GKagelmacher
מכונת תארים
פרסום בוואלה על מו״מ עם גוש לחוזה של שנתיים.
לא רואה סיבה שמלמד ירצה להיות פה חלוץ 3.
לא רואה סיבה שמלמד ירצה להיות פה חלוץ 3.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חחח לא יקבל בחיים שכר גבוה יותר. הוא אחד המשתכרים הגבוהים בקבוצהdyarok אמר:גולדשטיין טוען שריזספור "לוטשת" עיניים לסבע ושבסביבתו "שוקלים" מעבר לטורקיה.
הוא גם טוען שאין הצעות מהאמירויות.
לדעתי ספין כדי להעלות שכר וגם אם יש הצעה כזו סבע לא יעבור לחור כזה (קרוב לגבול עם גיאורגיה).
בעבר נטען שהוא לא ממש התאקלם בסיבאס ורצה לשחק רק בקבוצות מאיסטנבול.
אל תהיה כל כך בטוח. אל תשכח שאז שרת הפנים הייתה איילת שקד ועכשיו זה דרעי/משה ארבלApoc אמר:לא אמורה להיות בעיה לחדש
Smurk אמר:אחלה ג'וש. אני יודע שעוד 3-4 חודשים הוא ימכור אותנו במשחק גדול בכדור גובה ואני אתחרפן עליו אבל הוא ישראלי ובגדול שוער יציב.
Shocking4U אמר:אם ניקיטה נשאר זה בעיקר כי הוא מצויין בחדר הלבשה סטייל רמי. הוא מאוד טוב עם כל הזרים (פלאניץ, סונדגרן וקורנו) ועוזר להם להתאקלם פה. גם מדובר במקצוען שלא עושה פרצופים כשלא משחק. אני באופן אישי אשמח אם ימשיך במועדון לעונת פרישה.
Shocking4U אמר:אם ניקיטה נשאר זה בעיקר כי הוא מצויין בחדר הלבשה סטייל רמי. הוא מאוד טוב עם כל הזרים (פלאניץ, סונדגרן וקורנו) ועוזר להם להתאקלם פה. גם מדובר במקצוען שלא עושה פרצופים כשלא משחק. אני באופן אישי אשמח אם ימשיך במועדון לעונת פרישה.
Smurk אמר:ניקיטה אגדה שלנו. כל עוד הוא לא מרוויח מעל 200K שיעשו איתו מה שרוצים, אפילו אפסנאי.
Apoc אמר:הנושא הזה פתוח כבר יממה שלמה ועדיין אין וולקאם
אחד החלונות המאכזבים