NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
אם המהלך על שיימן נכון אלברמן מסתמן כחוכמולג גדול שחושב שכולם טיפשים.
אין אף מאמן רציני בצוות פה.
הולכת להיות פארטיה גדולה מאוד.
אין אף מאמן רציני בצוות פה.
הולכת להיות פארטיה גדולה מאוד.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:הייתי מאוד שמח אם המועדון היה מנסה להביא את גיל כהן מאשדוד. בלם טכני ומהיר שיכול לשחק גם כמגן שמאלי. להבנתי הוא גם רוצה כבר להתקדם משם.
Shocking4U אמר:הייתי מאוד שמח אם המועדון היה מנסה להביא את גיל כהן מאשדוד. בלם טכני ומהיר שיכול לשחק גם כמגן שמאלי. להבנתי הוא גם רוצה כבר להתקדם משם.
ברק.י אמר:אם לא הייתם מכירים את שיימן כשחקן כדורגל בליגה הישראלית ושומעים שמנסים להביא לפה ממדינה זרה את עוזר המאמן והאחראי על הצד המנטלי בנוער של פיינורד כנראה שהייתם מגיבים אחרת.
הניסיון להביא את דקל הוא יותר תמוה בעיני, עם כל אהבתי אליו.
הוא מאמן בילדים של פיינורד להבנתי. לא בנוער.Kaka אמר:ברק.י אמר:אם לא הייתם מכירים את שיימן כשחקן כדורגל בליגה הישראלית ושומעים שמנסים להביא לפה ממדינה זרה את עוזר המאמן והאחראי על הצד המנטלי בנוער של פיינורד כנראה שהייתם מגיבים אחרת.
בדיוק. זה לא מישהו חסר ניסיון כמו דקל שזה באמת מוזר. שיימן עבד בהולנד במחלקת נוער מצויינת.
Apoc אמר:Shocking4U אמר:הייתי מאוד שמח אם המועדון היה מנסה להביא את גיל כהן מאשדוד. בלם טכני ומהיר שיכול לשחק גם כמגן שמאלי. להבנתי הוא גם רוצה כבר להתקדם משם.
אני הראשון שהעלה את השם שלו פה בתחילת העונה
ואכן הלוואי יגיע, כל פעם שאני רואה אותו אני רואה המון פוטנציאל
השאלה אם זה ריאלי עם ג'קי
בכל מקרה אמרו היום בפאנל שהוא ברשימות, לא יודע כמה זה נכון אבל אמרו.
Shocking4U אמר:הוא מאמן בילדים של פיינורד להבנתי. לא בנוער.Kaka אמר:ברק.י אמר:אם לא הייתם מכירים את שיימן כשחקן כדורגל בליגה הישראלית ושומעים שמנסים להביא לפה ממדינה זרה את עוזר המאמן והאחראי על הצד המנטלי בנוער של פיינורד כנראה שהייתם מגיבים אחרת.
בדיוק. זה לא מישהו חסר ניסיון כמו דקל שזה באמת מוזר. שיימן עבד בהולנד במחלקת נוער מצויינת.
וצריך מישהו אחד בצוות לפחות שיהיה לו ניסיון כלשהו. אתה ממנה מאמן כושל, עוזר מאמן עם שנה בלאומית ועוד עוזר מאמן שאימן רק נוער. אתה לא רואה את הבעייתיות פה?
מעבר לזה אני גם חושב שלהביא את דקל זה מיותר.
אומרים שאם דקל לא יגיע אז הוא יהיה עוזר מאמן ואם דקל יגיע אז מאמן מנטלי. זה כבר לא רציני בעיניי.Kaka אמר:Shocking4U אמר:הוא מאמן בילדים של פיינורד להבנתי. לא בנוער.Kaka אמר:בדיוק. זה לא מישהו חסר ניסיון כמו דקל שזה באמת מוזר. שיימן עבד בהולנד במחלקת נוער מצויינת.
וצריך מישהו אחד בצוות לפחות שיהיה לו ניסיון כלשהו. אתה ממנה מאמן כושל, עוזר מאמן עם שנה בלאומית ועוד עוזר מאמן שאימן רק נוער. אתה לא רואה את הבעייתיות פה?
אני מסכים שצריך מישהו מנוסה ואני מקווה שבמקום דקל ילכו בסוף על עוזר יותר מנוסה.
שיימן אמור להגיע בתור מאמן מנטאלי. רשמו שהוא עובד במחלקת הנוער, לא יודע בדיוק איפה.
אם דקל לא יגיע אז הוא יהיה עוזר לצד עבודתו כמאמן מנטאלי.Shocking4U אמר:אומרים שאם דקל לא יגיע אז הוא יהיה עוזר מאמן ואם דקל יגיע אז מאמן מנטלי. זה כבר לא רציני בעיניי.Kaka אמר:Shocking4U אמר:הוא מאמן בילדים של פיינורד להבנתי. לא בנוער.
שיימן אמור להגיע בתור מאמן מנטאלי. רשמו שהוא עובד במחלקת הנוער, לא יודע בדיוק איפה.
Shocking4U אמר:הוא מאמן בילדים של פיינורד להבנתי. לא בנוער.Kaka אמר:ברק.י אמר:אם לא הייתם מכירים את שיימן כשחקן כדורגל בליגה הישראלית ושומעים שמנסים להביא לפה ממדינה זרה את עוזר המאמן והאחראי על הצד המנטלי בנוער של פיינורד כנראה שהייתם מגיבים אחרת.
Shocking4U אמר:אומרים שאם דקל לא יגיע אז הוא יהיה עוזר מאמן ואם דקל יגיע אז מאמן מנטלי. זה כבר לא רציני בעיניי.Kaka אמר:Shocking4U אמר:הוא מאמן בילדים של פיינורד להבנתי. לא בנוער.
Nirgreen אמר:תבדקו אם יש דיווח בפולין על בן לאדרמן