• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Smurk אמר:
וייס מדווח שנעשים מאמצים להחתים את שמיר עד יום שישי. רכש צ'מפיונס ליג

מאמצים.
איזה פדיחות וואי, ההחתמה הכי קלה בעולם
גם הורג אותי "השחקן הביע נכונות להגיע"
סתם קליקבייטים וניחושים. ברור שברגע שמכבי חיפה תחליט שהיא רוצה אותו הוא יהיה פה יום-יומיים אחרי

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Smurk אמר:
וייס מדווח שנעשים מאמצים להחתים את שמיר עד יום שישי. רכש צ'מפיונס ליג

מאמצים.
סתם קליקבייטים וניחושים. ברור שברגע שמכבי חיפה תחליט שהיא רוצה אותו הוא יהיה פה יום-יומיים אחרי
למה זה ברור שזה ייקח יום-יומיים? מה זה תכנית לבקשתך? הוא תחת חוזה בליאז' וגם אם הם לא רוצים אותו זה לא אומר שזה ייסגר כל כך מהר. הוא שותף בארבעת המשחקים האחרונים של הקבוצה ולא הייתי שולל תסריט שהם ידרשו פיצוי קטן עבורו.

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
מאמצים.
למה זה ברור שזה ייקח יום-יומיים? מה זה תכנית לבקשתך? הוא תחת חוזה בליאז' וגם אם הם לא רוצים אותו זה לא אומר שזה ייסגר כל כך מהר. הוא שותף בארבעת המשחקים האחרונים של הקבוצה ולא הייתי שולל תסריט שהם ידרשו פיצוי קטן עבורו.
מבחינת חוזה ומול השחקן לא צריכה להיות בעיה, הוא מרוויח שם 200 אלף דולר

מול הקבוצה הם לא רוצים אותו והכניסו גם סעיף שחרור נמוך בהשאלה למכבי ת''א, אם ירצו מאוד בעסקה וידחפו לשם יוכלו להביא אותו גם ב100 אלף דולר, זה לא עסקה מסובכת או בעייתית כמו פיירו לדוגמה.

היו צריכים להביא אותו ברגע שג'אבר נפצע, לא ברור לי למה לחכות לדקה ה 90.
בגלל ההתנהלות החובבנית הזאת, אנחנו מגיעים לליסבון עם שני קשרי אמצע.

ירוק רפואי אמר:
היו צריכים להביא אותו ברגע שג'אבר נפצע, לא ברור לי למה לחכות לדקה ה 90.
בגלל ההתנהלות החובבנית הזאת, אנחנו מגיעים לליסבון עם שני קשרי אמצע.

כי לא ידעו שזה מה שיקרה עם ג'אבר. יש איתו לא מעט בעיות בקטע של הפציעות.

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
מבחינת חוזה ומול השחקן לא צריכה להיות בעיה, הוא מרוויח שם 200 אלף דולר

מול הקבוצה הם לא רוצים אותו והכניסו גם סעיף שחרור נמוך בהשאלה למכבי ת''א, אם ירצו מאוד בעסקה וידחפו לשם יוכלו להביא אותו גם ב100 אלף דולר, זה לא עסקה מסובכת או בעייתית כמו פיירו לדוגמה.
ברור שלא כמו פיירו אבל לא הייתי אומר בביטחון שמדובר בעסקה של יום יומיים.

האבסורד הוא שמפרסמים שחיפה נוטה לפנות לליאז', בדגש על נוטה .
כאילו עד הרגע הזה בכר לא סגור על עצמו אם הוא בכלל רוצה אותו .

הגיוני, אם היו סגורים הוא כבר היה פה מזמן, לא צריך כתבות כדי לדעת שלא היו סגורים עליו עד עכשיו לכל הפחות

לא קצת חשוד לכם שעוד לא פרסמו כלום על דילן?

בדרך כלל שחקן שעובר בדיקות בבוקר, יום למחרת בשעה כזו כבר הייתי מצפה שיודיעו על ההחתמה עם תמונה וזה

Apoc אמר:
לא השתנו המטרות בגלל המשחק נגד סכנין. ידענו מה יש לנו ומה אין לנו. רק עיוור מוחלט יתעורר פתאום אחרי משחק נגד סכנין ויחליט דברים חדשים.
צריך שני בלמים זרים, עדן שמיר וכנעאן. את כנעאן כנראה לא יביאו.

מסכים עם הכל. חבל שלא חשבו להביא בלם/קשר אחורי כדי שהשחקן השלישי יהיה קשר התקפי. אנחנו נהיה בבעיה עם יצירת התקפות כשחזיזה-אצילי-שרי ינוחו. הרבה יפול על מוחמד ופאני.

Daholio אמר:

בדרך כלל שחקן שעובר בדיקות בבוקר, יום למחרת בשעה כזו כבר הייתי מצפה שיודיעו על ההחתמה עם תמונה וזה

היו כבר רכישות שהוכרזו בצהריים יום אחרי הבדיקות והחתימה על חוזה. מניח שזה בגלל המדיה וההכנות מסביב.

Daholio אמר:

תגיד לי
מה עם שומר הראש בנתבג שמלווה אחמים ושחקנים מהטופ?
בורקה הצליח לחמוק לו מבין הידיים או מה? 😂😂😂

שיהיה בהצלחה, אינשאללה יממשו עליו את האופציה.

הקטע הוא שהישראלים הם כאלה פח עד שכבר כמעט בלתי אפשרי להתחזק בישראלי. היחידים שעל המדף הם שחקנים בינוניים להחריד שאולי מעט טובים יותר מהספסל שלנו, וחמודי כנעאן - שהוא פציע בטירוף ושג'קי בן זקן רוצה עליו סכומים גבוהים מדי (ושיחנק איתו מצידי כשהשווי שלו יירד).

אגב בהודעה הרשמית של המועדון כתוב שהוא נחת הלילה בארץ. אז יש מצב שבאמת כל הסיפור של פה משלשום אכן חירטוט?

זה מרגיש כמו הרכש הראשון אחרי יובלים
שיהיה בהצלחה
תפתחו לו נושא שחקן

lemmacantor אמר:
מי שמפרק את אולימפיאקוס יכול גם לפרק את ק"ש.

ולחטוף תבוסות היסטוריות מבנפיקה ופריז, ואחכ לקבל פציעות שחיקה שמתחילות "בשבועיים העדרות" ובפועל 4 חודשים בחוץ.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה