ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:Smile אמר:דוד כתב פה שסק כנראה לא יבוא בסוף, זו היתה הערכה פסימית שלו בגלל ההתעכבות באזרוח של מוחמד.
הוא באמת לא ינחת פה, אבל לא מסיבת האזרוח. התקשורת עשתה סלט בשמות, על דילן בכלל לא שמענו לפני שחתם ועל סק פורסם "מגעים" ממש כמה שעות לפני הרשמי.
להערכתי יחתום פה בלם אחר ולא סק.
הימור מטורף שלך בהתחשב בזה שכולם טוענים שהוא נוחת הלילה וחותם מחר
onn אמר:בפייסבוק כתוב שנחת לא מזמן, אבל קחו בערבון מוגבל
NOSFERATU ZODD אמר:געגועים לימים שהיה משתמש שטען שהוא נמצא ליד המסגר וראה שחקן זר שנמצא שם לחתום.
שכחתי מי השחקן אבל זה היה נושא מצחיק רצח.
חזיזוש אמר:onn אמר:בפייסבוק כתוב שנחת לא מזמן, אבל קחו בערבון מוגבל
איפה בפייסבוק
בירקי אמר:איפה הנסיך שנשבע שהמקורב שמלווה אחמים ראה את בורקה
Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:געגועים לימים שהיה משתמש שטען שהוא נמצא ליד המסגר וראה שחקן זר שנמצא שם לחתום.
ג'רמי בוקילה
שמישהו ישים איזה מצלמה על הבניין ממול. יכול לעשות על זה קופה מאתרי הספורטNOSFERATU ZODD אמר:Apoc אמר:NOSFERATU ZODD אמר:געגועים לימים שהיה משתמש שטען שהוא נמצא ליד המסגר וראה שחקן זר שנמצא שם לחתום.
ג'רמי בוקילה
נכון.
צריך איזה מרגל קבוע במסגר.
Daholio אמר:בירקי אמר:איפה הנסיך שנשבע שהמקורב שמלווה אחמים ראה את בורקה
זה אני, גם רשמתי לעוד אנשים ששאלו, "לעגו" חח .
הבנאדם עדיין מוכן להשבע שהוא באמת היה פה.. גם היום אחה"צ שרשמתי לו שאני אהרוג אותו.. אתה יודע תמיד יכול להיות מצב שהגיע שחקן ובסוף משהו נפל, כבר קרה פה לא פעם.
בכל מקרה זה לא היה במטרה להטריל או משהו. אני באמת מאמין לו, אנחנו אנשים מבוגרים הוא לא בעניין של להגיד לי סתם.
הוא פתח היום בהרכב של קלוז' ושיחק 90 דק' ככה שקשה לי להאמיןDaholio אמר:בירקי אמר:איפה הנסיך שנשבע שהמקורב שמלווה אחמים ראה את בורקה
הבנאדם עדיין מוכן להשבע שהוא באמת היה פה.. גם היום אחה"צ שרשמתי לו שאני אהרוג אותו.. אתה יודע תמיד יכול להיות מצב שהגיע שחקן ובסוף משהו נפל, כבר קרה פה לא פעם.
בכל מקרה זה לא היה במטרה להטריל או משהו. אני באמת מאמין לו, אנחנו אנשים מבוגרים הוא לא בעניין של להגיד לי סתם.
בירקי אמר:ברק.י אמר:אתם מופתעים?
נקווה שהכסף שנחסך ישמש להבאה של שני שחקנים נוספים ולא אחד.
ואז התעוררנו למציאות מי זה יענקלה….
Apoc אמר:Daholio אמר:בירקי אמר:איפה הנסיך שנשבע שהמקורב שמלווה אחמים ראה את בורקה
מבוגרים אחרי צבא או מבוגרים יורם ארבל?
Smurk אמר:מנהל הקבוצה. סק?
https://twitter.com/ShaniRoi/status/1565053968589398016?t=nWvLkSJGXul4qDV-D2bP2A&s=19