• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נותן להם את מאור לוי דהן וציבוטה פלוס מליון יורו על כנעאן גם ככה בכר לא מאמין באותם שחקנים ונותן יותר צאנסים ליפרח בבוגרת

David אמר:
נותן להם את מאור לוי דהן וציבוטה פלוס מליון יורו על כנעאן גם ככה בכר לא מאמין באותם שחקנים ונותן יותר צאנסים ליפרח בבוגרת

אם אתה נותן להם, אז סבבה. הכל בסדר.

רק שכחת שיש במשוואה הזו צד שצריך לרצות לקחת, ואין לו מה לחפש עם הנפלים שלך. בטח לא להוריד מיליון וחצי יורו של דרישות בשביל זה.
וגם יש את הצד של השחקנים עצמם שאולי אין להם שום עניין לעזוב

Judokan אמר:
David אמר:

רק שכחת שיש במשוואה הזו צד שצריך לרצות לקחת, ואין לו מה לחפש עם הנפלים שלך. בטח לא להוריד מיליון וחצי יורו של דרישות בשביל זה.
גיקי יחטוף הצעה כזאת מרוויח פה 3 שחקנים ציבוטה מתאים רן בן שמעון כמו כפפה מאור לוי גם יכול לעזור להם ולגבי דהן מאמין שאין להם בלמים ישראלים יותר טובים הם יחטפו הצעה כזאת השאלה עם אותם שחקנים יהיו מוכנים להעבור

מה שלא מתאים לספסל במכבי חיפה שווה הרכב ברוב הליגה למעט שלושת הגדולות.

Judokan אמר:
David אמר:

נתניה מאוד ירצו את הנפלים האלו

ירצו בחינם? כן.
יסכימו להוריד סדר גודל של מיליון יורו ומעלה בדרישות שלהם? בחיים לא.

Hulk אמר:

זה לא בהכרח נכון תמיד.
מאור לוי זה שחקן שאין לו מקום בליגת העל, אני בספק אם בלאומית יש לו.

לא רואה מישהו שאשדוד תיקח. צ'יבוטה לא יסכים לעבור לשם ואני לא חושב שהם יסכימו לעמוד בשכר שלו. מאור לוי ואורי דהן שחקני ספסל אצלהם.

השחקנים האלה אולי שווים לקבוצות אחרות בהשאלה כשהם רוצים שאנחנו נשלם להם את רוב השכר. ג׳קי הרבה דברים אבל מטומטם הוא לא, אין לו שום צורך במאור לוי.

Kaka אמר:
לא רואה מישהו שאשדוד תיקח. צ'יבוטה לא יסכים לעבור לשם ואני לא חושב שהם יסכימו לעמוד בשכר שלו. מאור לוי ואורי דהן שחקני ספסל אצלהם.
רק יפרח כנראה

:arrow:
gargy אמר:
Hulk אמר:

זה לא בהכרח נכון תמיד.
אותם תגובות שיש היום על מאור לוי היו על עטאא ג’אבר שהיה כאן ואפילו יותר קיצוניות ובאשדוד היה באנקר בהרכב.
שחקנים כמו לוי ודהן הם שחקנים צעירים שיש להם שווי שיכול להוריד מהעסקה.

Hulk אמר:
gargy אמר:
Hulk אמר:

זה לא בהכרח נכון תמיד.
אותם תגובות שיש היום על מאור לוי היו על עטאא ג’אבר שהיה כאן ואפילו יותר קיצוניות ובאשדוד היה באנקר בהרכב.
עטא ג’אבר היה שחקן די מבטיח לפני הפציעות שלו כולל חצי עונה טובה פה וחצי עונה טובה בסכנין כמושאל. מאור לוי לא הוכיח עדיין שהוא שחקן ליגת העל לגיטימי.

Hulk אמר:
gargy אמר:
Hulk אמר:

זה לא בהכרח נכון תמיד.

התגובות היו שונות מאוד.
ובכל מקרה תגובות זה לא הסיפור פה.
מאור לוי נמצא פה כבר שנים ומקבל דקות כבר שנים ולא הראה שום דבר מבחינת כישרון.
בדרך כלל גם שחקנים שאנחנו מעלים מהנוער והם נכשלים ומסיימים בליגה א' כמו ערן ביטון לפחות מראים משהו.
מאור לוי לא נראה בכלל כמו מישהו שיותר טוב מילד אקראי שמשחק כדורגל בפארק.

Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
אתן חווד לגבי חמודי בנבחרת היום אצפה במשחק במלואו.

הוא כבר שנים שחקן הרכב פה בליגה באמת לא ראית אותו עד עכשיו?

איך הגעת למסקנה הזאת?

לעניינו. היה חלש בדריבלים, היה נראה ממש חסר חשק. נתן 3 בעיטות מצוינות והיה ניכר שההצבה שלו בימין לא עשתה לו טוב.

הזוי שאלמחריד סגר אצל הסרדינים, שמעו יש להם סגל מעולה, מזל שהם נפלו עם כל הזרים ושהמאמן שלהם זה קלינגר (והבעלים זה כץ) אחרת הם היו נותנים עונה גדולה

למה הזוי? הוא התעקש לעבור לקבוצה מהצפון ואמרתי בתחילת הקיץ שהתימנייה לא תשחרר אותו בחיים למכבי אז האופציות היו סכנין/סרדינים.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
gargy אמר:
זה לא בהכרח נכון תמיד.
עטא ג’אבר היה שחקן די מבטיח לפני הפציעות שלו כולל חצי עונה טובה פה וחצי עונה טובה בסכנין כמושאל. מאור לוי לא הוכיח עדיין שהוא שחקן ליגת העל לגיטימי.

כנראה שהזיכרון שלך קצר, עטאא ג’אבר היה זוועה והיה ממוסמר להרכב בעונת הגביע של רוני לוי.
למאור לוי שאני חושב בדיוק כמו כולם פה שאין לו טיפת כישרון והוא שחקן ליגה לאומית, יש יח״צ ושם טוב השווי שלו לא טועם את היכולת וצריך לנצל את זה כל עוד זה אפשרי.

הטעות שלכם בכל הדיון הזה הוא המחשבה שג'קי מתעניין במסגרת טרייד כזה לקבל שחקן שהוא ברמת הרכב באשדוד.
המחשבה של ג'קי היא לפני הכל על האקזיטים והאפשרות לעשות קופה. אם לקבל שחקן, הוא ירצה שחקן שהוא מעריך שהוא יוכל לעשות עליו קופה מתישהו בעתיד (אפילו אם בעת הנוכחית הוא עדיין לא מספיק טוב אפילו לאשדוד).

לכן במסגרת העסקה על דין דוד, למשל, לא העברנו לאשדוד שחקנים מהסגל שלנו - אלא השאלה עם אופציית קנייה על גיא דהן (שבאותו זמן היה חלוץ מוביל של דו-ספרתי בלאומית) ואת עידו אלמישלי (שלא ברור לי למה לא עבר בסוף).

וזה לא ייחודי לג'קי - כשעשינו את העסקה עם בני יהודה, למשל, על חזיזה ואשכנזי, שלחנו להם את עמית זנטי ואיתן וולבלום, דהיינו פוטנציאלים משמעותיים שטרם "התבשלו".

לכן הדיבורים על שחקנים כמו צ'יבוטה, דהן ולוי, שאין להם פוטנציאל מכירה משמעותי, פשוט לא רלבנטיים לעסקה עם אשדוד כאיזשהם מפחיתי מחיר.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:

כנראה שהזיכרון שלך קצר, עטאא ג’אבר היה זוועה והיה ממוסמר להרכב בעונת הגביע של רוני לוי.
למאור לוי שאני חושב בדיוק כמו כולם פה שאין לו טיפת כישרון והוא שחקן ליגה לאומית, יש יח״צ ושם טוב השווי שלו לא טועם את היכולת וצריך לנצל את זה כל עוד זה אפשרי.
ולפני העונה של רוני הוא היה מבטיח כשעלה לבוגרים וגם נתן חצי עונה טובה כמושאל בסכנין. הוא במזל עדיין בכלל משחק כדורגל כי הוא כמעט סיים קריירה בגיל נוער והחמיץ עונה שלמה עם פציעה קשה

Judokan אמר:
הטעות שלכם בכל הדיון הזה הוא המחשבה שג'קי מתעניין במסגרת טרייד כזה לקבל שחקן שהוא ברמת הרכב באשדוד.
המחשבה של ג'קי היא לפני הכל על האקזיטים והאפשרות לעשות קופה. אם לקבל שחקן, הוא ירצה שחקן שהוא מעריך שהוא יוכל לעשות עליו קופה מתישהו בעתיד (אפילו אם בעת הנוכחית הוא עדיין לא מספיק טוב אפילו לאשדוד).

לכן במסגרת העסקה על דין דוד, למשל, לא העברנו לאשדוד שחקנים מהסגל שלנו - אלא השאלה עם אופציית קנייה על גיא דהן (שבאותו זמן היה חלוץ מוביל של דו-ספרתי בלאומית) ואת עידו אלמישלי (שלא ברור לי למה לא עבר בסוף).

וזה לא ייחודי לג'קי - כשעשינו את העסקה עם בני יהודה, למשל, על חזיזה ואשכנזי, שלחנו להם את עמית זנטי ואיתן וולבלום, דהיינו פוטנציאלים משמעותיים שטרם "התבשלו".

לכן הדיבורים על שחקנים כמו צ'יבוטה, דהן ולוי, שאין להם פוטנציאל מכירה משמעותי, פשוט לא רלבנטיים לעסקה עם אשדוד כאיזשהם מפחיתי מחיר.
בדיוק. לכן אמרתי שהשחקן היחידי שהוא כנראה ירצה מהסגל של הבוגרים אצלנו זה נהוראי יפרח.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה