• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
משיח קצר עם אוהדי אנטוורפן בטוויטר:
די מהיר, מאוד חזק במיוחד באוויר ומחוייב אבל לא מנהיג, אין לן מיקום יוצא דופן וההנעת כדור שלו לוקה בחסר (טוענים שבגלל זה הוא לא משחק)

Shocking4U אמר:
משיח קצר עם אוהדי אנטוורפן בטוויטר:
די מהיר, מאוד חזק במיוחד באוויר ומחוייב אבל לא מנהיג, אין לן מיקום יוצא דופן וההנעת כדור שלו לוקה בחסר (טוענים שבגלל זה הוא לא משחק)

נשמע שהרומני ישלים אותו טוב.

המומחה הכי גדול לכדורגל בלגי ברוסיה התרשם ממנו.

"לפני שנה-שנה וחצי היה אחד הבלמים הטובים בליגה. בחור מאוד פיזי, די טוב עם הכדור, חזק מאוד במשחק גובה. בגלל מימדיו לא הכי מהיר. לא רע עם כדור. קשה לעבור אותו.
בחסרונות: חם מזג, מתעצבן מהר. לא נכלל בתוכניות של ואן בומל העונה כי הביאו בלמים אחרים, ביניהם טובי. מתאמן עם המילואים. לא ברור באיזה כושר ומה מצבו המנטלי. סימן שאלה."

אגב אותו מומחה גם סיפר לי על קופרייה. בעצם קראתי מה שכתב עוד שעבר לספרטק לפני שנה. פגע בול.

מבחינת האופי אני חושב שהוא בעייתי כדאי להיות הבלם המנהיג, אם הוא אמור להיות הבלם השני זה באמת התאמה נהדרת ורכש מדוייק לצרכים של הקבוצה.

lemmacantor אמר:
המומחה הכי גדול לכדורגל בלגי ברוסיה התרשם ממנו.

"לפני שנה-שנה וחצי היה אחד הבלמים הטובים בליגה. בחור מאוד פיזי, די טוב עם הכדור, חזק מאוד במשחק גובה. בגלל מימדיו לא הכי מהיר. לא רע עם כדור. קשה לעבור אותו.
בחסרונות: חם מזג, מתעצבן מהר. לא נכלל בתוכניות של ואן בומל העונה כי הביאו בלמים אחרים, ביניהם טובי. מתאמן עם המילואים. לא ברור באיזה כושר. סימן שאלה."

אגב אותו מומחה גם סיפר לי על קופרייה. בעצם קראתי מה שכתב עוד שעבר לספרטק לפני שנה. פגע בול.

זה אחלה פרופיל עבורנו. גם הסטנדרט של מישהו מהכדורגל הרוסי ל"לא הכי מהיר" הוא כנראה משמעותית יותר מקשה מהסטנדרט הנדרש לליגה שלנו.

מה שכן, אם הוא מיועד להיות הבלם "המשני", זה מוזר שהוא הראשון לסגור ולא הבלם הראשי, לא?
הרי למוחמד עוד אין אזרחות ונוכל לרשום רק אחד מהם כל עוד זה לא טופל...

הסרטון שהעלו פה הוא די ישן. הקליפים שם זה מהתקופה שלו בכדורגל הנורווגי וגם שם לדעתי הוא יוצא מאוד מגושם (וזה עוד סרטון היילייטס) עם הכדור.

Judokan אמר:
מה שכן, אם הוא מיועד להיות הבלם "המשני", זה מוזר שהוא הראשון לסגור ולא הבלם הראשי, לא?

הידיעה באה מבלגיה ולא מהמועדון.
גם מרומניה היו פרסומים שכבר הוסכם על סכום רכישה.

Judokan אמר:

מניח שהמועדון בלחץ לסגור לפחות עם בלם אחד ודי בצדק.
לגבי עלי מאמין שזה ייקרה בסוף השבוע יכול להיות גם שהוא כבר רשום כישראלי ואנחנו עוד לא יודעים.

Judokan אמר:

איך הגעת למסקנה שהוא המשני

Judokan אמר:
אני לא חושב שבאמת מכוונים להביא בלם משני ובלם ראשי ושהם מסתכלים על זה ככה. אני שוב אומר שלדעתי כל עוד לא קיבלו אזרחית רשמית למוחמד אני לא רואה ש2 בלמים זרים חותמים פה.

Hulk אמר:
Judokan אמר:

מניח שהמועדון בלחץ לסגור לפחות עם בלם אחד ודי בצדק.
לגבי עלי מאמין שזה ייקרה בסוף השבוע יכול להיות גם שהוא כבר רשום כישראלי ואנחנו עוד לא יודעים.
אם זה קורה בסוף שבוע אז לא תוכל לרשום את הזר שהוא מפנה במשבצת שלו לליגת האלופות

https://youtu.be/2zmOuxAewtg

https://youtu.be/w8b4o6-_YHA

https://youtu.be/YvJSs3rlYcc

שמתי שלושה תקצירים שהקבוצה שלו שיחקה נגד קבוצות חזקות ממנה.
יש פה כמה גולים על הראש שלו, כולל איזה פנדל הזוי שעשה

הוא מספר 30 באדום, קשה לפספס אותו

באנטוורפן עושים לו אמוג׳י של גורילה וקוראים לו קינג קונג

אם אנחנו נעשה לו כאלה יקראו לנו גזענים

הוא בעצמו מכנה את עצמו גורילה אז יש לנו את הפס הפעם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה