MHFC4EVER אמר:אל תשאלו למה יש לי תחושה שמגיע בלם ממוצא אפריקאי
רק שם את זה פה...
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:אל תשאלו למה יש לי תחושה שמגיע בלם ממוצא אפריקאי
איך במסגר? יענקל’ה לא נסע לראות את המשחק?Kaka אמר:קיבלתי את השמועה שגם ניר קיבל. אומרים שדודו דהאן נמצא במסגר.
Shocking4U אמר:כנעאן לא יהיה פה בטח אחרי שנפצע שוב לאחרונה ולאור ההיסטוריה עם יענקל’ה. אני מוכן להמר על זה עם מי שרוצה
שמיר יבוא כי ליאז מתים להיפטר ממנו, הוא של דודו ובכר אימן אותו בעבר
ויש לי גם תחושה שהולך להיות פארסה... מקווה שאתבדהMHFC4EVER אמר:MHFC4EVER אמר:אל תשאלו למה יש לי תחושה שמגיע בלם ממוצא אפריקאי
רק שם את זה פה...
Shocking4U אמר:איך במסגר? יענקל’ה לא נסע לראות את המשחק?Kaka אמר:קיבלתי את השמועה שגם ניר קיבל. אומרים שדודו דהאן נמצא במסגר.
Shocking4U אמר:כנעאן לא יהיה פה בטח אחרי שנפצע שוב לאחרונה ולאור ההיסטוריה עם יענקל’ה. אני מוכן להמר על זה עם מי שרוצה
greenguy אמר:אוי ואבוי שמיר
איזה עלוב
זה אומר ששנה הבאה שבכר עוזב עוד פעם יהיו מלא בינוניים. חבל
יעקב איך שוב לא פתחת את הכיס. בושה
אני בטוח שבכר דפק על השולחן וביקש את סקה ודילןKaka אמר:Shocking4U אמר:כנעאן לא יהיה פה בטח אחרי שנפצע שוב לאחרונה ולאור ההיסטוריה עם יענקל’ה. אני מוכן להמר על זה עם מי שרוצה
בכר לא מחזיק ממנו.
אם הוא ירצה מספיק וידפוק על השולחן אז שחר יביא לו גם את כנעאן.
הוא לא יודע מזה אימוג'י, יצייר קקי על דף וישלח לו בפקסApoc אמר:היה מועמד על הנייר אולי
ברגע שהיו מגיעים לשיחות על שכר והוא היה דורש מיליון וחצי יורו וצפונה (זה החוזה שלו בגלטסריי) יענקל'ה היה שולח לו אימוג'י קקי
Shocking4U אמר:אני בטוח שבכר דפק על השולחן וביקש את סקה ודילןKaka אמר:Shocking4U אמר:כנעאן לא יהיה פה בטח אחרי שנפצע שוב לאחרונה ולאור ההיסטוריה עם יענקל’ה. אני מוכן להמר על זה עם מי שרוצה
בכר לא מחזיק ממנו.
טומאסי שיחק 700 דק' בעונה לפני שהגיע לנתניה ולא שיחק אפילו דקה בעונה שהגיע לנתניה (היה בספסל איזה 5 משחקים ובכל השאר בכלל לא היה בסגל) בקבוצת תחתית בליגה השנייה בגרמניה (עם כל הכבוד להאנובר).Apoc אמר:KevinDurant אמר:הטורקים הסכימו למכור את השחקן ב2.5 מיליון יורו כאילו זה איזה עסקה של בוטנים. גם בחינם שחקן כזה לא מגיע לפה עם השכר שהוא מרוויח צאו מהסרט
הגיע מאמן לאנטוורפן שהביא 2 בלמים להרכב ב4 מיליון יורוApoc אמר:לא צריך את זה בשביל לדעת את זה.
אתה מדבר על בלם אחד שנמצא בירידה והוא בלם רוטציה בליגה הפורטוגלית בקבוצה לא גדולה שם, ובלם אחר שנמחק מקצועית ממועדון מכובד בליגה הבלגית ונזרק לקבוצת המילואים.
זה רכש שגם מכבי נתניה יכלה לעשות. אז בטח שגם מכבי חיפה, ובטח שבלי ליגת האלופות בתמונה.
שוב, לא אומר שזה בהכרח רכש רע, את זה נחיה ונראה. אבל אלה העובדות.
אתה באמת חושב שמכבי נתניה יכולה להביא שחקן כמו סק?
כן, למה לא? כשהם הביאו את טומאסי הייתי הרבה יותר בשוק. סק שחקן שבסוף אוגוסט אין לו קבוצה.
לכאורה בכר דפק על השולחן ורצה מאוד את קופרייהShocking4U אמר:אני בטוח שבכר דפק על השולחן וביקש את סקה ודילןKaka אמר:Shocking4U אמר:כנעאן לא יהיה פה בטח אחרי שנפצע שוב לאחרונה ולאור ההיסטוריה עם יענקל’ה. אני מוכן להמר על זה עם מי שרוצה
בכר לא מחזיק ממנו.