MHFC4EVER אמר:מה הקטע להציע לעדן שמיר חוזה לעונה אחת? באמת חשבו שהוא יקח את זה?
הרי בקיץ אם לא בינואר הקרוב נטע ואבו פאני סיכוי גדול עוזבים.
סך הכל ברמת הישראלים הוא רכש טוב לליגה.
גם לי זה לא מובן, אבל כנראה בכר לא מחזיק ממנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:מה הקטע להציע לעדן שמיר חוזה לעונה אחת? באמת חשבו שהוא יקח את זה?
איך לא מחזיק ממנו? הוא העלה אותו לבוגרים בק"ש ואחרי זה קנה אותו לב"ש.כובע קש אמר:MHFC4EVER אמר:מה הקטע להציע לעדן שמיר חוזה לעונה אחת? באמת חשבו שהוא יקח את זה?
ירוק זה אני אמר:Shocking4U אמר:אם שמיר בינוני מה זה עושה את גוני נאורירוק זה אני אמר:לא מכיר את גוני נאור ואין לי מושג מה הרמה שלו, אבל אני אוהב את החשיבה מחוץ לקופסא של המועדון. הכי קל היה ללכת על שמיר המוכר והבינוני.
בדיוק בשביל מקרים כאלה יש מנהל מקצועי, ולא כמו במכבי תל אביב שעושים רכש שכל ילד היה עושה.
במצב שנוצר, שאין שחקנים ישראלי איכותיים שאפשר להביא, צריך לשנות חשיבה ולעשות מהלכים פחות פופולריים.
ותודה לבאר שבע שמצילים אותנו משמיר ולוקחים לסגל שלהם עוד שחקן בינוני.
אני מעריך שהם יפסידו לנתניה במאבק על המקום השלישי.
לא יודע. לא מכיר אותו.
משמיר אנחנו יודעים מה נקבל, וזה לא מזהיר. גוני נאור יכול להיות הפתעה נעימה.
התפקיד של מנהל מקצועי וצוות סקאוטינג זה בין ביתר לחשוב מחוץ לקופסא אם אין פיתרון טוב.
אני אוהב את זה.
גם בש וגם נתניה רצו אותו הקיץ, ואני גם חושב שזה עדיף משמיר שהוא שחקן בינוני, פה יכולה להיות הברקה סטייל חזיזה/ גולדברג.gargy אמר:ירוק זה אני אמר:Shocking4U אמר:אם שמיר בינוני מה זה עושה את גוני נאור
לא יודע. לא מכיר אותו.
התפקיד של מנהל מקצועי וצוות סקאוטינג זה בין ביתר לחשוב מחוץ לקופסא אם אין פיתרון טוב.
אני אוהב את זה.
שמע אני גם לא מכיר אותו ואין לי מושג מה הרמה שלו.
אבל בסופו של דבר מדובר בשחקן שקיבל בשנה שעברה זימון לנבחרת. ככה שבוודאות זה שחקן שהיה מי שעקב אחריו. ועדיין הוא נשאר גם השנה בהפועל ירושלים, אפילו לא קיבל הצעה להתקדם לחדרה. אז לא יודע, זה נשמע לי כמו רכש שעושים לחלוטין בליית ברירה.
Hulk אמר:גם בש וגם נתניה רצו אותו הקיץ, ואני גם חושב שזה עדיף משמיר שהוא שחקן בינוני, פה יכולה להיות הברקה סטייל חזיזה/ גולדברג.gargy אמר:ירוק זה אני אמר:לא יודע. לא מכיר אותו.
אני אוהב את זה.
שמע אני גם לא מכיר אותו ואין לי מושג מה הרמה שלו.
אבל בסופו של דבר מדובר בשחקן שקיבל בשנה שעברה זימון לנבחרת. ככה שבוודאות זה שחקן שהיה מי שעקב אחריו. ועדיין הוא נשאר גם השנה בהפועל ירושלים, אפילו לא קיבל הצעה להתקדם לחדרה. אז לא יודע, זה נשמע לי כמו רכש שעושים לחלוטין בליית ברירה.
מסכים שבגדול זה רכש מביך לקבוצה שעושה בתים בצמפיונס.
הכל יחסי. בק"ש הוא מן הסתם יחזיק מאוד משחקן כזה, בדיוק כמו שדהן ונחמיאס היו שם בלמי על.MHFC4EVER אמר:איך לא מחזיק ממנו? הוא העלה אותו לבוגרים בק"ש ואחרי זה קנה אותו לב"ש.כובע קש אמר:MHFC4EVER אמר:מה הקטע להציע לעדן שמיר חוזה לעונה אחת? באמת חשבו שהוא יקח את זה?
ואם הוא לא היה מחזיק ממנו הוא לא היה מועמד מלכתחילה.
נתניהApoc אמר:Hulk אמר:גם בש וגם נתניה רצו אותו הקיץ, ואני גם חושב שזה עדיף משמיר שהוא שחקן בינוני, פה יכולה להיות הברקה סטייל חזיזה/ גולדברג.gargy אמר:שמע אני גם לא מכיר אותו ואין לי מושג מה הרמה שלו.
איפה זה נאמר שב"ש ונתניה רצו אותו בקיץ?
Ganjot אמר:נתניהApoc אמר:Hulk אמר:גם בש וגם נתניה רצו אותו הקיץ, ואני גם חושב שזה עדיף משמיר שהוא שחקן בינוני, פה יכולה להיות הברקה סטייל חזיזה/ גולדברג.
איפה זה נאמר שב"ש ונתניה רצו אותו בקיץ?
https://sports.walla.co.il/item/3522622
ב"ש
https://www.ynet.co.il/sport/article/one413629
אזולאי לדעתי שחקן מעולה, מוזר לי שלא הגיע לב"ש/מכבי ת"א.. אצלנו כמובן בחיים לא היו משלמים עליו, כאילו לא הכנסנו מאה מיליון שקל.Apoc אמר:Ganjot אמר:נתניהApoc אמר:איפה זה נאמר שב"ש ונתניה רצו אותו בקיץ?
https://sports.walla.co.il/item/3522622
ב"ש
https://www.ynet.co.il/sport/article/one413629
וואלה, פספסתי את זה
אבל בסופו של דבר נתניה העדיפו לשים כסף גדול על איתן אזולאי ולא על גוני נאור
Undertheknife אמר:מרתיח את הדם כל ההתנהלות הזאת.
כל הרכש הזה לא שווה בלי שחיזקנו את האמצע.
לא יעלה על הדעת שאנחנו מגיעים לעונה הזאת עם שלושה שחקני אמצע כשב״ש ות״א עם 7-8 שחקנים בעמדה הזאת.
Undertheknife אמר:מרתיח את הדם כל ההתנהלות הזאת.
כל הרכש הזה לא שווה בלי שחיזקנו את האמצע.
לא יעלה על הדעת שאנחנו מגיעים לעונה הזאת עם שלושה שחקני אמצע כשב״ש ות״א עם 7-8 שחקנים בעמדה הזאת.
איפה ראית שהוא חתם?Jerry אמר:דן ביטון חתם בבש, לא הייתם מביאים אותו אם הוא באמת שוחרר מגרמניה בלי תמורה? שחקן לא רע שעל המשבצת של שרי