• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
אליאור אמר:
יש שחקנים שאתה יכול וצריך להביא בלי לקבל אישור מהמאמן. קשר אחורי זה תפקיד שבכל מערך צריך, ואברג'ל שחקן בפרופיל כזה שכל מאמן שיגיע לכאן היה מאשר אותו. מקווה מאוד שהוא יבוא אלינו.

אגב - גם אני לא חושב שיש מאמן סגור. חשבתי ככה לפני המשחק אתמול אבל נראה לי שאם זה היה המצב הכתבים היו יודעים, וגולדשטיין אמר היום בבטחון שאין מאמן סגור. אבל - הכיוונים נשמעים טובים הרבה יותר ממה שהורגלנו אליהם עם מולנסטיין, רוטן וכל חבורת הכושלים שהגיעה לכאן בעשור הקודם.

לפי מה אתה מסיק על הכיוונים? לפי המועמדים שעלו?

כן.

חזיזוש אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
אלברמן סוגר שחקנים.
זה התפקיד שלו, לא של המאמן.

אני מבין שאתה אומר שאין שום משמעות לדעתו של המאמן בהחתמת שחקני מפתח

ברמה של שחקנים ישראלים לא
אולי בזרים שיכול להיות כמה מועמדים אז יש היגיון לדעת מה העדיפות של מאמן ישראלים לוקחים את הכי טובים

אם כל הצרפתים בקבוצה ובדרך למה לא מביאים מאמן צרפתי...

אני כבר רואה את ההיסטריה, חרדה וההגזמות שיהיו בנושא הזהעוד כמה שבועות..

המטרה הראשונה היא להשאיר כמה שיותר שחקנים.

לגבי המאמן והתוצאות שיגיעו בהתחלה - חשוב לתת זמן ולסמוך על המערכת. הצלחות לא מגיעות בבום, וייתכן וההתחלה תהיה מדשדשת. אני שלם עם זה כל עוד ימשיכו לעבוד בצורה דומה לאיך שמתנהלים כיום, וכל עוד אלברמן איתנו יש על מי לסמוך..

DelPiero אמר:
אני כבר רואה את ההיסטריה, חרדה וההגזמות שיהיו בנושא הזהעוד כמה שבועות..

המטרה הראשונה היא להשאיר כמה שיותר שחקנים.

לגבי המאמן והתוצאות שיגיעו בהתחלה - חשוב לתת זמן ולסמוך על המערכת. הצלחות לא מגיעות בבום, וייתכן וההתחלה תהיה מדשדשת. אני שלם עם זה כל עוד ימשיכו לעבוד בצורה דומה לאיך שמתנהלים כיום, וכל עוד אלברמן איתנו יש על מי לסמוך..

ברור שיקרה.
ומסכים עם הכל.

הצרפתי עם חוזה עד 2025 בלוריינט והוא שחקן משמעותי שם. לא רואה אותם מוכרים בפחות מ2 מיליון יורו במינימום. תוסיפו לזה שכר של איזה 500 אלף יורו ואני לא רואה איך זאת העברה שאפילו מתקרבת להיות ריאלית

מישהו יודע מה הדיבור עם עלי מוחמד? הבנתי שהוא קיבל את התעודת אזרח רק לשנה. יש מצב שבסוף הוא יחשב כזר בעונה הבאה ואנחנו בכלל מחשבים לא נכון את מספר הזרים?

רמי גרשון סגר על חוזה לעונה נוספת במכבי חיפה
כל הכבוד, אללה גרשון

Apoc אמר:
רמי גרשון סגר על חוזה לעונה נוספת במכבי חיפה
כל הכבוד, אללה גרשון

אחלה רמי, אוהב אותו מאוד. כל פעם ששיחק השנה היה מצויין

בוואן מדברים על להאריך חוזים לדינדה וג'אבר, וגם לרוקאביצה לעוד עונת פרישה
מוזר מאוד להאריך חוזה לרוקאביצה, הוא בעיקרון כבר גמר את הסוס, בשביל מה להחזיק אותו כקישוט?

גמר לעצמו את הקריירה רוקאביצה. טיפש.

Liberman אמר:
גמר לעצמו את הקריירה רוקאביצה. טיפש.
עשה בדיוק את אותה טעות כמו רודריגז.

Apoc אמר:
בוואן מדברים על להאריך חוזים לדינדה וג'אבר, וגם לרוקאביצה לעוד עונת פרישה
מוזר מאוד להאריך חוזה לרוקאביצה, הוא בעיקרון כבר גמר את הסוס, בשביל מה להחזיק אותו כקישוט?

נשמע מוזר. במיוחד כשמדברים גם על השארה של פיירו. כאילו מסתפקים בחוד הנוכחי.
זה נשמע מוזר גם כי לא מובן לאילו עמדות כן חושבים להביא שדרוג. קשר אחורי, מגן שמאלי, אולי מגן ימני ו...?

במקום להביא טת גיא מלמד להיות חלוץ שלישי ניתקע עם ניקיטה הגמור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה