• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
benrey אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
החלון עוד לא נפתח אפילו, ויש כאן אוהדים שחושבים שכל הסגל ישאר.
אני בטוח שיעזבו 2/3 ישראלים בכירים.
אם לא יביאו חלוץ מפלץ במקום העגלה פיירו לא עשינו כלום, אפילו נחלשנו בחלק ההתקפי במידה וכמה יעזבו ואין לי ספק שיעזבו.

אתה כל חלון בטוח בזה, זה לא חדש.
פאני יכול לעזוב אבל רוב הסיכויים שרק אחרי הקמפיין באירופה.

סבע לא בשליטה שלנו. כל השאר יישארו.
ג׳וש?

קיבל הצעה טובה מאיתנו ורוב הסיכויים ממשיך.

די ברור שהם מנסים להחתים מהר 2 שמות כי הם רוצים להציג אותם בנוסף להחתמה של דגו כדי לנסות לפייס את הקהל. בוא נראה אם זה יעבוד להם.

לא קצת מוזר שאברג׳יל יסכים בגיל 30 לקחת חוזה של שנתיים? שחקנים בגיל הזה בדרך כלל מחפשים 3 שנים לפחות

Shocking4U אמר:
די ברור שהם מנסים להחתים מהר 2 שמות כי הם רוצים להציג אותם בנוסף להחתמה של דגו כדי לנסות לפייס את הקהל. בוא נראה אם זה יעבוד להם.

לא קצת מוזר שאברג׳יל יסכים בגיל 30 לקחת חוזה של שנתיים? שחקנים בגיל הזה בדרך כלל מחפשים 3 שנים לפחות

אומרים שיש אופציה לעונה שלישית. אולי זה תלוי בכמות משחקים.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
אם לא יביאו חלוץ מפלץ במקום העגלה פיירו לא עשינו כלום, אפילו נחלשנו בחלק ההתקפי במידה וכמה יעזבו ואין לי ספק שיעזבו.

אני לעומתך, לא בטוח שחזיזה ואצילי נשארים.
אצילי כבר אמר שאם תגיע הצעה טובה כלכלית הוא ישקול אותה.
הוא בקלות יכול לקבל הצעה מיפן/סין/האמירויות ולהגיד לנו ביי.
גם חזיזה יכול לקבל הצעה ולמרות שהוא אמר שהוא יעזוב רק למועדון שיותר גדול ממכבי חיפה, ששאלו אותו על פרטיזן בלגרד ברדיו הוא כבר לא היה נשמע כזה נחרץ.
ככה שאני לא אתפלא אם יעזוב לקבוצה בפרופיל כזה.

Daniel123 אמר:
Kaka אמר:
Daniel123 אמר:

אני לעומתך, לא בטוח שחזיזה ואצילי נשארים.
אצילי כבר אמר שאם תגיע הצעה טובה כלכלית הוא ישקול אותה.
הוא בקלות יכול לקבל הצעה מיפן/סין/האמירויות ולהגיד לנו ביי.
גם חזיזה יכול לקבל הצעה ולמרות שהוא אמר שהוא יעזוב רק למועדון שיותר גדול ממכבי חיפה, ששאלו אותו על פרטיזן בלגרד ברדיו הוא כבר לא היה נשמע כזה נחרץ.
ככה שאני לא אתפלא אם יעזוב לקבוצה בפרופיל כזה.

חזיזה יותר קרוב להאריך חוזה מאשר לעזוב. אצילי יסיים את הקריירה בישראל.

אצילי ישאר, חזיזה לדעתי יהיה לו קשה לצאת אחרי העונה שעשה אז סיכוי טוב שיאריך חוזה.

פאני לדעתי יעזוב וסבע יעזוב.

הרבה מזה תלוי באם הם מחפשים אקטיבית הצעות או מרוצים פה ואם יבוא משהו אז יבחנו אותו.

Shocking4U אמר:
אצילי ישאר, חזיזה לדעתי יהיה לו קשה לצאת אחרי העונה שעשה אז סיכוי טוב שיאריך חוזה.

סבע יעזוב אך ורק אם תגיע הצעה מהאמירויות
אתה חושב שרוצים אותו שם?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אתה חושב שרוצים אותו שם?

קשה לדעת. הייתה לו עונה שלמה טובה מאד, אבל היכולת לא הספיקה לו כדי למצוא לו קבוצה שם בינואר. השאלה עד כמה זה מעיד על הסיכויים שלו למצוא שם קבוצה בקיץ.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אתה חושב שרוצים אותו שם?
מאמין שיש מצב. הכל גם תלוי במצב הדיפלומטי מול האמירויות בזמן הקרוב. לדעתי הוא גם יעזוב לטורקיה אם תהיה הצעה של מועדון מעיר נורמלית

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אתה חושב שרוצים אותו שם?
מאמין שיש מצב. הכל גם תלוי במצב הדיפלומטי מול האמירויות בזמן הקרוב. לדעתי הוא גם יעזוב לטורקיה אם תהיה הצעה של מועדון מעיר נורמלית
בגדול שמעתי אותו מתראיין השבוע, אני מאמין שבעיקר הצעה מהאמורויות תיקח אותו. נשמע לא נלהב לעבור לטורקיה.

אחרי שהוא טעם את טעם האליפות ויש אירופה על הפרק,שהוא ניהיה סוג של מלך זאת צריכה להיות הצעה מאוד מאוד מפתה כדי לעזוב

בירקי אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
אתה חושב שרוצים אותו שם?
בגדול שמעתי אותו מתראיין השבוע, אני מאמין שבעיקר הצעה מהאמורויות תיקח אותו. נשמע לא נלהב לעבור לטורקיה.

בגלל שהמשפחה לא אהבה את טורקיה.

Kaka אמר:
בירקי אמר:
Shocking4U אמר:

בגלל שהמשפחה לא אהבה את טורקיה.
בשמחה. הוא מבחינתי משהו להתאבד עליו החלון.

חברה עוד 4 בישולים ואצילי מגיע לשועה לא לעצור

נכון אין מצב שאנחנו גומרים פה את המשחק בלי לספוג איכשהו גול מפגר?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה