• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לגבי שיימן, לפי טרנספרמרקט הוא "מנג'ר" תחת רובין ואן פרסי בקבוצה עד גיל 16. לא נוער ולא נעליים.
העצלנים תרגמו youth לנוער ולא טרחו לבדוק את הגילאים. קבוצת המשנה נקראת u-21 והנוער u-18.
https://www.transfermarkt.com/feyenoord-rotterdam-jugend/mitarbeiter/verein/32798

בקיצור - מתאים לפרופיל - המאמן אימן נוער, העוזר אימן נערים..
תענוג - הבדיחה הגרועה הזאת על חשבונינו

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
חייב להגיד שהאווירה בפורום נוראית כשעוד לא הסתיימה העונה ועוד לא התחיל חלון ההעברות.
כמוכם, גם אני מודאג מההחלטות בנוגע לצוות המקצועי, אבל נראה שזה צובע כל דבר שמדווח בתקשורת בשחור.

אני לא יודע אם אברג'ל יחתום פה או לא. אני מאד מאד מאד מקווה שכן.
עד הציוץ הזה שפורסם לפני שעה, כל הסימנים היו לטובתנו, כולל האינטראקציה הישירה עם קורנו והמועדון באינסטגרם (קרי, לא דרך כתבים ושמועות עמומות).
הדיווח בציוץ מדבר על זה שנכון לעכשיו הוא לא רוצה להגיע וזה הגיוני בהתחשב בזה שהוא שחקן בפרופיל גבוה שצריך לשכנע אותו לבוא ובהתחשב בנקודת הזמן שבה הציוץ פורסם (אין הסכמה של 100% עדיין במו"מ ואנחנו באמת עוד "בעונה הקודמת"). יכול להיות שאלו משחקי סוכנים ויכול להיות שהוא באמת צריך עוד זמן.
לא צריך לצאת בהצהרות שזה סגור ולחגוג את זה שהוא יהיה כאן, אבל גם לא צריך להתאבל כאילו שזה בהכרח לא יקרה.
מה זה אינטרקציה ישירה? עשה עוקב למועדון. אם אתה שואל מה יותר אמין כתב צרפתי שהוכיח את האמינות שלו בעבר או שחקן שעושה עוקב למועדון באינסטגרם אז זה הכתב.

אני לא מזלזל באמינות. אני טוען שהכל נצבע כאילו שהוא בוודאות לא יהיה כאן, למרות שברור שיש יותר מעניין בו. להתאבל עכשיו בגלל הדיווח (שלא ברור עדייןמה הסיבות לו) זה כמו לחגוג את העוקב שלו ואת הלייק שקיבל מקורנו, רק לכיוון השני. אנחנו חייבים להיות סבלניים בעסקה כזו ובכלל.

תסתכלו מהרגע שנפתח הנושא כמה הודכות שליליות יש כאן והחלון עדיין לא נפתח.

ברק.י אמר:
חייב להגיד שהאווירה בפורום נוראית כשעוד לא הסתיימה העונה ועוד לא התחיל חלון ההעברות.
כמוכם, גם אני מודאג מההחלטות בנוגע לצוות המקצועי, אבל נראה שזה צובע כל דבר שמדווח בתקשורת בשחור.

האווירה בפורום היא 100% תוצאה של התנהלות המועדון בימים האחרונים.
קורים פה דברים שאם הם לא היו עצובים הם היו מצחיקים.
לצערי אני לא רואה איך אנחנו נמנעים מנפילה כואבת העונה וכל תוצאה אחרת תהיה בגדר סנסציה.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:

אני לא יודע אם אברג'ל יחתום פה או לא. אני מאד מאד מאד מקווה שכן.
עד הציוץ הזה שפורסם לפני שעה, כל הסימנים היו לטובתנו, כולל האינטראקציה הישירה עם קורנו והמועדון באינסטגרם (קרי, לא דרך כתבים ושמועות עמומות).
הדיווח בציוץ מדבר על זה שנכון לעכשיו הוא לא רוצה להגיע וזה הגיוני בהתחשב בזה שהוא שחקן בפרופיל גבוה שצריך לשכנע אותו לבוא ובהתחשב בנקודת הזמן שבה הציוץ פורסם (אין הסכמה של 100% עדיין במו"מ ואנחנו באמת עוד "בעונה הקודמת"). יכול להיות שאלו משחקי סוכנים ויכול להיות שהוא באמת צריך עוד זמן.
לא צריך לצאת בהצהרות שזה סגור ולחגוג את זה שהוא יהיה כאן, אבל גם לא צריך להתאבל כאילו שזה בהכרח לא יקרה.
מה זה אינטרקציה ישירה? עשה עוקב למועדון. אם אתה שואל מה יותר אמין כתב צרפתי שהוכיח את האמינות שלו בעבר או שחקן שעושה עוקב למועדון באינסטגרם אז זה הכתב.

אני לא מזלזל באמינות. אני טוען שהכל נצבע כאילו שהוא בוודאות לא יהיה כאן, למרות שברור שיש יותר מעניין בו. להתאבל עכשיו בגלל הדיווח (שלא ברור עדייןמה הסיבות לו) זה כמו לחגוג את העוקב שלו ואת הלייק שקיבל מקורנו, רק לכיוון השני. אנחנו חייבים להיות סבלניים בעסקה כזו ובכלל.

תסתכלו מהרגע שנפתח הנושא כמה הודכות שליליות יש כאן והחלון עדיין לא נפתח.

שים אותי שאני פסימיסט בצד. הדיווחים על דגו יצרו שבר ומבואסים לא מעט אוהדים. את רובם אפילו הייתי אומר. אז באופן טבעי רוב התגובות שליליות כרגע. המועדון צריך להבין את זה, אני לא חושב שאף אחד שם חשב שהאוהדים יקבלו בידיים פתוחות ובתופים ומחולות את מסאיי דגו.

אנשים מפחדים ולדעתי בצדק שאנחנו עומדים לחזור ל10 שנים הרעות. הם רואים מאמן כושל וחסר ניסיון ממונה לתפקיד אחרי המאמן הישראלי הגדול בכל הזמנים ובאופן טבעי חוששים ומפחדים.

מוזר לי שהולכים להשכיב סכום על חלוץ יהודי כזה.

למה פיירו העגלה נשאר..
מעדיף זר אחר

קל לדעת אם המינוי של דגו הגיוני (והוא לא) - האם שחר היה ממנה למנכל החברה שלו מישהו עם רקורד כמו של דגו? כשהטיעון היחיד זה"הוא צעיר ומכיר את החברה"
so simple

כל התדרוכים על זה שהתקציב הולך לגדול מחזיר אותי לימים רעים שדודו בזק היה מפזר בשידורים שהתקציב הכי גדול עד היום ומחפשים שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס ו ״6 אמיתי״

Shocking4U אמר:
כל התדרוכים על זה שהתקציב הולך לגדול מחזיר אותי לימים רעים שדודו בזק היה מפזר בשידורים שהתקציב הכי גדול עד היום ומחפשים שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס ו ״6 אמיתי״

דודו בזק הוא מהדברים הבודדים שקיוויתי שיעלמו אחרי שראינו את המועדון צומח ומתקדם בשנים האחרונות.
מועדון גדול ורציני לא יכול להרשות לעצמו להעסיק דובר כזה.

dsgreen4 אמר:
Shocking4U אמר:

דודו בזק הוא מהדברים הבודדים שקיוויתי שיעלמו אחרי שראינו את המועדון צומח ומתקדם בשנים האחרונות.
מועדון גדול ורציני לא יכול להרשות לעצמו להעסיק דובר כזה.
שיביאו את עופר רונן. לפי הדיבורים של אוהדי הצהבת הוא אוהד שלנו בכלל.

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/mohamedterparis/status/1659595145279422467?s=46

אומר שלא יחתום במכבי חיפה בשלב זה. מחכה להצעות מלוריינט ומועדונים יותר טובים בליגה הצרפתית

רשם בתגובות:
Il arrive au bout du bout mais bon… sait-on jamais

התרגום: הוא מגיע בסוף אבל היי אי אפשר לדעת.

לגבי הצרפתי

כלל ברזל:

כתבים זרים פי מיליון יותר אמינים על שחקנים זרים מאשר התקשורת בישראל. אותו דבר היה עם המאמנים שהדיווחים על ניקוליץ ופאפשון יצאו בפולין ובסרביה ורק אז הגיעו לכאן. התקשורת רוב הזמן מדווחת בדיוק מה שהמועדון מאכיל אותה. כרגע האינטרס של המועדון זה להרגיע את האוהדים על דגו.

עד לפני יומיים שהמועדון תדרך אותם על דגו הם כולם בכלל דיברו על מאמן זר ואף אחד בכלל לא העלה את דגו כאופציה. אין להם מושג רוב הזמן.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
https://twitter.com/mohamedterparis/status/1659595145279422467?s=46

אומר שלא יחתום במכבי חיפה בשלב זה. מחכה להצעות מלוריינט ומועדונים יותר טובים בליגה הצרפתית

רשם בתגובות:
Il arrive au bout du bout mais bon… sait-on jamais

התרגום: הוא מגיע בסוף אבל היי אי אפשר לדעת.
זה לא בדיוק התרגום. זה יותר ״הוא אולי יגיע בסוף אבל אף פעם אי אפשר לדעת״

dsgreen4 אמר:
ברק.י אמר:

האווירה בפורום היא 100% תוצאה של התנהלות המועדון בימים האחרונים.
קורים פה דברים שאם הם לא היו עצובים הם היו מצחיקים.
לצערי אני לא רואה איך אנחנו נמנעים מנפילה כואבת העונה וכל תוצאה אחרת תהיה בגדר סנסציה.

התגובה שלי למינוי של דגו זהה לשל כולם פה.
אני רק חושב שכשמביאים חלוץ שלישי יהודי שלא מוכר לנו, לא צריך לעשות דרמה. צריך להפריד בין הדברים. וזו רק דוגמא לאחד מתוך כמה דברים שעלו כאן עד כה כששוב - העונה עוד לא הסתיימה והחלון עוד לא התחיל.
כל ההודעות המוצדקות בנוגע למינוי של דגו, הן גם שייכות לנושאים אחרים בפורום ושם אכן מדובר בנוגע לזה.

איזה רכש עקום הגרמני הזה. מי משלם מיליון יורו על חלוץ בפרופיל הזה?

Smurk אמר:

אין סיכוי שישלמו עליו מיליון יורו, במיוחד כאשר הוא בשנת חוזה.

Undertheknife אמר:
Smurk אמר:

אין סיכוי שישלמו עליו מיליון יורו, במיוחד כאשר הוא בשנת חוזה.

ככה מדווחים בבילד.

הגרמני הזה לא מגיע בחינם? איזה יומיים הזויים באמא שלי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה