ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:קארצב לא יגיע בלי צ'מפיונס הוא רוצה ללכת לאירופה ובינואר כבר ינסה לצאת, צריך לחשוב על אופציה אחרת, מודה שאין לי רעיונות
הוא רוצה מאוד לעזוב לחו״ל, מעבר למכבי חיפה לא מקדם את זה. מכבי חיפה לא תרכוש אותו רק כדי למכור אותו בחצי שנה אחרי ואני בספק שגם יהיו הצעות בסכומים שקרובים למה שאייל סגל ידרוש עליו. חוץ מזה להיות בין היחידים שלא יכול לשחק בליגת אלופות בזמן ששאר החברים שלך לקבוצה משחקים במפעל זה חוויה לא נעימה לאף שחקןחזיזוש אמר:Jerry אמר:קארצב לא יגיע בלי צ'מפיונס הוא רוצה ללכת לאירופה ובינואר כבר ינסה לצאת, צריך לחשוב על אופציה אחרת, מודה שאין לי רעיונות
יגיע כמו גדול
אתה מדבר כאילו נתניה בצמפיונס
מצטרף. השנה הם סגרו את הפער שהיה לנו עליהם בגזרת הישראלים. צריך להחזיר אלינו את המטוטלת.אליאור אמר:חייבים להביא אחד מבין קארצב או כנעאן אחרת עוד שנה או שנתיים אנחנו נהיה מאחורי מכבי תל אביב ותהיה לנו בעיה קשה של ישראלים. המתאזרחים לא ישארו פה לנצח.
אליאור אמר:חייבים להביא אחד מבין קארצב או כנעאן אחרת עוד שנה או שנתיים אנחנו נהיה מאחורי מכבי תל אביב ותהיה לנו בעיה קשה של ישראלים. המתאזרחים לא ישארו פה לנצח.
ניר ביטון, גלזר, דור פרץ, גלוך, קניקובסקי, דניאל פרץ וגם יונתן כהן שכנראה מגיעDaniel123 אמר:אליאור אמר:חייבים להביא אחד מבין קארצב או כנעאן אחרת עוד שנה או שנתיים אנחנו נהיה מאחורי מכבי תל אביב ותהיה לנו בעיה קשה של ישראלים. המתאזרחים לא ישארו פה לנצח.
ערן זהבי כבר בן 35 לדעתי שנה הבאה לא יהיה משמעותי בכלל .
ניר ביטון פציע בטירוף בוא נראה כמה משחקים ישחק העונה .
גולסה זה שחקן לחצי עונה .
גלוך לדעתי אם לא בינואר אז בעונה הבאה לא יהיה שם.
הם עם פרץ, גלזר וקניקובסקי(?) מי עוד שם ישראלי בכיר ?
חזיזוש אמר:Jerry אמר:קארצב לא יגיע בלי צ'מפיונס הוא רוצה ללכת לאירופה ובינואר כבר ינסה לצאת, צריך לחשוב על אופציה אחרת, מודה שאין לי רעיונות
יגיע כמו גדול
מת על פאני אבל עם איך שהוא נראה מתחילת העונה את חו"ל הוא יראה רק בחופשת קיץ, לא ברור מה הוא עשה בפגרה שהוא חזר כל כך כבדgreenguy אמר:לדעתי קיץ הבא ואפילו ינואר ניהיה בבעיה,בטוח שכמה שחקנים יצאו לחו״ל בעיקר ההישראלים,נטע פאני חזיזה.
וזה סופר קריטי שיביאו עוד מישהו,אני כן הייתי הולך על קראצב אם הייתה אפשרות. כנראה שאין אז חייבים לפחות את כנעאן
Jerry אמר:חזיזוש אמר:Jerry אמר:קארצב לא יגיע בלי צ'מפיונס הוא רוצה ללכת לאירופה ובינואר כבר ינסה לצאת, צריך לחשוב על אופציה אחרת, מודה שאין לי רעיונות
יגיע כמו גדול
אתה לא מכיר אותו ואת אבא שלו, החלום שלהם זה חו"ל, מבחינתם גם ליגה בלגית או רוסית. מנתניה קל לצאת, מכאן בלתי אפשרי בהנחה בכלל שהוא ישתלט על העמדה שלו כשיש לו את נטע ומוחמד כיריבים. בכל מקרה הוא קשר אחורי 6 ככה שהוא לא מחליף למוחמד אם על זה אתם בונים
אל תדאג כי לא ישלמו את ה2 מיליון יורו האלה בחיים אז לא נגיע למצב שנצטרך לבדוק את התיאוריה הזאת.חזיזוש אמר:Jerry אמר:חזיזוש אמר:יגיע כמו גדול
אתה לא מכיר אותו ואת אבא שלו, החלום שלהם זה חו"ל, מבחינתם גם ליגה בלגית או רוסית. מנתניה קל לצאת, מכאן בלתי אפשרי בהנחה בכלל שהוא ישתלט על העמדה שלו כשיש לו את נטע ומוחמד כיריבים. בכל מקרה הוא קשר אחורי 6 ככה שהוא לא מחליף למוחמד אם על זה אתם בונים
אם ירצו להביא לכאן את קארצב קארצב יהיה פה, עם או בלי להכיר את המשפחה שלו
אני מכיר את המשפחה, על סמך מה אתה אומר את זה? אתה לא קרוב למציאות אחי אומר לך בוודאות. אולי היה אפשר לשכנע אותו בעזרת הצ'מפיונס וגם אז לא בטוחחזיזוש אמר:Jerry אמר:חזיזוש אמר:יגיע כמו גדול
Jerry אמר:אני מכיר את המשפחה, על סמך מה אתה אומר את זה? אתה לא קרוב למציאות אחי אומר לך בוודאות. אולי היה אפשר לשכנע אותו בעזרת הצ'מפיונס וגם אז לא בטוחחזיזוש אמר:Jerry אמר:אתה לא מכיר אותו ואת אבא שלו, החלום שלהם זה חו"ל, מבחינתם גם ליגה בלגית או רוסית. מנתניה קל לצאת, מכאן בלתי אפשרי בהנחה בכלל שהוא ישתלט על העמדה שלו כשיש לו את נטע ומוחמד כיריבים. בכל מקרה הוא קשר אחורי 6 ככה שהוא לא מחליף למוחמד אם על זה אתם בונים
עוד יותר לאחזיזוש אמר:Jerry אמר:אני מכיר את המשפחה, על סמך מה אתה אומר את זה? אתה לא קרוב למציאות אחי אומר לך בוודאות. אולי היה אפשר לשכנע אותו בעזרת הצ'מפיונס וגם אז לא בטוחחזיזוש אמר:אם ירצו להביא לכאן את קארצב קארצב יהיה פה, עם או בלי להכיר את המשפחה שלו
ואם מכבי תל אביב יציעו לו?
Nirgreen אמר:נחמני אומר שיש שיחות עם קשר לא גוני ..
גם אני שמעתי על זה וכנראה מדובר בקארצב.
הייתי מביא אותו אבל רק בשביל עבודות טיח למסדרונות בסמי, מספיק עם הנגרים בשקל האלה, גוני נאור גנאים זרגרי, ג'אבר עטאא 4 רמות מעליהםבירקי אמר:Nirgreen אמר:נחמני אומר שיש שיחות עם קשר לא גוני ..
אולי גנאיים של סכנין?
Nirgreen אמר:נחמני אומר שיש שיחות עם קשר לא גוני ..