lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
מיץ' בעלים טוב בהרבה משחר, באופן אובייקטיבי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ממש לא שחקן חלש. בליגה שלנו הוא שחקן מעולה בעמדה שחסרה להם, אין להם שחקנים בכנפיים. מהמר שהוא יבקיע יותר שערים משרי וחזיזה.gargy אמר:Smurk אמר:בוקר דיכאון. להיכנס לאתרי הספורט ולראות שהם סגרו את עסקת כהן
זה מה שמדכא אותך? העסקה הכי מטומטמת של השנה, שחקן כל כך חלש, והם יהיו חייבים לתת לו המון דקות בגלל הסכומים שבהם הוא מגיע, יבוא על חשבון שחקן אחר ששווה משהו. לדעתי זו עסקה שרק מחלישה אותם.
בדיוק כמו הטמטום שלהם הלהביא את הפיהרר על חשבון שחקן מעולה ובשיאו כמו פריצה.
(כמובן שמולנו גם כהן וגם זהבי יכבשו, אבל זה לא מעיד על כלום, זה כמו ששחקן כמו לידור כהן תמיד תמיד כבש מולנו).
מה שמדכא אותי זה האין רכש שלנו. לא הטמטום שקבוצות אחרות עושות.
גם אם באמת הייתה הצעה כזאת זה כנראה שחקן שהם היו מחתימים ומשאילים כמו אוטין או טורהApoc אמר:בטח מכבי ת"א שוב ומתבלבלים
אין לנו צורך בחלוץ זר בן 19 כשרק עכשיו הבאנו חלוץ זר בן 18
Shocking4U אמר:בסוף גנבנו שני אליפויות כי לגביר הקנדי השתעמם מהצעצוע שלו. ברגע שהוא חזר להשקיע בסכומים שהוא רגיל, שחר כהרגלו מוריד ראש ואנחנו בדרך לעוד שושלת צהובה שרק תתחדד ברגע שבכר יעזוב בסוף העונה.
הייתה פאניקה אחרי העזיבה של פלאניץ וההעפלה לצמפיונסShocking4U אמר:אני שוב אומר שבדיעבד ברגע שהבינו את חומרת הפציעה של ג'אבר היה טעות ללכת על סק. הייתי מעדיף ללכת על דילן עם גולדברג וארד וגרשון כגיבוי מאשר להיכנס לעונה שהחולייה הכי חשובה שלנו בקבוצה לדעתי שזה הקישור נמצא תחת עומס כל כך מטורף וחסר עומק בצורה הזויה.
המחדל האמיתי זה ששחקן כמו כנעאן לא הגיע לפה אחרי ההעפלה לצמפיונס ושנזכרו שצריך קשר שבוע לפני סוף החלון כשברור שכל שאר הקבוצות מבינות שאתה בפאניקה ויכולות לדרוש סכומים שכנראה היו יותר נמוכים באמצע החלון כשהם עוד יכלו למצוא מחליף.MHFC4EVER אמר:הייתה פאניקה אחרי העזיבה של פלאניץ וההעפלה לצמפיונסShocking4U אמר:אני שוב אומר שבדיעבד ברגע שהבינו את חומרת הפציעה של ג'אבר היה טעות ללכת על סק. הייתי מעדיף ללכת על דילן עם גולדברג וארד וגרשון כגיבוי מאשר להיכנס לעונה שהחולייה הכי חשובה שלנו בקבוצה לדעתי שזה הקישור נמצא תחת עומס כל כך מטורף וחסר עומק בצורה הזויה.
Shocking4U אמר:המחדל האמיתי זה ששחקן כמו כנעאן לא הגיע לפה אחרי ההעפלה לצמפיונס ושנזכרו שצריך קשר שבוע לפני סוף החלון כשברור שכל שאר הקבוצות מבינות שאתה בפאניקה ויכולות לדרוש סכומים שכנראה היו יותר נמוכים באמצע החלון כשהם עוד יכלו למצוא מחליף.MHFC4EVER אמר:הייתה פאניקה אחרי העזיבה של פלאניץ וההעפלה לצמפיונסShocking4U אמר:אני שוב אומר שבדיעבד ברגע שהבינו את חומרת הפציעה של ג'אבר היה טעות ללכת על סק. הייתי מעדיף ללכת על דילן עם גולדברג וארד וגרשון כגיבוי מאשר להיכנס לעונה שהחולייה הכי חשובה שלנו בקבוצה לדעתי שזה הקישור נמצא תחת עומס כל כך מטורף וחסר עומק בצורה הזויה.
Shocking4U אמר:אני שוב אומר שבדיעבד ברגע שהבינו את חומרת הפציעה של ג'אבר היה טעות ללכת על סק. הייתי מעדיף ללכת על דילן עם גולדברג וארד וגרשון כגיבוי מאשר להיכנס לעונה שהחולייה הכי חשובה שלנו בקבוצה לדעתי שזה הקישור נמצא תחת עומס כל כך מטורף וחסר עומק בצורה הזויה.