ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:פודגורנו?
אני לא מחזיק ממנו. יש לו נתונים פיזיים מרשימים אבל הוא לוקה טכנית. הוא גם לא שיחק כמעט כדורגל בוגרים, רק עשה את המעבר הממש מפגר לרומא ואז לספציה ולא שיחק שם.Apoc אמר:לא הבנתי איפה אתם מתעדכנים
עכשיו ראיתי יגאל גולדשטיין בחדר החדשות של ספורט 5 ב20:31 אמר:
"סוף פודגראנו בדרך למכבי חיפה"
וואלה לא יודע אם אני כזה מחזיק ממנו אחרי הסיבוב שעשה, אבל בהחלט היה פה חוסר של שחקן כנף
מצד אחד בליגה הוא יכול לעזור אני חושב, או שהוא יהיה כמו ציבוטהShocking4U אמר:אני לא מחזיק ממנו. יש לו נתונים פיזיים מרשימים אבל הוא לוקה טכנית. הוא גם לא שיחק כמעט כדורגל בוגרים, רק עשה את המעבר הממש מפגר לרומא ואז לספציה ולא שיחק שם.Apoc אמר:לא הבנתי איפה אתם מתעדכנים
וואלה לא יודע אם אני כזה מחזיק ממנו אחרי הסיבוב שעשה, אבל בהחלט היה פה חוסר של שחקן כנף
Shocking4U אמר:אני לא מחזיק ממנו. יש לו נתונים פיזיים מרשימים אבל הוא לוקה טכנית. הוא גם לא שיחק כמעט כדורגל בוגרים, רק עשה את המעבר הממש מפגר לרומא ואז לספציה ולא שיחק שם.Apoc אמר:לא הבנתי איפה אתם מתעדכנים
Nirgreen אמר:היה ידוע שיהיה פה הפתעה ישראלית.
בכר לוחץ על הגז כמו שרק הוא יודע!
צ׳יבוטה לא יכול לעזור בעיקר כי בכר לא מספיק מחזיק ממנו כדי לתת לו דקות. אם הוא מאמין בסוף אולי הוא לפחות יתן לו דקות. לדעתי ציבוטה שחקן יותר טוב מסוףSaTla אמר:מצד אחד בליגה הוא יכול לעזור אני חושב, או שהוא יהיה כמו ציבוטהShocking4U אמר:אני לא מחזיק ממנו. יש לו נתונים פיזיים מרשימים אבל הוא לוקה טכנית. הוא גם לא שיחק כמעט כדורגל בוגרים, רק עשה את המעבר הממש מפגר לרומא ואז לספציה ולא שיחק שם.Apoc אמר:לא הבנתי איפה אתם מתעדכנים
ספציהSmurk אמר:למי הוא בכלל שייך? (סוף)