אם אני זוכר נכון היה סיפור עם סוף ויענקלה. הוא עזב בזמנו ללא תמורה ויענקלה כעס עליו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:Nirgreen אמר:היה ידוע שיהיה פה הפתעה ישראלית.
בכר לוחץ על הגז כמו שרק הוא יודע!
למה לעזאזל לא מתאבדים על חמודי.
Apoc אמר:מה שכן אחרי הקיץ הזה ממוצע הגובה שלנו צמח באיזה מטר
ירוק לבן אמר:לדעתי בכר הבין שינון אליהו לא שייך לרמה של ליגת העל, וסוף בא כמחליף לסונדגרן בשיטה של 3 בלמים
הוא עולה גם הרבה כסף. בינתיים כל השחקנים שמגיעים זה בחינם או בהשאלהNirgreen אמר:בירקי אמר:Nirgreen אמר:היה ידוע שיהיה פה הפתעה ישראלית.
בכר לוחץ על הגז כמו שרק הוא יודע!
למה לעזאזל לא מתאבדים על חמודי.
פצוע חמודי ונראה לי שבגלל זה לא מציעים (לבנתיים)
Smurk אמר:המחליף של סונדגרן בשיטה הזאת זה חזיזה
Shocking4U אמר:הוא עולה גם הרבה כסף. בינתיים כל השחקנים שמגיעים זה בחינם או בהשאלהNirgreen אמר:בירקי אמר:למה לעזאזל לא מתאבדים על חמודי.
Shocking4U אמר:הוא עולה גם הרבה כסף. בינתיים כל השחקנים שמגיעים זה בחינם או בהשאלהNirgreen אמר:בירקי אמר:למה לעזאזל לא מתאבדים על חמודי.
ירוק לבן אמר:לדעתי בכר הבין שינון אליהו לא שייך לרמה של ליגת העל, וסוף בא כמחליף לסונדגרן בשיטה של 3 בלמים
בירקי אמר:קאקא תן לנו משהו
Nirgreen אמר:Shocking4U אמר:הוא עולה גם הרבה כסף. בינתיים כל השחקנים שמגיעים זה בחינם או בהשאלהNirgreen אמר:פצוע חמודי ונראה לי שבגלל זה לא מציעים (לבנתיים)
מוכנים להציע לגקי 1.5 מיליון יורו ועוד שחקן בהשאלה או שחקן כמו שהר / דהן וכו'.
Kozmo אמר:אפשר להבין למה ההתרגשות מסוף? מה אני מפספס פה?
Daniel123 אמר:פלופ רציני סוף , במקום להביא שחקנים שבאמת יכולים לתרום לנו ולהוריד עומס משחקני ההרכב מביאים שחקנים שיקשטו את הספסל.
אם הבלמים לא יהיו הצלחה נתרסק בליגה .
SaTla אמר:ירוק לבן אמר:לדעתי בכר הבין שינון אליהו לא שייך לרמה של ליגת העל, וסוף בא כמחליף לסונדגרן בשיטה של 3 בלמים
הוא טוב הגנתית?