• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כרמליסט ירוק אמר:
יאללה עכשיו לקפוץ על כנען בכל הכח. זה שחקן שיש הזדמנות להביא אותו טיפה יותר בזול בגלל שיש עליו תווית של פצוע ומכבי תל אביב לא צריכה אותו. עוד שנה יהיה צריך להביא 3 מיליון יורו לחלץ אותו מהטלפיים של ג'קי. נכון שיש פה סיכון בגלל שהוא נפצע הרבה אבל בלי לקחת סיכון לא מתקדמים. זה הישראלי עם התקרה הכי גבוהה בליגה אם יממש את הפוטנציאל

יביאו את שמיר כנראה

SaTla אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
יאללה עכשיו לקפוץ על כנען בכל הכח. זה שחקן שיש הזדמנות להביא אותו טיפה יותר בזול בגלל שיש עליו תווית של פצוע ומכבי תל אביב לא צריכה אותו. עוד שנה יהיה צריך להביא 3 מיליון יורו לחלץ אותו מהטלפיים של ג'קי. נכון שיש פה סיכון בגלל שהוא נפצע הרבה אבל בלי לקחת סיכון לא מתקדמים. זה הישראלי עם התקרה הכי גבוהה בליגה אם יממש את הפוטנציאל

יביאו את שמיר כנראה

אם מביאים את שמיר ושם נגמר הרכש זה אומר ששחר יהיה ברווח של 17 מיליון יורו בלי להוציא שקל על רכש. מכובד

כרמליסט ירוק אמר:

על עמדה קריטית כמו בלם פותח הלכו פה למבצע איתור מציאות, עם 0 יורו הוצאה. אז באמת נראה לך שיוציאו עכשיו סכום משמעותי על ישראלי?
בואו נגיד תודה אם על עדן שמיר העסקה לא תיפול על פערים כספיים

קטן אומר שיש חדשות לא טובות בנושא של עלי ודורון אומר שהוא בודק את זה.

אז מה זה אומר ? שאפילו סק לא יגיע ? שהבלם הבכיר יהיה דילן ?
וואו .

הקבוצה קיבלה הבטחה שעלי מקבל את התושב ארעי עד מחר, גג חמישי, בגלל זה סגרו את זה בפומבה. אמרו לי שאתמול בערב הם דיברו עם משרד הפנים שאמרו להם שמחר ברביעי עלי מקבל את התושבות, ומפה סגרו את המומ עם הבלם השני.

שיקו מעדכן שגם דניאל מתקרב לקבלת אזרחות. לא שאני מסתמך על זה, אבל מישהו שמע משהו?

ברק.י אמר:
שיקו מעדכן שגם דניאל מתקרב לקבלת אזרחות. לא שאני מסתמך על זה, אבל מישהו שמע משהו?
הוא מסתמך על ניסן קניאס.

יקבל אחרי סגירת החלון האירופאי בשישי
לדעתי לא צריך להחתים עוד זר, שיחכו לינואר ויביאו שוער זר אכזר ויגידו תודה רבה לג'וש על כל התרומה

ברק.י אמר:
הבן אדם צריך להתחתן בשביל זה, זה אומר להטיס אותו מהארץ ולחזור

lemmacantor אמר:
בירקי אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
לא יודע אם זה אומר הרבה אבל בפיפא הדילן הזה מהיר.
אולי זאת הסיבה?

שניהם מאוד מהירים. אנשים סתם קוטלים על כלום. חשבו שוראן וראמוס יחתמו בחיפה כי עלינו לליגת האלופות.

חשדנים בגלל טראוומות עבר.
רק שנה שעברה אלפונס חתם כברירת מחדל וראינו איך זה נגמר

אלפונס היה סתימת חור..והאמת סתימת חור...לא שחקן הכי טוב שיש אבל גם לא הכי גרוע שהיה פה...

בואו ניתן לחברה האלה זמן ונראה מה הם שווים..אני חושב שזה שהם שיחקו יחד 4 שנים באותה קבוצה והם כבר מתואמים זה פלוס גדול מאוד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה