• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
מהיום האחרון נשמע שבורקה יהיה הראשון. אם הפרסומים על סק נכונים, אנחנו מתקרבים מאד להשלמת היעדים. נצטרך רק לעשות את הסגירה מול משרד הפנים ומול קשר ישראלי.

אם זה שני זרים, המועדון כבר יודע שיש מעמד של תושב ארעי. לא היו מביאים אם לא היו בטוחים

אם סק הזה בלם ברמה למה מתחילת העונה באנטוורפן הוא לא משחק? קצת מוזר לא?

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
מהיום האחרון נשמע שבורקה יהיה הראשון. אם הפרסומים על סק נכונים, אנחנו מתקרבים מאד להשלמת היעדים. נצטרך רק לעשות את הסגירה מול משרד הפנים ומול קשר ישראלי.
לא יהיה את שניהם. אני מהמר שלא יגיעו 2 בלמים בטח שאני עוד לא ראיתי שמוחמד קיבל את האזרחות שלו בפועל. לדעתי בורקה כנראה לא באמת מועמד
אבל אמרתי לך שיהיו.

זה סרטון מלפניי 4 שנים. שנה שעברה היה פצוע מדצמבר עד פברואר וחזר להרכב. אני רק תוהה מה הסיבה ששחקן כזה אפילו לא בסגל שלהם מתחילת העונה, הוא שחקן חופשי?

מרק עדשים אמר:

מוזר אבל אם הוא היה משחק שם לא היינו יכולים להביא אותו.

מרק עדשים אמר:

הם הביאו את אלדרווירלד אקס טוטנהאם ואתלטיקו מדריד וגם כישרון ארגנטינאי ב-4 מיליון יורו.

היה לו לפני שנתיים 4 שערים בליגה הבלגית. כמו דקל בימים הטובים

קאקא ונירגרין
חייב להגיד לכם אורסול יש לכם מקורות פח

לא בקטע רע או משהו אתם מוזמנים להמשיך לרשום מה אתם שומעים וכאלה אבל הם חסרי מושג ברמות

Daholio אמר:
ברק.י אמר:

אם זה שני זרים, המועדון כבר יודע שיש מעמד של תושב ארעי. לא היו מביאים אם לא היו בטוחים

אני מתקשה להאמין שלא יקבל מעמד בזמן, אחרי ההודעה של שקד בפומבי שהנושא בטיפול. השאלה אם זה יקרה מחר או ביום חמישי, כששחקן סגור עוד יכול להתחרט בזמן שזה מתעכב.

תהיו אותי רגע - מחתימים את הקונגולזי והרומני, עלי מקבל אזרחות ודניאל מתחתן ומתאזרח - משחקים עם הגנה של תפלצים בליגה…. ואז התעוררתי

Liberman אמר:
קאקא ונירגרין

תתבייש. אני אמרתי שיש בלם סגור שנוחת שלישי-רביעי.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
לא יהיה את שניהם. אני מהמר שלא יגיעו 2 בלמים בטח שאני עוד לא ראיתי שמוחמד קיבל את האזרחות שלו בפועל. לדעתי בורקה כנראה לא באמת מועמד
אבל אמרתי לך שיהיו.
בסדר גם אמרת שיש בלם כרגע בארץ. אני עדיין לא ראיתי שמוחמד קיבל אזרחות בפועל. יחתימו שחקן שאי אפשר לרשום בהתאחדות?

אגב לא כזה התלהבתי מסק. אני מעדיף את בורקה עליו.

נשמע מלחיץ מאוד להביא שחקן שצריך להכנס לעניינים תוך ימים ספורים ולהוביל פה את ההגנה שעדיין לא שיחק משחק רשמי העונה. מקווה שבסוף השם שבאמת יגיע יהיה מרשים יותר

סתם ניחוש שלא מבוסס על כלום:

אם התוכנית היא באמת שני בלמים זרים, השילוב של סק ובורקה אמור להיות אידיאלי מבחינת סט יכולות.
בורקה הוא מנהיג הגנתי, ואחד שיודע לצאת מצוין ללחוץ גבוה ולחלץ כדורים בתיקולים. מצד שני לוקה במהירות.

על סק אני רואה שאומרים שיש לו בעיה מסוימת בקריאת משחק, מצד שני שהוא מאוד פיזי ומאוד מהיר.

אז בתכלס אם משלמים את שניהם, בורקה הוא כאילו המחליף של שון במערך הנוכחי שלנו, זה שישחק גבוה יותר יותר ויצא לחטוף כדורים - בזמן שסק יהיה זה שאמור לבצע את החיפויים בזכות המהירות שלו.

ליד סק, הבעיות שבגללן ירד לי מבורקה ממש מקבלות מענה.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
אבל אמרתי לך שיהיו.
בסדר גם אמרת שיש בלם כרגע בארץ. אני עדיין לא ראיתי שמוחמד קיבל אזרחות בפועל. יחתימו שחקן שאי אפשר לרשום בהתאחדות?

אגב לא כזה התלהבתי מסק. אני מעדיף את בורקה עליו.

נו ומי אמר שאין בלם בארץ?

Kaka אמר:
Liberman אמר:
קאקא ונירגרין

תתבייש. אני אמרתי שיש בלם סגור שנוחת שלישי-רביעי.

אתה סבבה אמין השני מרגיש שמקבל דיווחי סרק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה