ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה מוגזם כלפי מטה אולי.Jerry אמר:לא קצת מוגזם לשלם על אברג'ל 700 אלף יורו? מישהו כאן עקב אחריו באמת ויודע לתת רשמים?
Shocking4U אמר:אני לא רואה איך פיירו לא נשאר. כל הקולות שיוצאים מהמועדון והסימנים מעידים שזה הולך לשם וזה מראה על בעיה קשה בתפיסת המציאות של אלברמן. כל בר דעת מבין שהבעיה הכי גדולה בקבוצה השנה הייתה שלא היה גולר שיתן מספרים חוץ מאצילי והוא לא מנסה אפילו לפתור את זה. ולהביא שחקן סטייל קלאוס שלא הבקיע כמעט עונה שלמה שיבוא להשתקם פה זה לא הפיתרון. פיירו חייב להיות מוחלף ונראה שזה לא הולך לשם. חבל מאוד.
הוא כבר יהודי? חשבתי שהוא עדיין צריך לעבור את התהליך שלוקח כמה חודשים. בכל מקרה שואל את דעתכם עליו כשחקן לא על מה שהוא עשה בקריירה. עזוב אותי מרזומה אחרי שראיתי שחקנים כמו גרשון וניר ביטון אני לא מחזיק מקורות חיים, למה אפשר לצפות ממנו? לא מצאתי סרטון ביצועים שלוApoc אמר:לשלם 700 אלף יורו על שחקן הרכב וקפטן של קבוצה שמשחקת כבר כמה שנים בליגה הראשונה בצרפת שלא נחשב לזר זה מוגזם?
לאן הגעתם.
מישהו פרסם פה אתמולJerry אמר:הוא כבר יהודי? חשבתי שהוא עדיין צריך לעבור את התהליך שלוקח כמה חודשים. בכל מקרה שואל את דעתכם עליו כשחקן לא על מה שהוא עשה בקריירה. עזוב אותי מרזומה אחרי שראיתי שחקנים כמו גרשון וניר ביטון אני לא מחזיק מקורות חיים, למה אפשר לצפות ממנו? לא מצאתי סרטון ביצועים שלוApoc אמר:לשלם 700 אלף יורו על שחקן הרכב וקפטן של קבוצה שמשחקת כבר כמה שנים בליגה הראשונה בצרפת שלא נחשב לזר זה מוגזם?
לאן הגעתם.
לא חושב. נראה שהם באמת התאהבו בנרטיב שהוא עובד בשביל הקבוצה ומפנה שטחים וזה מספיק טוב ואת הגולים יבקיעו אנשים אחרים. גם סיים את העונה יחסית טוב יותר אז הם אומרים בעונה הבאה הוא ישתפר עוד קצת. חוץ מזה כנראה פשוט לא מוכנים לבלוע את ההפסד של ההשקעה הכספית בשחקן. זה יענקל’ה.benrey אמר:אני מאמין שזו איזושהי אסטרטגיה עסקית שהם עושים עם פיירו.
אם הסוכן יפרסם אותו כשחקן שלא בתוכניות, אז ברור שיבואו הצעות נמוכות ולא משתלמות למועדון.
אני מאמין שהוא יתחיל פה את ההכנה ואולי אפילו את המשחקים הראשונים באירופה ואם וכאשר תבוא הצעה אטרקטיבית יגידו לו יפה שלום וינהלו מומ עם חלוץ אחר.
Shocking4U אמר:בלי לחוות את דעתי על אברג׳יל כשחקן כי לא התעמקתי בו אז מזכיר שגם ואן אובריים היה שחקן הרכב בליגה ההולנדית הראשונה וגם רומארטו מהפועל תל אביב. אז זה שמישהו הוא שחקן הרכב בליגה טובה לא בהכרח אומר שהוא גם שחקן טוב שיתאים כאן.
dsgreen4 אמר:יש משהו שלא ברור לי.
חלק פה רשמו שיש חלוץ שכבר נחת בארץ, אבל לפי הפרסומים עוד לא סיכמו עם החלוץ הגרמני ולא עם הקבוצה שלו.
על פניו נראה שאין לו סיבה להגיע לפה עדיין.
בדיוק. אין מה להשוות בין ליגה הולנדית לצרפתית עם כל הכבוד. אם אני לא טועה ליגה הולנדית מדורגת 12 באירופה. קפטן של מרכז טבלה בצרפת זה עצום, ועדיין מן הסתם לא אינדיקציה מוחלטת להצלחה פהApoc אמר:Shocking4U אמר:בלי לחוות את דעתי על אברג׳יל כשחקן כי לא התעמקתי בו אז מזכיר שגם ואן אובריים היה שחקן הרכב בליגה ההולנדית הראשונה וגם רומארטו מהפועל תל אביב. אז זה שמישהו הוא שחקן הרכב בליגה טובה לא בהכרח אומר שהוא גם שחקן טוב שיתאים כאן.
הליגה ההולנדית להוציא את המוליכות היא אוברייטד
הליגה הצרפתית הבכירה זו עדיין אחת מהטופ 5 ליגות וכל קבוצה שם מחזיקה סגל שלם של שחקנים שכמעט כולם הרבה מעל הרמה של הליגה שלנו
ליגה צרפתית >>> ליגה הולדניתShocking4U אמר:בלי לחוות את דעתי על אברג׳יל כשחקן כי לא התעמקתי בו אז מזכיר שגם ואן אובריים היה שחקן הרכב בליגה ההולנדית הראשונה וגם רומארטו מהפועל תל אביב. אז זה שמישהו הוא שחקן הרכב בליגה טובה לא בהכרח אומר שהוא גם שחקן טוב שיתאים כאן.
נראה לא רע למרות שנראה שהמשחק התנהל באווירת גביע שוקו, הוא אמור להיות פליימייקר אחורי בתפקוד שלו?benrey אמר:מישהו פרסם פה אתמולJerry אמר:הוא כבר יהודי? חשבתי שהוא עדיין צריך לעבור את התהליך שלוקח כמה חודשים. בכל מקרה שואל את דעתכם עליו כשחקן לא על מה שהוא עשה בקריירה. עזוב אותי מרזומה אחרי שראיתי שחקנים כמו גרשון וניר ביטון אני לא מחזיק מקורות חיים, למה אפשר לצפות ממנו? לא מצאתי סרטון ביצועים שלוApoc אמר:לשלם 700 אלף יורו על שחקן הרכב וקפטן של קבוצה שמשחקת כבר כמה שנים בליגה הראשונה בצרפת שלא נחשב לזר זה מוגזם?
לאן הגעתם.
אותי זה הרשים, מה גם שזה ממשחק אחד ולא איזה אוסף מ2007
[bbvideo]https://twitter.com/MeidanK/status/1659252726201557006?t=PeUklyy-j9b2BoBl4sFxzg&s=19[/bbvideo]
אלפונס שכולנו ראינו מה הוא שווה הלך להיות שחקן שפותח לא מעט פעמים בהרכב בקבוצה בליגה הראשונה בצרפת. הליגה הצרפתית יותר חזקה מה הולנדית אבל זאת עדיין ליגה שהקבוצות הבינוניות בה לדעתי די חלשות.Apoc אמר:Shocking4U אמר:בלי לחוות את דעתי על אברג׳יל כשחקן כי לא התעמקתי בו אז מזכיר שגם ואן אובריים היה שחקן הרכב בליגה ההולנדית הראשונה וגם רומארטו מהפועל תל אביב. אז זה שמישהו הוא שחקן הרכב בליגה טובה לא בהכרח אומר שהוא גם שחקן טוב שיתאים כאן.
הליגה ההולנדית להוציא את המוליכות היא אוברייטד
הליגה הצרפתית הבכירה זו עדיין אחת מהטופ 5 ליגות וכל קבוצה שם מחזיקה סגל שלם של שחקנים שכמעט כולם הרבה מעל הרמה של הליגה שלנו
לפי מה שהבנתי ניהול המשחק אצלו זה אקסטרה, החוזקות שלו זה דווקא התיקולים והמאבקיםJerry אמר:נראה לא רע למרות שנראה שהמשחק התנהל באווירת גביע שוקו, הוא אמור להיות פליימייקר אחורי בתפקוד שלו?benrey אמר:מישהו פרסם פה אתמולJerry אמר:הוא כבר יהודי? חשבתי שהוא עדיין צריך לעבור את התהליך שלוקח כמה חודשים. בכל מקרה שואל את דעתכם עליו כשחקן לא על מה שהוא עשה בקריירה. עזוב אותי מרזומה אחרי שראיתי שחקנים כמו גרשון וניר ביטון אני לא מחזיק מקורות חיים, למה אפשר לצפות ממנו? לא מצאתי סרטון ביצועים שלו
אותי זה הרשים, מה גם שזה ממשחק אחד ולא איזה אוסף מ2007
[bbvideo]https://twitter.com/MeidanK/status/1659252726201557006?t=PeUklyy-j9b2BoBl4sFxzg&s=19[/bbvideo]
בלי קשר אליו חסר לי קצת סייז בקישור, אם היה לנו מקום בזרים הייתי אומר ללכת בכל הכוח על בוריס אינו, חתיכת שחקן