Apoc אמר:מי צריך שוער עמדה ששחקן עומד בה בשביל שכמה פעמים במשחק יבעטו לו לשער, זה כמו מאמן על הקווים אפשר להסתדר בלי, נשקיע את המיליונים בשחקני שדה
מי צריך שחקני ספסל? בשביל מה לשלם לשחקנים שהתפקיד שלהם במהלך המשחק זה לשבת?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:מי צריך שוער עמדה ששחקן עומד בה בשביל שכמה פעמים במשחק יבעטו לו לשער, זה כמו מאמן על הקווים אפשר להסתדר בלי, נשקיע את המיליונים בשחקני שדה
אליאור אמר:Apoc אמר:מי צריך שוער עמדה ששחקן עומד בה בשביל שכמה פעמים במשחק יבעטו לו לשער, זה כמו מאמן על הקווים אפשר להסתדר בלי, נשקיע את המיליונים בשחקני שדה
מי צריך שחקני ספסל? בשביל מה לשלם לשחקנים שהתפקיד שלהם במהלך המשחק זה לשבת?
KevinDurant אמר:@Apocברק.י אמר:KevinDurant אמר:הולך להיות פה שבועיים שלא נראה שום החתמה ושום דבר מהמועדון ויחכו לראות שהדברים נסגרים סופית עם ג'וש, פאני, סבע, אצילי ואפילו עם חזיזה ומשם יחליטו לאיזה כיוון הולכים.
אם סבע נשאר לדוגמה אני לא מביא כנף זר ואני מביא 6 לאמצע.
אם לא, מוכר את פיירו ומביא גם כנף זר וגם 6 זר.
האימונים מתחילים ב-10.6, שבת הקרובה.
אני מאמין שינסו לסגור את סוגיות שחקני הסגל הקיים במהלך השבוע, כדי שבשבוע הבא יהיה אפשר להתחיל להחתים שחקני רכש (ולבחון את הצעירים בצורה מדויקת יותר, בהתאם למצב הסגל).
עובדתית, סונדגרן חתם בשנה שעברה ב20.6, קורנו ופיירו חתמו ב1.7
המשחק נגד אולימפיאקוס היה ב20.7. אם ננרמל את המצב להיום אז יש למועדון בערך עוד שבוע-שבועיים להתחיל להביא רכש וזה מה שאני מאמין שיקרה.
גם יש את הפגרת נבחרת המטומטמת הזאת שאני לא מאמין שעוזרת בעניין.
אומנם האימונים מתחילים ב10.6 כמו שרשמת אבל רוב השחקנים שלנו בלי קשר לא יהיו שם בגלל הנבחרות.
מה שמדאיג זה שבינתיים גם על הארכות החוזים שהיינו כבר אמורים לראות ואנחנו שומעים עליהם כבר המון זמן כמו עלי מוחמד, ג׳וש, חזיזה, סק וג׳אבר אנחנו לא רואים שום התקדמות.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:שנה שעברה אם אני לא טועה סונדגרן וניקיטה כבר היו פה במחנה אימון בארץ עם המשחקי אימון בארץ וקורנו ופיירו חתמו בדיוק כדי להצטרף למחנה אימונים בחו״ל.ברק.י אמר:האימונים מתחילים ב-10.6, שבת הקרובה.
אני מאמין שינסו לסגור את סוגיות שחקני הסגל הקיים במהלך השבוע, כדי שבשבוע הבא יהיה אפשר להתחיל להחתים שחקני רכש (ולבחון את הצעירים בצורה מדויקת יותר, בהתאם למצב הסגל).
זה בדיוק זה.
להערכתי, על סמך שנים קודמות, הלו"ז של הקבוצה אמור להיות משהו כזה:
- עד התחלת האימונים (השבוע הנוכחי): ינסו להבין מה הסטטוס של שחקני הקבוצה הקיימים ולהאריך חוזה למי שניתן. המטרה היא כמובן להגיע לשלב של סגירת עסקאות הרכש ובחינת הצעירים כשאנחנו יודעים מה מצב הסגל לעונה הקרובה.
- 10/6~ (שבוע הבא): מתחילים אימונים בארץ שבמהלכם יבחנו את השחקנים הצעירים ויתחילו להחתים שחקנים חדשים.
- 24/6~ (השבוע האחרון ליוני, בערך שבועיים מפתיחת האימונים): יוצאים למחנה אימונים בחו"ל, בתקווה, עם סגירת פינות אחרונות מבחינת הרכש. בנוסף, יבחנו גם שחקני הנבחרות הצעירות שמצטרפים מאוחר והשחקנים שעברו את שלב האימונים בארץ.
צודק. צריך לזכור שב19.6 עוד יש משחק של הנבחרת בארץברק.י אמר:Shocking4U אמר:שנה שעברה אם אני לא טועה סונדגרן וניקיטה כבר היו פה במחנה אימון בארץ עם המשחקי אימון בארץ וקורנו ופיירו חתמו בדיוק כדי להצטרף למחנה אימונים בחו״ל.ברק.י אמר:האימונים מתחילים ב-10.6, שבת הקרובה.
זה בדיוק זה.
- עד התחלת האימונים (השבוע הנוכחי): ינסו להבין מה הסטטוס של שחקני הקבוצה הקיימים ולהאריך חוזה למי שניתן. המטרה היא כמובן להגיע לשלב של סגירת עסקאות הרכש ובחינת הצעירים כשאנחנו יודעים מה מצב הסגל לעונה הקרובה.
- 10/6~ (שבוע הבא): מתחילים אימונים בארץ שבמהלכם יבחנו את השחקנים הצעירים ויתחילו להחתים שחקנים חדשים.
- 24/6~ (השבוע האחרון ליוני, בערך שבועיים מפתיחת האימונים): יוצאים למחנה אימונים בחו"ל, בתקווה, עם סגירת פינות אחרונות מבחינת הרכש. בנוסף, יבחנו גם שחקני הנבחרות הצעירות שמצטרפים מאוחר והשחקנים שעברו את שלב האימונים בארץ.
Shocking4U אמר:מה שמדאיג זה שבינתיים גם על הארכות החוזים שהיינו כבר אמורים לראות ואנחנו שומעים עליהם כבר המון זמן כמו עלי מוחמד, ג׳וש, חזיזה, סק וג׳אבר אנחנו לא רואים שום התקדמות.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:שנה שעברה אם אני לא טועה סונדגרן וניקיטה כבר היו פה במחנה אימון בארץ עם המשחקי אימון בארץ וקורנו ופיירו חתמו בדיוק כדי להצטרף למחנה אימונים בחו״ל.
זה בדיוק זה.
Jerry אמר:יצאה הכרזה על אברג'ל שהאריך חוזה או עדיין לא?
Daniel123 אמר:השם שם פיליפ סנדלר כבר עלה פה?
אליאור אמר:למה שלא יביאו את סטיב בירנבאום?
Shocking4U אמר:ההבדל בינינו לבין הצהבת זה גם בשנים גרועות שלהם יחסית הם עדיין רלוונטים. חצאי או גמר גביע וגג מקום שלישי בהפרש קטן ממקום שני או ברוב העשור מקום שני ומאבק אליפות.KevinDurant אמר:בסדר זה חריג ויוצא מן הכלל.Smurk אמר:שורה תחתונה מיץ שילם בקיץ האחרום שכר של 1.2 מיליון. זה קרוב לפי 3 מהמשתכר הבכיר שלך
שורה תחתונה מיץ' עם כל הכסף והגלאקטיקוס לקח 2 אליפויות ב8 שנים האחרונות.
עובדתית התיאוריות שלכם על קמצנות וחסכנות ויענקל'ה לוקח כסף הביתה לא מתיישרות עם המציאות.
זה הבעלים וזה התקציב, כשטוב ושרע. אם יבוא מישהו שרוצה לשים יותר כסף ולהעלות את התקרת שכר, שיבוא.
אני גם קונה בעונה רעה שלי לסיים מקום שני ולהיות בחצי גמר גביע. אתה שוכח שבעונה לא טובה שלך אתה סיימת בפלייאוף התחתון או באופן קבוע מקום 4/5/6 בפער עצום מהם והפסדת להם בערך 4 פעמים בעונה ולא היית באירופה.
Judokan אמר:אליאור אמר:למה שלא יביאו את סטיב בירנבאום?
חסר רק את כריסטופי ואת ההוא ששיחק במריבור ורשמית כל השמות הממוחזרים של כל חלון עלו
Judokan אמר:היינו 8 מתוך 10 שנים לא רלבנטיים, מחוץ למאבק משלבים ממש מוקדמים. מי ישמע איזו תקווה יצרו פה המהפכות שקרו בסגל כל עונה.
מעדיף בפער עונות כמו של בלבול, שבהן היינו במאבק, גם אם בסוף זה לא קרה. ובאמת עדיף התחושה שצריך שינויים נקודתיים ולא מהפכות ענק.
עונות בלי מאבק כלשהו הן מדכאות.
כי הם לא יודעים מה קורה בשום גזרה.ברק.י אמר:חייב להגיד שאני לא זוכר קיץ כזה במועדון.
לכתבים אין אפילו שמועות על מועמדים כדי לייצר טראפיק.
ברק.י אמר:חייב להגיד שאני לא זוכר קיץ כזה במועדון.
לכתבים אין אפילו שמועות על מועמדים כדי לייצר טראפיק.