Nadav
שחקן החודש
MHFC4EVER אמר:ברור לכם ש סק זה הבלם הבכיר מבניהם
סק לא יהיה פה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:קיצר סק לא חותם ועקצו אותנו עם דילן?
Daniel123 אמר:SaTla אמר:קיצר סק לא חותם ועקצו אותנו עם דילן?
למה לא חותם ? מה קרה ?
Nadav אמר:MHFC4EVER אמר:ברור לכם ש סק זה הבלם הבכיר מבניהם
סק לא יהיה פה
Daholio אמר:Liberman אמר:Daholio אמר:לא קצת חשוד לכם שעוד לא פרסמו כלום על דילן?
בדרך כלל שחקן שעובר בדיקות בבוקר, יום למחרת בשעה כזו כבר הייתי מצפה שיודיעו על ההחתמה עם תמונה וזה
תגיד לי
מה עם שומר הראש בנתבג שמלווה אחמים ושחקנים מהטופ?
בורקה הצליח לחמוק לו מבין הידיים או מה?![]()
שמע, הזייה. אתמול דיברתי איתו והוא התעקש שהוא בארץ.. רציתי להרוג אותו
Smurk אמר:גולדשטיין כותב ששילמנו על ההשאלה של דילן 100 אלף יורו ואם נרצה לממש נצטרך לשלם 1.2 מיליון יורו.
Smurk אמר:גולדשטיין כותב ששילמנו על ההשאלה של דילן 100 אלף יורו ואם נרצה לממש נצטרך לשלם 1.2 מיליון יורו.
ירוק רפואי אמר:חלאס לקטול שחקנים שעוד לא שיחקו דקה
מה איכפת לי כמה הוא עלה? בואו ניתן לו צ'אנס להוכיח את עצמו
כי לא יהיה לעלי אזרחות בזמן ואז יגידו לנו שדילן היה המועמד הבכירחזיזוש אמר:Nadav אמר:MHFC4EVER אמר:ברור לכם ש סק זה הבלם הבכיר מבניהם
סק לא יהיה פה
למה?
The_kinder אמר:תגידו הדילן הזה שחתם , כשהו עזב את בלגיה זה היה מחוסר רצון של הקבוצה או שהוא עזב להתקדם?
סלייק איתך.Nadav אמר:כי לא יהיה לעלי אזרחות בזמן ואז יגידו לנו שדילן היה המועמד הבכירחזיזוש אמר:Nadav אמר:סק לא יהיה פה
למה?
זכור מה אמרתי לך
Nadav אמר:כי לא יהיה לעלי אזרחות בזמן ואז יגידו לנו שדילן היה המועמד הבכירחזיזוש אמר:Nadav אמר:סק לא יהיה פה
למה?
זכור מה אמרתי לך
או שהיו מחתימים קודם את סק ואז רואים שעלי מוחמד מקבל אזרחות ומביאים את דילןחזיזוש אמר:Nadav אמר:כי לא יהיה לעלי אזרחות בזמן ואז יגידו לנו שדילן היה המועמד הבכירחזיזוש אמר:למה?
זכור מה אמרתי לך
אם זה יהיה המצב אז בצדק הם יגידו את זה. רק מטומטם יגיד ״דילאן הייתה אופציה שניה אבל נדפקנו איתו עכשיו אופציה ראשונה יאללה על החיים ועל המוות״