Smurk אמר:בן דור אומר שקארצב לא ריאלי
חחח בן דור אומר .
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:בן דור אומר שקארצב לא ריאלי
זה לא אותו מקרה בכלל. פה לא צריך חסדים של אף חבר כנסת. אם מתחתן עם יהודיה, מגיע לו לפי חוק בלי טובות מאף אחד.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:כתבתי את זה אתמול, הגיוני לטעמיApoc אמר:שלמה וייס טוען שבמועדון חושבים שסונדגרן יקבל תושבות לפני סגירת החלון וינסו להביא זר לקישור או להתקפה
וואלה קשה לי להאמין שיתנו לו עכשיו אזרחות .
יהיה וואחד בלאגן בתקשורת אם גם הוא יקבל, העיניים של הצהבת והגמלים גם עלינו.
פסימי מאוד לגבי העניין הזה לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב .
Kaka אמר:מגעים זה נחמד אבל זה רחוק מאוד מאוד.
onn אמר:בנינו נחמני לא נחמני, בן-דור לא בן-דור , נדע מה קורה עם קארצב רק כשנשמע היום ב-5 את קניאס
להבנתי הסטטוס שלו שם בעייתי מול הקהל, גרם לכך שסגל מוכן לדון על מכירה.Jerry אמר:חברים קארצב לא יהיה כאן חבל על הזמן
בירקי אמר:להבנתי הסטטוס שלו שם בעייתי מול הקהל, גרם לכך שסגל מוכן לדון על מכירה.Jerry אמר:חברים קארצב לא יהיה כאן חבל על הזמן
Apoc אמר:איך כתבו פה לא מזמן
1.5 מיליון יורו או 2 מיליון + מאור לוי
Shocking4U אמר:אני מעריך את הסיכויים שקארצב יהיה במכבי חיפה ב2 אחוז במקרה הטוב
זה היה ההימור המקורי שלי אבל לא רציתי ששוב יגידו שאני פסימי מדיKaka אמר:Shocking4U אמר:אני מעריך את הסיכויים שקארצב יהיה במכבי חיפה ב2 אחוז במקרה הטוב
אני מוריד את זה ל 0.01% כרגע.
בניגוד למקרה של עלי מוחמד ששם זה נתון לדיון ושיקול אם מגיע או לא, פה מגיע לו לפי חוק במדינה. לא יודע מתי זה יקרה, אבל זה לא אותו סיפור. יכולים לקפוץ כולם, זה שווה ערך לזה שיהודי שמגיע כמו ג'וש או טננבאום או ואן אובריים משחקים פה.Daniel123 אמר:KevinDurant אמר:כתבתי את זה אתמול, הגיוני לטעמיApoc אמר:שלמה וייס טוען שבמועדון חושבים שסונדגרן יקבל תושבות לפני סגירת החלון וינסו להביא זר לקישור או להתקפה
וואלה קשה לי להאמין שיתנו לו עכשיו אזרחות .
יהיה וואחד בלאגן בתקשורת אם גם הוא יקבל, העיניים של הצהבת והגמלים גם עלינו.
פסימי מאוד לגבי העניין הזה לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב .