• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הייתי בטוח שינחת לפחות בלם אחד היום ... כל יום שלא נוחת זה נזק

יש 4 אפשריות ריאליות לקישור
קארצב, שמיר, פרץ, וכנעאן
אם כנעאן כשיר ולא הולך להעדר הרבה זמן, אני הולך עליו כאופציה ראשונה בלי ספק בכלל.
בכל מקרה אחד מהם חייב להיות פה במיוחד שג'אבר פצוע

Shocking4U אמר:
Daholio אמר:
benrey אמר:
לדעתי זה יסתכם בבלם זר לא בכושר משחק ואליאל פרץ

דעה לא פופולארית, אליאל פרץ שחקן לא רע לרוטציה. הלך לו טוב באוסטריה.
גם לדור חוגי הלך טוב באוסטריה. הוא שחקן בינוני להחריד, זה שחקן להפועל תל אביב לא למכבי חיפה.
אז בגלל שלחוגי הלך טוב באוסטריה ובתכלס הוא פח, כל מי שהולך לו טוב באוסטריה הוא פח? אני לא מבין את הלוגיקה.

רועי קהת לא הצליח באוסטריה.
ווייסמן ודבור הצליחו והתקדמו משם.
יש עוד דוגמאות.

benrey אמר:
Shocking4U אמר:
Daholio אמר:
דעה לא פופולארית, אליאל פרץ שחקן לא רע לרוטציה. הלך לו טוב באוסטריה.
גם לדור חוגי הלך טוב באוסטריה. הוא שחקן בינוני להחריד, זה שחקן להפועל תל אביב לא למכבי חיפה.
אז בגלל שלחוגי הלך טוב באוסטריה ובתכלס הוא פח, כל מי שהולך לו טוב באוסטריה הוא פח? אני לא מבין את הלוגיקה.

רועי קהת לא הצליח באוסטריה.
ווייסמן ודבור הצליחו והתקדמו משם.
יש עוד דוגמאות.
כמעט כל שחקן התקפה מצליח באוסטריה כי זה ליגה שמנפחת מספרים באופן לא פרופורציונלי. הוא נתן שם עונות בינוניות כי הוא שחקן בינוני ולא סתם הוא עוד שניה בתחילת ספטמבר בלי קבוצה. זה שחקן לקבוצות כמו הפועל תל אביב או סכנין לא למכבי חיפה. לא צריך להביא כל בינוני שהבקיע 6 שערים בליגה למכבי חיפה, בדיוק ככה חוזרים לעידן של אופיר מזרחי וכליבאת למיניהם.

שחקנים כמו אופיר מזרחי, קובי מויאל, גל אלברמן וכו׳ באו לפה להרכב, להיות הכוכבים של הקבוצה.
ההרכב הראשון שלנו סגור והוכיח את עצמו ( למעט בלם כמובן ), צריך לחזק את הספסל, מישהו שיחליף את שרי ולא מאור לוי

אלחמיד שיחק רע מאוד היום מול ביתר.
אני מקווה שגם בכר והצוות המקצועי ראו את המשחק .
אם כבר הדיבור להביא 2 בלמים אז רק זרים
לא רואה באלחמיד שדרוג על ארד .

Pralija אמר:
אלחמיד שיחק רע מאוד היום מול ביתר.
אני מקווה שגם בכר והצוות המקצועי ראו את המשחק .
אם כבר הדיבור להביא 2 בלמים אז רק זרים
לא רואה באלחמיד שדרוג על ארד .
אלחמיד שחקן של עליות וירידות ושל פיקים, עם אופי בעייתי.

אם אלונה רוצה יותר מחצי מיליון יורו עליו שתישאר אתו

בלם זר אמור לנחות ביום שלישי-רביעי בארץ.
עדן שמיר לא מועמד.

זה העדכון האחרון שקיבלתי. זה מאותו מקור שדיבר איתי במהלך הקיץ בהחתמות של פיירו, סונדגרן וכו'.

לא מבין לעזאזל איך לא מבינים בקבוצה שצריך עוד 2 שחקני אמצע, לפחות. גאבר אלוהים יודע מתי יחזור.

בירקי אמר:
לא מבין לעזאזל איך לא מבינים בקבוצה שצריך עוד 2 שחקני אמצע, לפחות. גאבר אלוהים יודע מתי יחזור.
לא חושב שצריך עוד 2 שחקני אמצע לפחות.

לראייה, יש לך שחקן "אמצע" כמו מאור לוי בסגל והוא לא מקבל דקה כי לא מחזיקים ממנו.

צריך להביא שחקן איכותי שהמאמן מחזיק ממנו ולא סתם שחקן בינוני שהמאמן לא מתלהב ממנו ולא ייתן לו דקות.

לא צריך להוסיף פה עוד שחקן שיקבל בכוח מחצית במשחק מסוים שיש בו עומס אלא שחקן שיוסיף איכות ויעשה כאב ראש למאמן, בדיוק כמו מה שג'אבר עשה.

אני הייתי הולך על בלם זר מחליף לפלאניץ', ועוד שחקן סטייל רודריגז שיכול לשחק בלם/קשר אחורי

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:
לא חושב שצריך עוד 2 שחקני אמצע לפחות.

לראייה, יש לך שחקן "אמצע" כמו מאור לוי בסגל והוא לא מקבל דקה כי לא מחזיקים ממנו.

צריך להביא שחקן איכותי שהמאמן מחזיק ממנו ולא סתם שחקן בינוני שהמאמן לא מתלהב ממנו ולא ייתן לו דקות.

לא צריך להוסיף פה עוד שחקן שיקבל בכוח מחצית במשחק מסוים שיש בו עומס אלא שחקן שיוסיף איכות ויעשה כאב ראש למאמן, בדיוק כמו מה שג'אבר עשה.
דוראנט. אני ברור שלא סופר את מאור לוי, לשמחתי גם בכר לאחרונה. שלושה שחקנים לקישור אחורי / 50/50 זה לא מספיק. לתחושתי גאבר יכול לחזור רק בסוף ספטמבר. חייבים עוד אחד , אין לנו מקום של זר…. חמודי/ קארצב לדעתי זה מאסט.

עד כמה שאני יודע הולכים על כנעאן.
ההודעה של אשדוד אתמול בנוגע לפציעה שלו היא די חריגה. אז בהחלט נשמע שיש משהו.

אני כבר מחכה לרגע שביום חמישי יתחילו לצאת מהמועדון הקולות שאומרים שזה לא נורא אם לא יהיה רכש לצ'מפיונס. כי הסגל הקיים הביא אותנו לשם ועמוק מספיק.

מדהים איך בסוף, לא משנה כמה נקודות זכות ושיפור יש למועדון על העבודה בקיץ, תמיד יחזרו שם לשכונה הטיפוסית סטייל 2009

כנעאן שחקן פציע כמו ג'אבר, לא יודע כמה זה חכם לבנות על שניהם בסגל

Judokan אמר:
אני כבר מחכה לרגע שביום חמישי יתחילו לצאת מהמועדון הקולות שאומרים שזה לא נורא אם לא יהיה רכש לצ'מפיונס. כי הסגל הקיים הביא אותנו לשם ועמוק מספיק.

מדהים איך בסוף, לא משנה כמה נקודות זכות ושיפור יש למועדון על העבודה בקיץ, תמיד יחזרו שם לשכונה הטיפוסית סטייל 2009

אל תגזים
יביאו מישהו
אפילו בפעם הקודמת הביאו את דוטרה ושטרכמן, לא לא הביאו כלום

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה