• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GreenGlory אמר:
תרחיש שוקינג (המילה החדשה בפורום לפסימיות/בלהות, בלי להעליב כמובן, ההומור פה מובן):
אצילי וסבע נמכרים לאותה קבוצה באמירויות שלוקחת את שניהם ב2 מיליון, סבע בחינם עם הסעיף שיש לו ואצילי עם הסעיף יציאה. אותו סוכן, לא אתפלא אם הוא יבשל כזה דבר.

מחכה לאישור שלך קל @Shocking4U
אפילו אני לא כזה פסימי למרות שאני בטוח שקצב עובד שעות נוספות כדי להוציא מפה את אצילי וחזיזה וסבע. האפס הזה מת שזהבי יקח אליפות עם הצהבת. גם בינואר הוא אמר לסבע לא להגיע לכאן אבל לצהבת לא היה לו בעיה שהוא יגיע.

לדעתי אצילי וחזיזה לא יעזבו. חזיזה גם כנראה יאריך חוזה. מי שיעזבו בפוטנציה זה פאני, סבע וסק.

מעטים האנשים בהיסטוריה של האנושות שעשו לה נזק כמו האחים קצב

האחים קצב הניחו את האקדח במערכה הראשונה ועכשיו הם גם יורים בו. שני אפסים שונאי מכבי שמתים שזהבי שלהם יקח אליפות

לא מפתיע בכלל. ליפקין אמר את זה ברדיו שבוע שעבר שבקרוב נשמע על הצעות מאיחוד האמירויות.

Kaka אמר:
לא מפתיע בכלל. ליפקין אמר את זה ברדיו שבוע שעבר שבקרוב נשמע על הצעות מאיחוד האמירויות.
כי הסוכנים שלו מדליפים לו בלי הפסקה וזה די ברור כבר הרבה זמן שהם מנסים להוציא מפה את אצילי. מאותה הסיבה שהם גם אמרו לדיא סבע לא לחתום במכבי חיפה ושעדיף לו לחתום אצל הצהובים.

אסור בשום פנים ואופן לאבד את אצילי. על אבידה של סבע ופאני עוד אפשר להתגבר איכשהו. אם מאבדים את אצילי זה אבידה מקצועית שלא יהיה ניתן לתקן כמה שנים קדימה

מאז שיענקלה חתם על ההסכם ״פורץ הדרך״ עם אל עין איבדנו כבר שחקן אחד לאמירויות ועוד שחקן אחד שאל עין ספיציפית רוצים לקחת לנו.

ההסכם הגרוע בהיסטוריה? יותר מאוסלו?

סיפור מהתחת. חייב לציין שלא חשבתי/ הנחתי שעומר יכול לעזוב לשם… אבל ההדלפה המכוונת אתמול על סעיף השחרור נתנה רמז לאמור לבוא.

הלך האצילי
אין יהודי בעולם שימלא את המקום הזה
הצהבת פותחים שמפניות
ולנו יש את דגו

עצוב לי ממש

בחלום שלי האחים קצב הופכים להיות מוקצה מחמת מיאוס במכבי חיפה סטייל דודו דהאן של פעם. סוכני כאוס מטונפים

Apoc אמר:
הלך האצילי
הצהבת פותחים שמפניות
ולנו יש את דגו

עצוב לי ממש
תכף יגיעו הגאונים שיגידו שאלברמן ימצא מחליף

1. עוד לא ראיתי את אלברמן פוגע עם שחקן התקפה
2. אין אף שחקן שאתה יכול להביא שיתן את המספרים של אצילי. גם לא זר. זר שנותן מספרים כמו של אצילי זה שחקן של 6 מיליון יורו דמי העברה ומיליון יורו שכר וגם זה בהנחה שהוא מתאקלם כמו שצריך

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
הלך האצילי
הצהבת פותחים שמפניות
ולנו יש את דגו

עצוב לי ממש

2. אין אף שחקן שאתה יכול להביא שיתן את המספרים של אצילי. גם לא זר. זר שנותן מספרים כמו של אצילי זה שחקן של 6 מיליון יורו דמי העברה ומיליון יורו שכר וגם זה בהנחה שהוא מתאקלם כמו שצריך

יש כרגע מישהו ונהיה חייבים להילחם כדי שישאר וזה דיע סבע

לא מאמין שאצילי יעזוב אבל במידה וכן הסיכוי היחיד להתגבר עליו זה להביא חלוץ מפלץ במקום פיירו סטייל קוראסו, השארות של סבע, ווינגים מהירים שיכניסו כדורים כמו דוידה(ברור שהוא לא ברמה עדיין אבל יש לו אפסיד טוב).

David אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
הלך האצילי
הצהבת פותחים שמפניות
ולנו יש את דגו

עצוב לי ממש

יש כרגע מישהו ונהיה חייבים להילחם כדי שישאר וזה דיע סבע
גם דיא סבע לא יתן פה עונה של 20/10. בלי קשר לזה שגם הוא מחפש לעזוב לאמירויות.

בירקי אמר:
אני עדיין נוטה לחשוב שלאמורויות הוא לא יילך…
דווקא אם כבר אז לשם הוא כן ילך. אני לא רואה אותו הולך לסין כזה. אמירויות זה גם קרוב וגם תרבות דומה לשלך וגם מלא שופוני וכסף כמו שישראלים אוהבים.

בירקי אמר:
אני עדיין נוטה לחשוב שלאמורויות הוא לא יילך…
הוא אמר לפני כמה ימים שאם תגיע הצעה כלכלית יוצאת דופן הוא יעזוב.

לא אתפלא אם בזמן הראיון הוא כבר ידע על העניין מהאמירויות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה