• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם איני טועה דילן או סק אחד מהם שיחק גם קשר אחורי בעברו, אולי הוא ילך לכיוון הזה במקרה הצורך והביא אותם בגלל שהוא יכול לעשות איתם את המשחק שעשה עם רודריגז.
לא זוכר מי מהם אבל אחד מהם שיחק קשר אחורי גם בין היתר, מניח שזה העלה את האחוזים בהגעה שלו לפה.

GreenGlory אמר:
אם איני טועה דילן או סק אחד מהם שיחק גם קשר אחורי בעברו, אולי הוא ילך לכיוון הזה במקרה הצורך והביא אותם בגלל שהוא יכול לעשות איתם את המשחק שעשה עם רודריגז.
לא זוכר מי מהם אבל אחד מהם שיחק קשר אחורי גם בין היתר, מניח שזה העלה את האחוזים בהגעה שלו לפה.
זה לא הם. זה היה הדיבור על בורקה שיכל לשחק גם כמגן ימני. הם שיחקו רק כבלמים בקריירה שלהם.

ובכל מקרה זה גם לא רציני. חזרנו לימים שואליינטה פותח כקשר אחורי? קבוצה שמתיימרת לקחת אליפות שלישית ולהתחרות בליגת האלופות לא יכולה להרשות לעצמה לפתוח עם בלמים כקשרים אחוריים ואת כל האלתורים המוגזמים האלה. שיחתימו קשר וזהו.

חזרנו לתקופה של מרקו בלבול. אם נטע מוצהב או פצוע אז אין לנו קשר אחורי כרגע בסגל. איזה מחדל מטורף

תהיו בריאים, איך יש לכם כח לנהל פה דיונים של עשרות עמודים עם תיאוריות, כשברור שהמועדון סגר את הבאסטה על הרכש.

ירוק רפואי אמר:
https://www.transfermarkt.com/ben-lederman/profil/spieler/366929
מישהו יודע מה מצבו? ריאלי להביא אותו?

פצוע.

מצד אחד אני באמת חושב שאם לא מאמינים בעדן שמיר ודומיו - טוב שלא מביאים אותם. בעניין הזה אני מאוד מאמין בבכר שיודע לעשות את ההבחנה בין השחקנים שיתרמו לבין אלו שלא.
מצד שני - למה שלא נשתמש בהכנסות האלו כמנוף לבסס את השליטה בליגה וליצור כאן קבוצה שתהיה כל שנה בצ'מפיונס לי או בליגה האירופית? בשביל זה צריך להשקיע.
מצד שלישי - מישהו כאן חושב שצריך לשלם 3 מיליון יורו על קארצב?

אליאור אמר:
מצד אחד אני באמת חושב שאם לא מאמינים בעדן שמיר ודומיו - טוב שלא מביאים אותם. בעניין הזה אני מאוד מאמין בבכר שיודע לעשות את ההבחנה בין השחקנים שיתרמו לבין אלו שלא.
מצד שני - למה שלא נשתמש בהכנסות האלו כמנוף לבסס את השליטה בליגה וליצור כאן קבוצה שתהיה כל שנה בצ'מפיונס לי או בליגה האירופית? בשביל זה צריך להשקיע.

אני חושב שהמועדון נמצא כרגע במצב שאין אפשרות לוותר על שחקן קישור.
אנחנו כרגע עם 4 קשרים באמצע כש-2 מתוכם פצועים.
או שיביאו שחקן שפחות מאמינים בו אבל הוא הרע במיעוטו או שיביאו שחקן שמאמינים בו וישלמו עליו יותר ממה שמאמינים שהוא שווה.

בסופו של דבר, ההנהלה והצוות צריכים לשאול את עצמם מה עדיף - לרכוש שחקן קישור שהתפשרו לגביו מקצועית/כלכלית או "להקריב" נקודות בליגה ב-10 המשחקים שיהיו לנו עד המונדיאל.

Shocking4U אמר:
חזרנו לתקופה של מרקו בלבול. אם נטע מוצהב או פצוע אז אין לנו קשר אחורי כרגע בסגל. איזה מחדל מטורף

בכלל לא אתה יכול לשים שמה את אבו פאני ולסירוגין גם דניאל סונדגרן ועבדולאי סק יכולים לשחק לך תעמדת קשר אחורי לא פחות טוב מנטע

אליאור אמר:

הוא לא שווה תסכומים האלה ובגלל התג מחיר המוגזם הזה לא הייתי נוגע בו או שלא מביא קשר בכלל או שהולך על אביב אברהם שבתור שחקן נוסף לסגל הוא סוגר לנו תפינה

Judokan אמר:
תהיו בריאים, איך יש לכם כח לנהל פה דיונים של עשרות עמודים עם תיאוריות, כשברור שהמועדון סגר את הבאסטה על הרכש.

!!!!!!

אביב אברהם שחקן מעניין שכל משחק מולם צד את עיניי אבל אני מניח שלא סתם הוא לא פותח שם וגם הגיע לשנה אחרונה בחוזה, כנראה יש אתו בעיה כלשהי

KevinDurant אמר:
אביב אברהם שחקן מעניין שכל משחק מולם צד את עיניי אבל אני מניח שלא סתם הוא לא פותח שם וגם הגיע לשנה אחרונה בחוזה, כנראה יש אתו בעיה כלשהי
הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לו

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
הוא פצוע כרגע ולגבי אברהם הוא שחקן טוב אבל עם הרבה נפילות תוך כדי המשחק ויש לו אופי רך משהו, הוא ינסה לצאת לאירופה בסוף העונה כי הוא מסיים חוזה ואני חושב שהוא יחזור מהר מאוד לנתניה, זה שחקן חממה קלאסי באופי וחבל כי כדורגל יש לו
יכול להיות, מסכים שיש לו פיקים טובים של כדורגל אבל כנראה שיש בעיה באופי ובגישה.

אגב שימו לב שכשבכר החליטהללכת על בלמים החתימו 2 תוך פחות משבוע.

לדעתי הוא לא חיפש יותר מדי חיזוק משמעותי לקישור, מה גם שגאבר נפצע מזמן וגם זה לא הגביר את החיפושים.

יכול להיות שהוא לא מחזיק מהאופציות בשוק ולא רוצה להביא סתם.

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
הוא לא פצוע הוא בהרכב למשחק הקרוב של נתניה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה