• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
הטעות שלכם בכל הדיון הזה הוא המחשבה שג'קי מתעניין במסגרת טרייד כזה לקבל שחקן שהוא ברמת הרכב באשדוד.
המחשבה של ג'קי היא לפני הכל על האקזיטים והאפשרות לעשות קופה. אם לקבל שחקן, הוא ירצה שחקן שהוא מעריך שהוא יוכל לעשות עליו קופה מתישהו בעתיד (אפילו אם בעת הנוכחית הוא עדיין לא מספיק טוב אפילו לאשדוד).

לכן במסגרת העסקה על דין דוד, למשל, לא העברנו לאשדוד שחקנים מהסגל שלנו - אלא השאלה עם אופציית קנייה על גיא דהן (שבאותו זמן היה חלוץ מוביל של דו-ספרתי בלאומית) ואת עידו אלמישלי (שלא ברור לי למה לא עבר בסוף).

וזה לא ייחודי לג'קי - כשעשינו את העסקה עם בני יהודה, למשל, על חזיזה ואשכנזי, שלחנו להם את עמית זנטי ואיתן וולבלום, דהיינו פוטנציאלים משמעותיים שטרם "התבשלו".

לכן הדיבורים על שחקנים כמו צ'יבוטה, דהן ולוי, שאין להם פוטנציאל מכירה משמעותי, פשוט לא רלבנטיים לעסקה עם אשדוד כאיזשהם מפחיתי מחיר.
הטעות של אנשים פה היא שגקי חושב כמוכם מבחינתו מאור לוי פוטנציאל לאקזיט, כך גם לם ונתניה מחזיקים ממנו.
ולבלום וזנטי כבר עברו בשלב שהבינו שלא ייצא מהם הרבה, ולבלום אחרי פציעה קשה וזנטי אחרי שהבינו שהוא שחקן שכונה.
הדעות פה של אנשים בפורום שונות מאלו של הבעלים בכדורגל שלנו, רובם בומרים שנותנים למחלקת נוער שלנו קרדיט שלא מגיע לה מבחינת השחקנים שהיא מוציאה.

Judokan אמר:
הטעות שלכם בכל הדיון הזה הוא המחשבה שג'קי מתעניין במסגרת טרייד כזה לקבל שחקן שהוא ברמת הרכב באשדוד.
המחשבה של ג'קי היא לפני הכל על האקזיטים והאפשרות לעשות קופה. אם לקבל שחקן, הוא ירצה שחקן שהוא מעריך שהוא יוכל לעשות עליו קופה מתישהו בעתיד (אפילו אם בעת הנוכחית הוא עדיין לא מספיק טוב אפילו לאשדוד).

לכן במסגרת העסקה על דין דוד, למשל, לא העברנו לאשדוד שחקנים מהסגל שלנו - אלא השאלה עם אופציית קנייה על גיא דהן (שבאותו זמן היה חלוץ מוביל של דו-ספרתי בלאומית) ואת עידו אלמישלי (שלא ברור לי למה לא עבר בסוף).

וזה לא ייחודי לג'קי - כשעשינו את העסקה עם בני יהודה, למשל, על חזיזה ואשכנזי, שלחנו להם את עמית זנטי ואיתן וולבלום, דהיינו פוטנציאלים משמעותיים שטרם "התבשלו".

לכן הדיבורים על שחקנים כמו צ'יבוטה, דהן ולוי, שאין להם פוטנציאל מכירה משמעותי, פשוט לא רלבנטיים לעסקה עם אשדוד כאיזשהם מפחיתי מחיר.
צ'יבוטה לא רלוונטי, אבל למה לדהן ולוי אין פוטנציאל מכירה?

שניהם בני 22, אם יעשו עונה-שתיים טובות, למה שלא ימכרו?

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
אתן חווד לגבי חמודי בנבחרת היום אצפה במשחק במלואו.

הוא כבר שנים שחקן הרכב פה בליגה באמת לא ראית אותו עד עכשיו?

איך הגעת למסקנה הזאת?

לעניינו. היה חלש בדריבלים, היה נראה ממש חסר חשק. נתן 3 בעיטות מצוינות והיה ניכר שההצבה שלו בימין לא עשתה לו טוב.

אין צורך לעשות מעקב אחרי כנעאן.
זה כמו לעשות מעקב אחרי דן גלזר ממכבי תל אביב או מיגל ויטור מהפועל ב"ש.

Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

איך הגעת למסקנה הזאת?

לעניינו. היה חלש בדריבלים, היה נראה ממש חסר חשק. נתן 3 בעיטות מצוינות והיה ניכר שההצבה שלו בימין לא עשתה לו טוב.

אני חושב שלהשוות בין כמות המשחקים שיוצא לך לראות שחקנים של הצהבת או של ב״ש היא לא ממש שוות ערך לכמות המשחקים שיוצא לראות משחקים של אשדוד לרוב האנשים

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
איך הגעת למסקנה הזאת?

אני חושב שלהשוות בין כמות המשחקים שיוצא לך לראות שחקנים של הצהבת או של ב״ש היא לא ממש שוות ערך לכמות המשחקים שיוצא לראות משחקים של אשדוד לרוב האנשים

זה לא משנה, יש מספר מסוים של משחקים של שחקן שאתה רואה שזה כבר יותר ממספיק בשביל להכיר שחקן ברמה שאתה מכיר את דן גלזר ומיגל ויטור.
נראה לי שעשרה משחקים מלאים למשל זה דיי והותר.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

זה לא משנה, יש מספר מסוים של משחקים של שחקן שאתה רואה שזה כבר יותר ממספיק בשביל להכיר שחקן ברמה שאתה מכיר את דן גלזר ומיגל ויטור.
כמה אנשים על הפלנטה אתה חושב שראו עשרה משחקים מלאים של אשדוד ב3 שנים האחרונות?

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

כל מי שאוהד של קבוצה בליגה כנראה.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

צר לי לבשר לך אבל אתה טועה.

לא חושב שראיתי משחק אחד (מלא) של אשדוד ב3 שנים האחרונות שלא היה נגד מכבי חיפה.

לי לצערי במסגרת העבודה יצא לראות לא מעט משחקים של אשדוד, חדרה וכל שאר קבוצות התחתית האפורות של הליגה.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך.
אף אחד לא אמר לך לא לכלול משחקים נגד מכבי.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

גם אם כל המשחקים של מכבי חיפה נגד אשדוד לא הגעתי ל10 משחקים מלאים. (שלא נדבר על זה שאני לא בטוח שהוא שיחק בכלל בכל המשחקים)

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

גם אם כל המשחקים של מכבי חיפה נגד אשדוד לא הגעתי ל10 משחקים מלאים. (שלא נדבר על זה שאני לא בטוח שהוא שיחק בכלל בכל המשחקים)

דווקא בניגוד אליך אני מאוד חזק בהבנת הנקרא, אתה רוצה שאני אשלוף תעודות?
זה שהיו 8 משחקים זה ידוע. כל אוהד של קבוצה בליגה כמעט ראה גם בתקופה הזאת לפחות 4-5 משחקים של היריבות (ת"א וב"ש) נגד אשדוד.
אני אישית ראיתי את כל ה24 משחקים האלה כנראה. אולי 20 במינימום. ואני מבין שיש כאלה שראו פחות, אבל כמעט כולם ראו 10 לפחות.
התגובה שלך של "כמה אנשים על הפלאנטה" היא מנותקת והזויה.

Hulk אמר:
Judokan אמר:

הטעות של אנשים פה היא שגקי חושב כמוכם מבחינתו מאור לוי פוטנציאל לאקזיט, כך גם לם ונתניה מחזיקים ממנו.
ולבלום וזנטי כבר עברו בשלב שהבינו שלא ייצא מהם הרבה, ולבלום אחרי פציעה קשה וזנטי אחרי שהבינו שהוא שחקן שכונה.
הדעות פה של אנשים בפורום שונות מאלו של הבעלים בכדורגל שלנו, רובם בומרים שנותנים למחלקת נוער שלנו קרדיט שלא מגיע לה מבחינת השחקנים שהיא מוציאה.

אולי לפני שנתיים היית יכול לשווק את מאור לוי כפוטנציאל למכירה בעתיד.
אחרי ששנתיים הוא מקבל כאן דקות וכולם ראו אותו, אפשר כבר להבין שפוטנציאל המכירה שלו זה במקסימום להפועל עפולה.
ג׳קי מבין בכדורגל.

Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

איך הגעת למסקנה הזאת?

ברוך ה אני לא מחכה ממך לאישור אחרי מי כן לעשות מעקב ואחרי מי לא. מצאתי לנכון לעדכן איך שחקן שמועמד אלינו שיחק במסגרת הלאומית. זה הכל. אל תשווה לי את כנאען לגלזר וויטור שהם שחקנים מובילים בקבוצות שלהם והם בגיל שונה ממנו. טיפה של הבנה…

תתכוננו לאפס התפתחויות כי במכבי חיפה לא עובדים בערבי חג

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:
GKagelmacher אמר:
איך הגעת למסקנה הזאת?

ברוך ה אני לא מחכה ממך לאישור אחרי מי כן לעשות מעקב ואחרי מי לא. מצאתי לנכון לעדכן איך שחקן שמועמד אלינו שיחק במסגרת הלאומית. זה הכל. אל תשווה לי את כנאען לגלזר וויטור שהם שחקנים מובילים בקבוצות שלהם והם בגיל שונה ממנו. טיפה של הבנה…

מה קשור אישור? אם אתה צריך כל כך הרבה לראות שחקן כדי להבין מה אתה רואה שיהיה לך לבריאות, זכותך.

Shocking4U אמר:
תתכוננו לאפס התפתחויות כי במכבי חיפה לא עובדים בערבי חג

נראה לי שאם לא יהיה כלום זה כי לא תכננו כלום לא כי אופס הנה נכנסנו לחג

עקבתי אתמול אחרי קארצב.
זה בדיוק מסוג השחקנים שיש נטייה לרצות שיהיה אצלינו ואחרי שלושה משחקים כל הקהל מתהפך עליו.
זוכרים את ה(אובר) אגרסיביות שלו (שאיכשהו עוברת בשלום כשהוא בנתניה), אבל רבאק- זה נגר על.
אין לו שום תא במח שחושב מה לעשות עם הכדור בצד ההתקפי וכשהוא מנסה- קולמה זה מסי לידו. אתמול הוא מצא עצמו כמה פעמים בחלק המגרש של אלבניה או על סף הרחבה ואשכרה אין לו מושג מה לעשות עם החפץ העגול הזה כי זה לא דומה לרגל של יריב.
כפיים לסגל ולרצון של קארצב לקצוץ רגלי זרים.

הוא בתקופה פחות טובה קארצב, זה כמו לראות משחק של אבופאני כשהוא טוב מול משחק של אבופאני כשהוא נראה שחקן אחר לגמרי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה