור רק לפני כמה ימים

יוסיפ סוטאלו וראסמוס לאוריטסן, שני הבלמים הכירים של דינמו זאגרב, לא בסגל משחק שני ברציפות

רק אומר

MHFC4EVER אמר:
יוסיפ סוטאלו וראסמוס לאוריטסן, שני הבלמים הכירים של דינמו זאגרב, לא בסגל משחק שני ברציפות

רק אומר

בסדר זה לא שמכבי חיפה קשורה עכשיו לכל דבר שקורה בכדור הארץ

Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

רק אומר

Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

רק אומר

כעת הכל קשור למכבי חיפה. גם אם יגלו כוכב חדש במרחק 12000 שנות אור חייב להיות לזה קשר למכבי חיפה

Adi81 אמר:
Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

רק אומר

כעת הכל קשור למכבי חיפה. גם אם יגלו כוכב חדש במרחק 12000 שנות אור חייב להיות לזה קשר למכבי חיפה
בדיוק

לפי שלמה וייס ברק היה נעול על הבלגי והוא היה האופציה הראשונה שלו.
מטריד.

קולטים שהבלם שיבוא צפוי לפתוח בהרכב עוד תשעה ימים במשחק חוץ בליגת האלופות?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה