ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:כמו שהייתם בטוחים שיחתימו 4 שחקנים אחריי העפלה לליגת האלופות. בסוף המציאות תעיר אתכם.
lemmacantor אמר:אני ממליץ על קשר אחורי בשם ליברמן לנעול.
אני צועק גוועלד בנושא רכש מאז שהפורום הוקם בערך.בירקי אמר:די דוראנט. זה תנאי השוק וטבעי שיתפסו אותך בביצים, הרי מיולי לאחר הבטחת בתים בקונפרנס היינו חייביפ להתחזק בקשר אמצע ישראלי נוסף. הכל תירוצים של יענקלך.
אתה צודק, ב09/10 הוא קנה הרבה.חזיזוש אמר:Ganjot אמר:היצור הכי תמים בטבע, הוא אוהד מכבי חיפה שלא מכיר את יענקלה באמת.חזיזוש אמר:די נו מה אתם מתייחסים לזה ברצינות. מה אתם מצפים שהם יגידו לתקשורת? ״אמן אמן אנחנו נואשים לשחקן הלוואי שנצליח להביא את גוני נאור וכנעאן הם יצילו אותנו נשלם כל סכום״ בשביל לעשות כיף לאוהדים ולגרום לג׳קי והסמרטוטים להחזיק אותנו בביצים? הכל ספינים ומשחקי מו״מ כדי להוריד את הדרישות, ואפילו מתבקש שזה מה שהם יגידו בסיטואציה הזאת. זה כלום
יגיע רכש אני בטוח בטריליארד אחוז
הבן אדם לא ישים כסף, המקסימום רכש שיהיה זה החתמה של איזה נער מגבות יהודי שיבוא בהשאלה.
אם היו רוצים רכש היו עושים אותו לפני שבועיים וחצי.
עכשיו כשטנחנו בלחץ ידרשו פי 2 כסף, ואין מצב שנשלם את זה.
כאילו… אני לא מבין אנחנו אמורים לזרום עם זה ולנהל דיון על ההמצאות שכתבת פה? מה זה המוב הזה? ברור שאם עכשיו אני אענה לך שכן נרכשו שחקנים בכסף (לפחות מיליון יורו) בכל החלונות האחרונים (עובדתית לא?) זה אוטומטית הופך אותי למעריץ של שחר וממשיכים בלופ של השיחות האלו ואז אתה גאון שמכיר את שחר ואני תמים אהבל.
אז בסדר נו נלך איתך כן בחיים לא קנינו שחקן בכסף מוזר שחשבתי שזה יכול לקרות
יפהGanjot אמר:אתה צודק, ב09/10 הוא קנה הרבה.חזיזוש אמר:Ganjot אמר:היצור הכי תמים בטבע, הוא אוהד מכבי חיפה שלא מכיר את יענקלה באמת.
הבן אדם לא ישים כסף, המקסימום רכש שיהיה זה החתמה של איזה נער מגבות יהודי שיבוא בהשאלה.
אם היו רוצים רכש היו עושים אותו לפני שבועיים וחצי.
עכשיו כשטנחנו בלחץ ידרשו פי 2 כסף, ואין מצב שנשלם את זה.
כאילו… אני לא מבין אנחנו אמורים לזרום עם זה ולנהל דיון על ההמצאות שכתבת פה? מה זה המוב הזה? ברור שאם עכשיו אני אענה לך שכן נרכשו שחקנים בכסף (לפחות מיליון יורו) בכל החלונות האחרונים (עובדתית לא?) זה אוטומטית הופך אותי למעריץ של שחר וממשיכים בלופ של השיחות האלו ואז אתה גאון שמכיר את שחר ואני תמים אהבל.
אז בסדר נו נלך איתך כן בחיים לא קנינו שחקן בכסף מוזר שחשבתי שזה יכול לקרות
גם העונה סך הכל הוציא הרבה, בערך 100 אלף יורו הבדל במאזן ההוצאות - הכנסות
Liberman אמר:מתי נסגר החלון בישראל? יום שישי בלילה?
צריך לקנות דגים השבוע, השאלה היא לקרדה או סלמון
בירקי אמר:אתה עדיין שיש סיכוי שדניאל יאוזרח עד סוף החלון? כי שופרות המועדון טוענים אחרתKaka אמר:Daniel123 אמר:קאקא אין כלום בגזרת כנעאן ? אפילו לא גישושים ?
לא מצליח להבין מה הסיבה שלא פונים לג'קי בכלל יכול להיות שהשחקן עצמו לא מעוניין לחזור למועדון ?
כלום