• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חצי מהפורום פה חושש שהוא יגיע שחס וחלילה הנרטיב שהם עובדים עליו ימים כלילות לא יישבר

חזיזוש אמר:
חצי מהפורום פה חושש שהוא יגיע שחס וחלילה הנרטיב שהם עובדים עליו ימים כלילות לא יישבר
ברור, כולם פה רוצים שמכבי חיפה לא תצליח ורק אתה הולך נגד הזרם ובעד הקבוצה. תאמין לי שכולנו פה רוצים שיגיע רכש ורכש משמעותי, עד עכשיו זה לא קרה אז הסקפטיות מתבקשת.

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
ברור, כולם פה רוצים שמכבי חיפה לא תצליח ורק אתה הולך נגד הזרם ובעד הקבוצה. תאמין לי שכולנו פה רוצים שיגיע רכש ורכש משמעותי, עד עכשיו זה לא קרה אז הסקפטיות מתבקשת.

גם כשפיירו וקורנו, וסק ודילאן הגיעו היו את אותן תלונות ואמרו שזה כישלון, לא יגיע כלום, בלה בלה בלה.
זה לא ככ משנה מה יקרה, יביאו את קארצב ויתלוננו על משהו אחר. הכי חשוב להתלונן

אם היו רוצים קשר בכיר כמו קארצב היו עושים את זה בזמן לרישום לליגת האלופות. השמות שיותר רלוונטיים זה קשרים שהם בעיקר לרוטציה ולא אמורים להיות שחקני הרכב כמו גוני נאור שיהיו רק לליגה. גם אתמול במסיבת עיתונאים בכר כשדיבר על רכש אמר שאולי נביא עוד קשר שיעזור קצת ברוטציה בליגה, לא ממש רומז על הבאת שחקן בכיר. מי שמכיר את מכבי חיפה יודע שלא ישלמו פה 2 מיליון יורו + על קשר ישראלי

ובינתיים אלונה בשלה, הולכת על בלוריאן, ורק אנחנו, קבוצה שהכניסה 100 מיליון לא מסוגלת עדיין ללכת על שחקן רכש שיעלה כסף משמעותי.
וזה אחרי שגם ניסתה להביא את קארצב, ומניח שבסוף תלך על כנעאן גם אם היא תרצה.

Ganjot אמר:
ובינתיים אלונה בשלה, הולכת על בלוריאן, ורק אנחנו, קבוצה שהכניסה 100 מיליון לא מסוגלת עדיין ללכת על שחקן רכש שיעלה כסף משמעותי.
באמת חסר להם בלמים ואני מסכים איתך שכנעאן בסוף יהיה בב״ש

Ganjot אמר:

כל עוד הם ממשיכים להביא שחקנים כמו אור בלוריאן אני רגוע .
יכולים להביא עוד 5 שחקנים ברמה שלו אין לי בעיה עם זה .

Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
באמת חסר להם בלמים ואני מסכים איתך שכנעאן בסוף יהיה בב״ש

בטח תדחוף להם איזה יוספי, סולומון ואולי איזה יחזקאל ככה בחזרה ותוסיף כמה גרושים, כמו כל העסקאות של ב"ש-אשדוד

קניאס, וויס ונחמני ב״פלייאוף” אומרים שעדן קארצב לא יהיה במכבי חיפה ושהמועדון לא יהיה מוכן להתקרב לשלם את הסכומים שידרשו עליו.

מטריף איך אותי לא הולכים על כנעאן - 100 מליון שקל הכנסות ולא מוציאים שקל. פשוט לדפוק את הראש בקיר

כרמליסט ירוק אמר:
מטריף איך אותי לא הולכים על כנעאן - 100 מליון שקל הכנסות ולא מוציאים שקל. פשוט לדפוק את הראש בקיר
הוא ילך לאשדוד בסוף באיזה טרייד שחקנים כמו כל עסקת בש/אשדוד.

חבל מאוד, שחקן עם פוטנציאל עצום.

Daniel123 אמר:
Ganjot אמר:

הם לא מעניינים בנוגע לאליפות, אבל זה לא העניין פה. העניין הוא שיש קבוצה עם הכנסות הרבה פחות גבוהות משלך, שאין לה בעיה להחתים שחקנים ולשפוך כספים אם צריך כדי להתחזק, ורק אצלנו מחפשים מציאות. אז היום זה עובד כי בכר פה והמערכת דופקת, עוד שנה נמשיך עם הרכש העלוב ואז שוב נשאר מאחורה עם ישראלים פח ונעלה בכוח שחקני נוער שלא מסוגלים לחבר 2 פסים.
הייתי שמח לקבל את בלוריאן במקום אחד הבלמים הזרים, כדי שיתפנה מקום של זר איכותי להתקפה.

חח אלונה מנהלת את הקבוצה בפאניקה. מביאה מיליון בינוניים. למה היא צריכה את בלוריאן בדיוק? אין לקבוצה שלה כדורגל.

Ganjot אמר:
Daniel123 אמר:
Ganjot אמר:

הם לא מעניינים בנוגע לאליפות, אבל זה לא העניין פה. העניין הוא שיש קבוצה עם הכנסות הרבה פחות גבוהות משלך, שאין לה בעיה להחתים שחקנים ולשפוך כספים אם צריך כדי להתחזק, ורק אצלנו מחפשים מציאות. אז היום זה עובד כי בכר פה והמערכת דופקת, עוד שנה נמשיך עם הרכש העלוב ואז שוב נשאר מאחורה עם ישראלים פח ונעלה בכוח שחקני נוער שלא מסוגלים לחבר 2 פסים.
הייתי שמח לקבל את בלוריאן במקום אחד הבלמים הזרים, כדי שיתפנה מקום של זר איכותי להתקפה.

כולם כבר בפורום הזה יודעים מה אני חושב על ההתנהלות של שחר .
גם אם היו מביאים את בלוריאן וזר לקישור, תהיה בטוח שלא היו משלמים עליו או שהיו משלמים סכום נמוך מאוד וכנראה שהוא לא היה שווה הרבה .
לצורך העניין אם דניאל יקבל אזרחות, אני בטוח שיביאו איזו מציאה ב 100 אלף יורו רק בשביל לסתום חור .
לדעתי ב 1.6 מיליון יורו ששילמו על פיירו שחר אמר לעצמו "את העסקה הגדולה שלי הקיץ עשיתי, עכשיו שיחפשו" .
אני הייתי בטוח שדווקא אחרי שהעפלנו לצ'מפיונס, יביאו לפה כמה שחקנים שוברי שיוויון אבל הפעם קיבלתי כאפה רצינית.
אם זה לא קרה עכשיו כנראה שזה לא יקרה אף פעם כל עוד שחר הוא הבעלים .

Shocking4U אמר:
קניאס, וויס ונחמני ב״פלייאוף” אומרים שעדן קארצב לא יהיה במכבי חיפה ושהמועדון לא יהיה מוכן להתקרב לשלם את הסכומים שידרשו עליו.

בשביל זה יכלו לשאול אותי, לא היה צריך את מיטב המוחות של רדיו חיפה

לדעתי הבעיה של שחר זה לא פיזית להוציא את הסכומים האלה כי יש את הכסף בגלל ליגת האלופות. הבעיה זאת השמרנות והעקשנות הזאת של לפחד לקבוע תקדים ושאחר כך ימשיכו לסחוט אותך. גישה של לפני 20 שנה

גם את הכסף על פיירו בסוף כבר החזירו בפועל עם עסקת פלאניץ.

נחמני אומר שאלחמיד לא בסגל הערב של ב״ש מסיבות מקצועיות. לכאורה אולי בגלל הפוסט שלו אחרי המשחק נגדנו שהוא רשם שהוא שונא לשחק כמגן

קארצב שחקן טוב.
אבל הוא לא תחליף לנטע לביא או לעלי מוחמד.
סגנון אחר לגמרי של שחקן ואין באמת כאלה בשוק פה.
אני לא בטוח שהוא יהיה טוב פה כמו שחושבים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה