ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:כשהצורך בקשר מרכזי משמעותי כל כך בולט אז ללכת על גוני נאור זה באמת בחירה מאוד מיוחדת. רציתי מאוד את כנעאן אבל הייתי מוכן להתפשר על עדן שמיר אבל מפה ועד גוני נאור זה באמת בדיחה לא מצחיקה
כן. במסגרת העבודה שלי יצא לי לעבוד הרבה שנה שעברה על משחקים של הפועל ירושלים. הוא שחקן חמוד ולא מעבר. לא קרוב אפילו לרמה של מכבי חיפה. גם עדן שמיר לדעתי לא מספיק טוב אבל כקשר רוטציה הוא לגיטימי. עדן שמיר משמעותית יותר טוב ויותר בשל מגוני נאורitaybenji אמר:Shocking4U אמר:כשהצורך בקשר מרכזי משמעותי כל כך בולט אז ללכת על גוני נאור זה באמת בחירה מאוד מיוחדת. רציתי מאוד את כנעאן אבל הייתי מוכן להתפשר על עדן שמיר אבל מפה ועד גוני נאור זה באמת בדיחה לא מצחיקה
חלילה לא מזלזל, אני בעצמי לא מכיר את השחקן, אבל ראית אותו שאתה כל כך פסימי?
Kaka אמר:נראה לכם ישלמו 2 מיליון + על קארצב בשביל שיבוא לרוטצייה?
Nirgreen אמר:
כרמליסט ירוק אמר:Kaka אמר:נראה לכם ישלמו 2 מיליון + על קארצב בשביל שיבוא לרוטצייה?
אם אתה רוצה למנף את האלופות ולבסס שליטה בליגה אז חד משמעית כל ישראלי טוב צריך להיות אצלך. זה מה שבזל זאגרב ומאריבור עשו בליגות שלהם.
עשית 20 מיליון יורו, לאן הכסף הזה אמור ללכת אם לא בשביל לחזק את הקבוצה? לרפד את החשבון בנק של שחר?
כרמליסט ירוק אמר:Kaka אמר:נראה לכם ישלמו 2 מיליון + על קארצב בשביל שיבוא לרוטצייה?
אם אתה רוצה למנף את האלופות ולבסס שליטה בליגה אז חד משמעית כל ישראלי טוב צריך להיות אצלך. זה מה שבזל זאגרב ומאריבור עשו בליגות שלהם.
עשית 20 מיליון יורו, לאן הכסף הזה אמור ללכת אם לא בשביל לחזק את הקבוצה? לרפד את החשבון בנק של שחר?
Smurk אמר:לפי הראיון של קצב סיכוי טוב שנטע עוזב בקיץ בחינם
איפה אפשר למצוא את הראיון?Smurk אמר:לפי הראיון של קצב סיכוי טוב שנטע עוזב בקיץ בחינם