• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
מה עוזר לי ה2 מיליון יורו? זה בקושי קונה לי אושר דוידה שיתן 3 שערים בעונה.

ובלי קשר אנחנו בפלוס 20 מיליון יורו ויכולים לקנות מה שבא לנו ב3 קיצים הקרובים לפחות
לא מבין אוהדים שמדברים עדיין על כסף כאילו לא ראינו שכל שחקן שאנחנו רוצים לקנות דורשים מאיתנו מחיר שהוא פי 4 ממה שהוא שווה וגם ראינו שהמועדון לא יהיה מוכן לשלם את זה. עדיף לי לאבד שחקנים בחינם ולקבל מהם תרומה מקצועית (שגם תכניס לי יותר כסף בסופו של דבר כי שלב בתים אירופאי שווה יותר מ2 מיליון יורו) מאשר למכור אותם בנזיד עדשים לעומת מה שהם שווים ואז שידרשו ממני 2 מיליון יורו על עוז בילו

מסכים
גם כשמכבי ת"א מכרו שחקנים ב7-8 מיליון יורו לחתיכה, הם לא עשו עם זה יותר מדי
יש מגבלה בליגה שלנו למה שאתה יכול להביא עם הכסף
שחקנים ששווים את הסכומים של 3 מיליון יורו ומעלה לא באמת יסכימו להגיע לליגה ישראלית גם בעבור שכר גבוה כשהם יכולים לקבל שכר אפילו יותר גבוה באמירויות וכאלה, או ללכת לליגה שמקצועית ברמה יותר טובה בהרבה

אגב דגו

לדעתי אם אצילי עוזב זה כבר פיצוץ של ההנהלה מול הקהל. לאבד את השחקן הכי משמעותי והכי אהוב אחרי שרי ביחד עם המינוי המעפן הזה וכבר נשמע הרבה פחות ״סומך על אלברמן״ והרבה יותר דיבורים על התפרקות ועונה פיננסית

בסיוטים שלי אלברמן עם שיגעון הגדלות שלו חושב שלאבד את אצילי זה לא נורא כי הוא כזה גאון שהוא פשוט יוכל למצוא מחליף ומקסימום נצמיח אצילי מתוך המערכת [mention]apoc[/mention]

מערב גרמניה מתעניינים באדלמן שאחרי זה לא יחשבו לעבור לאברגיל

לפני כמה ימים רשמתי פה על אברג׳ל שצריך לזוז כי הצהבת יכולים להיכנס לעניין כמו במקרה של ואן אובריים

מישהו פה נראה לי [mention]חזיזוש[/mention] רשם שאני מפחד יותר מדי מהם ופרנואיד. עכשיו מפרסמים שהם רוצים להחתים שחקן יהודי אחר (אדלמן) שגם מועמד אלינו.

מוסר ההשכל: לא להגיב באוטומט כי למרות היותי פסימיסט קיצוני אני גם לפעמים יודע על מה אני מדבר. הפול של השחקנים היהודים הוא מאוד קטן וכל האנשים בכדורגל הישראלי מכירים את השמות. ברגע שזה מפורסם שיש מו״מ ורצון אז סוכנים משתמשים בזה כדי להציע את זה לקבוצות נוספות במחיר יותר גבוה כמו שקרה עם ואן אובריים ויש סיכוי יותר גבוה למחטף מאשר עם שחקן זר רגיל. בגלל זה צריך לפעול מהר.

אני לא מבין למה לצאת בהצהרות
היו נשארים בשקט עד ה 3.6 ואז נכנסים למו"מ עם הצרפתים ומנחיתים אותו בשקט

Adi81 אמר:
רצו להרגיע את האוהדים עם ההחתמה של דגו. הדליפו שאברג׳ל כמעט סגור וששוראנוב הולך לחתום.

אני לא חושב שזה באמת תלוי בנו…
אצילי לא היה מאריך אם לא היה נותנים לו סעיף יציאה…
אם הוא יקבל שם חוזה פי 3 או יותר, לא נוכל להשאיר אותו..
פשוט צריך לקוות שלא תבוא הצעה כזו

לפי מקרי עבר ולפי המינוי,זה די ברור שהולכים לעונה פיננסית. גם השחקנים מבינים את זה.
בעלים חסר שאיפות. כשהשחקנים הבכירים רואים שחוסכים עליהם בעמדת המאמן לא פלא שיהיה גל עזיבות. אותי בכל אופן זה לא מפתיע כולם יודעים מי זה הג׳נטלמן

Adi81 אמר:
לא תמיד זה תלוי במועדון..ההתעניינות בו אם אני לא טועה פורסמה בצרפת לפני שפורסמה בארץ

greenguy אמר:
לפי מקרי עבר ולפי המינוי,זה די ברור שהולכים לעונה פיננסית. גם השחקנים מבינים את זה.
בעלים חסר שאיפות. כשהשחקנים הבכירים רואים שחוסכים עליהם בעמדת המאמן לא פלא שיהיה גל עזיבות. אותי בכל אופן זה לא מפתיע כולם יודעים מי זה הג׳נטלמן
אתה לא מופתע שהשחקנים הבכירים לא רוצים להישאר כדי לחוות ולעבוד ביחד עם פיגורה סוחפת כמו מסאי דגו?

onn אמר:
Adi81 אמר:
לא תמיד זה תלוי במועדון..ההתעניינות בו אם אני לא טועה פורסמה בצרפת לפני שפורסמה בארץ
זה היה המועדון שתדרך את כל הכתבים שמסקרים את מכבי שהעסקה כמעט סגורה ושיש סיכום מול השחקן ולוריין. רצו להרגיע את הקהל על דגו.

Shocking4U אמר:
onn אמר:
Adi81 אמר:
זה היה המועדון שתדרך את כל הכתבים שמסקרים את מכבי שהעסקה כמעט סגורה ושיש סיכום מול השחקן ולוריין. רצו להרגיע את הקהל על דגו.

אח יקר, אפשר להנמיך קצת את המרמור לפעמים. כולנו רוצים ודואגים לטובת המועדון אבל הגישה הפסימיות המוחלטת הזאת מעייפת ברמות

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
onn אמר:

אח יקר, אפשר להנמיך קצת את המרמור לפעמים. כולנו רוצים ודואגים לטובת המועדון אבל הגישה הפסימיות המוחלטת הזאת מעייפת ברמות
זה לא פסימיות להגיד שהם תדרכו את הכתבים על הרכש כדי להרגיע בגלל דגו, זאת האמת. אם האמת מדכאת אותך זה כבר עניין אחר.

Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא פסימיות להגיד שהם תדרכו את הכתבים על הרכש כדי להרגיע בגלל דגו, זאת האמת. אם האמת מדכאת אותך זה כבר עניין אחר.
אני לא מדבר על זה ספציפית, מדבר על הגישה הכללית. יש לכולם ביקורת על המועדון בלא מעט נקודות. אבל בעיניי אתה זורע פה שליליות באופן קבוע שלא אחוזה תמיד במציאות.
לי קשה עם הגישה הסגפנית הזאת אחרי 3 אליפויות.

Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:

אתה לא יודע מה האמת. אתה רק משער.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
The real Tsepo אמר:
אתה לא יודע מה האמת. אתה רק משער.
אני יודע לחבר 1+1. כמו שנתתי פה שכל האתרים פרסמו אחד לאחד את אותו תדרוך על דגו של דודו בזק בלי להחליף בכלל את המילים ואת התיאורים בצורה הכי פתטית ועצלנית שראיתי הרבה זמן מכתבי ספורט.

חוץ מזה קצת כבוד למי שניצח אותך בהתערבות :mrgreen:

רגע מבלי להתייחס מקצועית לעזיבה אפשרית של אצילי, הפרסומים מאד מוזרים.
וואן לא מדווחים דבר, ספורט5 מדווחים שיש התעניינות בלי הצעה מאל עין (קבוצה שאמורה להיות איתנו ביחסים עסקיים ולא לפגוע בנו) ו-וואלה מדווחים על מגעים מתקדמים עם שתי קבוצות שונות.

הדיווח של וואלה וספורט5 לא סותר. בוואלה הכוונה במגעים מתקדמים אני מאמין זה עם השחקן, לא כתוב שם שהוגשה הצעה, אלא שהם מעוניינות להפעיל את הסעיף שחרור, שזה פחות או יותר מה שכתוב בספורט5 שאל עין מעוניינת בו ואין לה בעיה להפעיל את הסעיף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה