• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
איך אני צמא לעוד שחקן התקפה, מפחיד אותי שהגיבוי של השחקנים שלנו זה סוף וצ'יבוטה, גם בחלוצים איפה שחשבנו שיש שקט יש מקום לדאגה עם היכולת של דין וניקי

לא היו עושים איתנו עסקים ואני בספק אם הם יעשו את זה עם ב"ש.

Jerry אמר:
איך אני צמא לעוד שחקן התקפה, מפחיד אותי שהגיבוי של השחקנים שלנו זה סוף וצ'יבוטה, גם בחלוצים איפה שחשבנו שיש שקט יש מקום לדאגה עם היכולת של דין וניקי

צ'יבוטה עדיף כחלוץ על שניהם, חבל שבכר בחיים לא ינסה את זה כנראה.
צ'יבוטה כחלוץ מול נתניה עם דוניו היה מעולה, לא באמת קיבל הזדמנויות מאז.
בתכלס במקום להחתים 2 בלמים זרים, היו צריכים להחתים אחד ולהביא לנו זר אכזר להתקפה.

Jerry אמר:

וגם לגבי פיירו אני לא בטוח. האמת חוץ מקשר אמצע אני מקווה שיביאו מחליף לשרי (כנעאן, גם דן ביטון זו אופציה) ואם סונדגרן יקבל אזרחות עד סוף החלון הייתי בוחן את היכולת של פיירו בליגה כדי לראות אם להפוך אותו לזר שישי וחלוץ מחליף.

Jerry אמר:
דן ביטון חתם בבש, לא הייתם מביאים אותו אם הוא באמת שוחרר מגרמניה בלי תמורה? שחקן לא רע שעל המשבצת של שרי

זכור לי שאמרת שאתה לא מת עליו ועל האיבודי כדור הקריטיים שלו כל משחק (גם אני לא)
שחקן פרווה סטייל אשכנזי שיכול פתאום לתת הברקה (בדר"כ בבישול) אבל מסריח את הדשא רוב הזמן

חייב להביא שחקן התקפה שובר שיוויון לספסל. אנחנו חייבים שחקנים שיודעים להכריע משחקים בלי שכל משחק בדקה ה60 נכניס את כל הקאדר כדי שיחלץ אותנו מאיבוד נקודות נגד קבוצות כמו סכנין.

אליאור אמר:
חייב להביא שחקן התקפה שובר שיוויון לספסל. אנחנו חייבים שחקנים שיודעים להכריע משחקים בלי שכל משחק בדקה ה60 נכניס את כל הקאדר כדי שיחלץ אותנו מאיבוד נקודות נגד קבוצות כמו סכנין.

איזה שחקן התקפה שובר שוויון (וכשיר) אתה יכול להביא?

Apoc אמר:
Jerry אמר:
דן ביטון חתם בבש, לא הייתם מביאים אותו אם הוא באמת שוחרר מגרמניה בלי תמורה? שחקן לא רע שעל המשבצת של שרי

שחקן פרווה סטייל אשכנזי שיכול פתאום לתת הברקה (בדר"כ בבישול) אבל מסריח את הדשא רוב הזמן
כן אני לא חושב שהוא כוכב כדורגל כמו הרבה אנשים אבל יש לו שמאלית טובה ועם המאמן הנכון הוא יכול לפרוץ, שמע בשלב הזה של החלון אין יותר מדי מציאות, צריך להסתדר עם המעט שיש לשוק הישראלי להציע. מודה שאני בפאניקה אחרי המשחק מול סכנין, לראות כל כך הרבה בינוניים על הדשא בו זמנית הכניס אותי לחרדה שעדיין לא יצאתי ממנה, קשה לי לעכל שזאת עונה שלישית בה מאור לוי הוא המחליף של שרי

אליאור אמר:
Jerry אמר:

וגם לגבי פיירו אני לא בטוח. האמת חוץ מקשר אמצע אני מקווה שיביאו מחליף לשרי (כנעאן, גם דן ביטון זו אופציה) ואם סונדגרן יקבל אזרחות עד סוף החלון הייתי בוחן את היכולת של פיירו בליגה כדי לראות אם להפוך אותו לזר שישי וחלוץ מחליף.
איך אפשר להיות לא בטוח לגבי פיירו? בלעדיו בשום תסריט אנחנו לא בצמפיונס, ראינו איך נראינו ב20 דקות מול הכוכב שהוא יצא, היריבות היו כותשות אותנו.

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:

כן אני לא חושב שהוא כוכב כדורגל כמו הרבה אנשים אבל יש לו שמאלית טובה ועם המאמן הנכון הוא יכול לפרוץ, שמע בשלב הזה של החלון אין יותר מדי מציאות, צריך להסתדר עם המעט שיש לשוק הישראלי להציע. מודה שאני בפאניקה אחרי המשחק מול סכנין, לראות כל כך הרבה בינוניים על הדשא בו זמנית הכניס אותי לחרדה שעדיין לא יצאתי ממנה, קשה לי לעכל שזאת עונה שלישית בה מאור לוי הוא המחליף של שרי

בכל מקרה לא חושב שת"א היו משחררים אותו אלינו גם עוד אלף שנה

Hulk אמר:
אליאור אמר:
Jerry אמר:

איך אפשר להיות לא בטוח לגבי פיירו? בלעדיו בשום תסריט אנחנו לא בצמפיונס, ראינו איך נראינו ב20 דקות מול הכוכב שהוא יצא, היריבות היו כותשות אותנו.

לפיירו יש איכויות אפילו ברמה אירופית גבוהה - משחק ראש ויכולת להוריד את הכדור. הוא מושך הרבה תשומת לב משחקני ההגנה. נגד קבוצות אירופאיות היכולות האלה באות לידי ביטוי כשאנחנו משחקים לפעמים על כדורים ארוכים או כדורי גובה. אבל יש לי ספקות גדולים לגבי יכולת הסיום שלו עם הרגל ולא בטוח בכלל שהוא שווה 20 שערים בליגה שלנו.
מעבר לזה - שישה משחקים זה לא מספיק בשביל לשפוט שחקן. כמו שהיה טוב באירופה יכול להיות שהוא ידעך, ומצד שני גם משחק הרגל שלו יכול להשתפר. דווקא בלקט הביצועים שלו ביוטיוב ראיתי שהוא בסדר עם הסיום ברגל וגם מישהו רשם פה שבעונה שעברה הוא כבש 13 שערים (מתוך 15 אני חושב) עם הרגל.

אגב - פריצה חתם בליאז' תמורת חצי מיליון יורו. סכום קטן בשבילו. חלום להביא אותו לפה בינואר אם לא יצליח שם (ובמידה וסונדגרן מקבל אזרחות).

אולי במועדון יודעים שדניאל קרוב לקבל אזרחות ורוצים להביא קשר 8/10 זר?
אחרת לא רואה למה דברים לא זזים.
בכל מקרה אנחנו מתחילים בתים באלופות עם שלושה קשרים באמצע שזה מחדל.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
https://www.facebook.com/groups/122408258373453/permalink/1133558123925123/

עריכה: משום מה הקישור לא עובד. זה מה ששיקו כתב במשפחה ירוקה:
״יש עוד ישראלי על הפרק שמכבי מאוד רוצה והוא מאוד רוצה להגיע (שמו לא עלה עד עכשיו) הקבוצה שלו לא ששה לשחרר אותו אם זה יקרה ז,זה יקרה ממש בסמוך לסוף החלון הכללי ב28.9.״

https://twitter.com/i_am_almog/status/1565411952897269760?s=21&t=sW4U-jlfKBUIIg-F6IfOJw

יש למישהו מושג במה מדובר?

סתם בשביל הכיף, מאחר ואין הרבה כאלה, רשימה של כל הקשרים הישראלים הלא-התקפיים שלא עלו בהקשר של מכבי חיפה בתקשורת והקבוצה שלהם יכול להיות לא תרצה לוותר עליהם:

1. קארצב
2. בן לדרמן
3. נאתכו
4. בריירו
5. אלמקייס
6. גולסה

אולי גם נדב נידם ומדמון?

בקיצור אין מישהו אחר אז הרשימה דיי מצומצמת

https://twitter.com/i_am_almog/status/1565682442052276226?s=21&t=fmXAmfH9eYpgpKu_TsBGfA

אליאור אמר:
Hulk אמר:
אליאור אמר:

לפיירו יש איכויות אפילו ברמה אירופית גבוהה - משחק ראש ויכולת להוריד את הכדור. הוא מושך הרבה תשומת לב משחקני ההגנה. נגד קבוצות אירופאיות היכולות האלה באות לידי ביטוי כשאנחנו משחקים לפעמים על כדורים ארוכים או כדורי גובה. אבל יש לי ספקות גדולים לגבי יכולת הסיום שלו עם הרגל ולא בטוח בכלל שהוא שווה 20 שערים בליגה שלנו.
מעבר לזה - שישה משחקים זה לא מספיק בשביל לשפוט שחקן. כמו שהיה טוב באירופה יכול להיות שהוא ידעך, ומצד שני גם משחק הרגל שלו יכול להשתפר. דווקא בלקט הביצועים שלו ביוטיוב ראיתי שהוא בסדר עם הסיום ברגל וגם מישהו רשם פה שבעונה שעברה הוא כבש 13 שערים (מתוך 15 אני חושב) עם הרגל.

אגב - פריצה חתם בליאז' תמורת חצי מיליון יורו. סכום קטן בשבילו. חלום להביא אותו לפה בינואר אם לא יצליח שם (ובמידה וסונדגרן מקבל אזרחות).
לטעמי זה עניין של זמן עד שפירו יאפס כוונות מבחינת משחק רגל, הוא לא שחקן של דריבל או סיומות קלינית אבל סיומת סבירה+ משחק ראש שווה פה בקלות 20 גולים בעונה.
לטעמי הוא גם הרבה יותר טוב מפריצה, אם מתפנה מקום בינואר הייתי מנסה להביא שחקן כנף זר ברמה במקום מאוויס, או קשר אמצע.

שמיר היה תפןר בול לרוטציה.

הציעו לו עונה ואופצייה לשנתיים ולא רצה שיזדיין.

מוזר לי שלא הביאו את תמיר עדי רכש שיענקלה אוהב בכלום רכש לעיבוי הסגל

קשה לי להאשים את שמיר שסירב להצעה לעונה אחת. יחד עם זאת, אני לא חושב שיותר משנתיים עם אופציה הייתה עסקה טובה עבורנו.

אני מקווה שנאור יחתום פה, לא כי ראיתי אותו משחק, אלא פשוט כי אנחנו חייבים זוג רגליים למשחקי הליגה. זה יהיה אסון אם לא ינחת פה קשר לאמצע (וזה עוד מבלי לדבר על הצורך בקשר התקפי).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה