Kaka אמר:Shocking4U אמר:רוצה לזרוק לנו שביב של תקווה ?Kaka אמר:אף אחד לא נועל בלי אישור שלי.
זרקתי שבוע שעבר.
חששתי שדיברת על הסרבי שהגיע לנוער…
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:Shocking4U אמר:רוצה לזרוק לנו שביב של תקווה ?Kaka אמר:אף אחד לא נועל בלי אישור שלי.
זרקתי שבוע שעבר.
Kaka אמר:אף אחד לא נועל בלי אישור שלי.
Nirgreen אמר:Kaka אמר:אף אחד לא נועל בלי אישור שלי.
אתה מביך
Shocking4U אמר:להירגע ומהר.
Zoro333 אמר:הוא לא עד כדי כך קמצן אחי
כנראה יביא את קרצב בסוף השנה
KevinDurant אמר:קארצב אוברייטד מנופח של התקשורת ופסטיבל בני לם ההתקפי והמרגש.
לדעתי בכר לא משתגע לא עליו ולא על כנעאן כל אחד מסיבותיו שלו אחרת אחד מהם היה כאן.
כנראה מקווים במועדון שגאבר יחזור בשבועיים וקצת הקרובים ולכן לא רוצים להחתים שחקן בקאליבר גבוה לקישור.
מה שיותר מפריע לי זה נושא חידוש החוזים
בכר לא משתגע על שמיר או כנעאן או קארצב? לא נראה לי. וג׳אבר אפילו לא עבר בדיקה שתאשר לו לחזור להתאמן אחרי שהוא קיבל הוראה להימנע מכל מאמץ ל3 שבועות הוא אפילו לא קרוב לחזרהKevinDurant אמר:קארצב אוברייטד מנופח של התקשורת ופסטיבל בני לם ההתקפי והמרגש.
לדעתי בכר לא משתגע לא עליו ולא על כנעאן כל אחד מסיבותיו שלו אחרת אחד מהם היה כאן.
כנראה מקווים במועדון שגאבר יחזור בשבועיים וקצת הקרובים ולכן לא רוצים להחתים שחקן בקאליבר גבוה לקישור.
אני חושב שבכר מבין שזה לא בש פה וצריך להיות יותר מבוקר ומחושב ברכש, כנראה שקארצב/כנעאן יבואו על חשבון דבר אחר (לא שאני מסכים עם זה)Apoc אמר:KevinDurant אמר:קארצב אוברייטד מנופח של התקשורת ופסטיבל בני לם ההתקפי והמרגש.
לדעתי בכר היה שמח מאוד אם היו מצליחים להביא לו את קארצב או כנעאן
ג'אבר לא חוזר עד אחרי פגרת המונדיאל ואולי גם אחרי זה. במועדון מודעים לכך.
KevinDurant אמר:אני חושב שבכר מבין שזה לא בש פה וצריך להיות יותר מבוקר ומחושב ברכש, כנראה שקארצב/כנעאן יבואו על חשבון דבר אחר (לא שאני מסכים עם זה)Apoc אמר:KevinDurant אמר:קארצב אוברייטד מנופח של התקשורת ופסטיבל בני לם ההתקפי והמרגש.
לדעתי בכר היה שמח מאוד אם היו מצליחים להביא לו את קארצב או כנעאן
ג'אבר לא חוזר עד אחרי פגרת המונדיאל ואולי גם אחרי זה. במועדון מודעים לכך.
Shocking4U אמר:אני בטוח שהצ׳ק של יענקל’ה לאייל סגל וג׳קי על כנעאן או קארצב כבר מוכן וחתום ופשוט בכר מונע ממנו מלהפקיד אותו בבנק כי ״צריך להיות מחושב ברכש״
itaybenji אמר:באמת משגע איך אפשר לעשות דברים כל כך יפים, לקבל על זה תמורה כלכלית כל כך גדולה ולהשאיר אותנו עם מאור לוי על הספסל