• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
MHFC4EVER אמר:
לארוז את בן שהר יפה לתת להפועל תמורת שלומי אזולאי מחליף לשרי.
לארוז את דהן וכמה לירות להביא את גוני נאור וסלאמת.

חחחחח שלומי אזולאי
אני ברצינות מעדיף את מאור לוי על שלומי אזולאי.
שניהם חלשים מאוד, אזולאי גם רעל לחדר הלבשה, מאור לוי הוא סתם נער פוסטר.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
זה שג׳אבר נפצע זה לא חוכמה בדיעבד. אם הוא כשיר זה יהיה חוכמה בדיעבד. הבן אדם מבלה 70 אחוז מהעונה פצוע, 20 אחוז חוזר מפציעה ו10 אחוז מצויין כשהוא משחק.

כל הקריירה לא היה פציע. בעונה שעברה נפצע פעמיים. בגלל שתי פציעות להניח שהשחקן שלך לא כשיר לכדורגל? אם זה המצב, אז אין למה לנסות להביא שחקן פציע כמו כנעאן כי גם אותו לא צריך לספור כחלק רציני ברוטציה.

הוא פספס את רוב העונה שעברה. עבר פציעה, חזר ונפצע ישר שוב ולקח לו המון זמן לחזור. העונה הוא שוב נפצע ישר פציעה שאמורה על הנייר לקחת חודש וחודשיים אחרי הוא אפילו לא קרוב לחזור להתאמן.

ולגבי כנעאן הוא באמת פציע וזה אחד מהטיעונים היחידים למה לא להביא אותו כי מבחינה מקצועית הוא בול

העונה סיפרו לנו ואולי גם לבכר שהוא חוזר תוך כמה שבועות. בינתיים, הפציעה החמירה ועלי גם נפצע. אני ממש לא חושב שמצבת הקשרים שלנו סבירה. אני רק חושב שבכר היה צריך להחליט איזו חוליה הוא עלול להקריב ושאםשר להבין אותו. בתרחיש אחר כולנו היינו זועמים על זה שלא מגיע בלם ואנחנו נאלצים לשחק עם גרשון וזר כשדהן על הספסל. ולצד כל זאת, לאחר כל החיזוקים להגנה אנחנו עדיין עם ספיגות ב-11/14 משחקים. זה רע מאד.

אני מזכיר את כנעאן כי כולנו רוצים שישקיעו בו למרות שהוא פציע ואצל רבים הוא טופ פריוריטי. אם מתייחסים אליו כשחקן רוטציה לגיטימי, כך היה צריך גם לראות את ג׳אבר.

ג׳אבר וכנעאן יכולים לעשות ביניהם רוטציית פציעות.

“אנשי הצוות המקצועי של חיפה וגם חברי מחלקת הסקאוטינג של המועדון לא מרגישים שיש שחקן ישראלי ששווה לרכוש בכל מחיר.”

התדרוך הזה עלה בכל האתרים בניסוח שונה

חחח בדיחה. מכבסת מילים ללא רוצים לשלם לג'קי/סגל. וייס כותב שהרכש מתרחק, אם לא יגיעו לקישור שני שחקנים לא תהיה פה אליפות.

יכול להיות שהרכש של סק היה נמהר כי אלחמיד מתעקש לעזוב את באר שבע ועכשיו אין לו לאן, בכל מקרה לא רואה מי יכול להגיע אלינו, אין ישראלים נורמלים ואלו שנורמלים אמורים לעלות 3-4 מיליון יורו שזה הזוי ומוגזם. מצב קשה ונעשו טעויות בקיץ. בדיעבד היינו צריכים ללכת על חמד וביטון

עדיין לא הבנתי מה חמד היה עוזר פה? צריכים שחקן קשר אחורי וקשר התקפי.

lemmacantor אמר:
עדיין לא הבנתי מה חמד היה עוזר פה? צריכים שחקן קשר אחורי וקשר התקפי.
מה זאת אומרת? חמד חלוץ טוב, חכם ודומיננטי ברחבה, גם אני חשבתי שהוא גמור אבל הוא מפתיע לטובה, אין תחליף למקצוענות של שחקנים כמוהו ורפא. למה שלא היה עוזר?
ומסכים שעכשיו צריך קשר אחורי והתקפי אבל אם בדיעבד היינו מביאים את חמד וביטון אז היה אפשר להביא זר לאחת מהעמדות ובאופן כללי היה ספסל שאפשר לסמוך עליו יותר. המצב בחלק מהעמדות קשה מאוד, אני לא יודע איך נשרוד את העונה הזאת במיוחד כשאף אחד לא יהיה מוכן לוותר על המשחקים בצ'מפיונס בניגוד לקונפרנס בעונה שעברה

זה לא שאין שחקנים ששווים מאמץ פשוט אין בעלים שמוכן לשלם

למרות כל המאניה דיפרסיה שיש פה אנחנו בסה"כ צריכים שני שחקנים לדעתי.
קשר אחורי וקשר התקפי.

על איזה ביטון מדברים? כי ניר ביטון לא רצה להגיע לפה. הוא היה נעול על מכבי תל אביב עוד לפני המשחק האחרון שלו בסלטיק.

אין לנו שום צורך בחמד לדעתי.

מצחיק שאחרי הפסד כזה הדבר הראשון שבמועדון עושים זה רצים לתדרך שלא יהיה רכש.

יש קונצנזוס, לקפל את הנושא.
להתלונן על שחר והמועדון אפשר גם בנושאים הייעודיים

אני באמת חושב שבכר רוצה חיזוק אבל לא מתלהב ממי שיש בשוק.

גם אני לא הייתי מביא את קארצב ב2 מיליון יורו וגוני נאור בשנת חוזה ב750 אלף יורו זה גם מטורף.

הבעיה שאתה נכנס למהלכים כאלה בתחילת ספטמבר וקשה לנהל ככה מומ במקום להיכנס ביוני/יולי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה