ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:Shocking4U אמר:אם ניקיטה נשאר זה בעיקר כי הוא מצויין בחדר הלבשה סטייל רמי. הוא מאוד טוב עם כל הזרים (פלאניץ, סונדגרן וקורנו) ועוזר להם להתאקלם פה. גם מדובר במקצוען שלא עושה פרצופים כשלא משחק. אני באופן אישי אשמח אם ימשיך במועדון לעונת פרישה.
אני אשמח שישאר אם זה בתור חלוץ רביעי לעונת פרישה. לפי מה שמסתמן ילכו על תאי בריבו וישאירו את יתר החלוצים שלנו. לא יודע אם זה מספיק.
לגבי ג'וש - חדשות טובות אם הוא באמת נשאר. צריך כמה שפחות זעזועים בסגל.
The real Tsepo אמר:שחקן שמעולם לא התחברתי לסגנון שלו. גם בשיא שלו בכל רגע שהוא לא הרגע שהוא שם את הגול זה לשחק עם שחקן פחות ולי קשה עם שחקנים כאלה.
מה שכן הכמה חודשים הראשונים עם ברק הוא היה בזון באמת מדהים.
בעיניי מאז הכמה חודשי חמד לא היה לנו חלוץ באמת ברמה מעל הליגה מאז קולאוטי. (אולי פנטיני לרגעים)
חלום שלי שיהיה חלוץ מפחיד עם הקישור שלנו
The real Tsepo אמר:שחקן שמעולם לא התחברתי לסגנון שלו. גם בשיא שלו בכל רגע שהוא לא הרגע שהוא שם את הגול זה לשחק עם שחקן פחות ולי קשה עם שחקנים כאלה.
בעיניי מאז הכמה חודשי חמד לא היה לנו חלוץ באמת ברמה מעל הליגה מאז קולאוטי. (אולי פנטיני לרגעים)
greenguy אמר:The real Tsepo אמר:שחקן שמעולם לא התחברתי לסגנון שלו. גם בשיא שלו בכל רגע שהוא לא הרגע שהוא שם את הגול זה לשחק עם שחקן פחות ולי קשה עם שחקנים כאלה.
את. אמיתי? ניקיטה בשיא היה מטרונום שכל קבוצה שיקשקה ממנו. הלוואי והיה לנו סגנון של חלוץ של ניקיטה בשיא
חזיזוש אמר:The real Tsepo אמר:שחקן שמעולם לא התחברתי לסגנון שלו. גם בשיא שלו בכל רגע שהוא לא הרגע שהוא שם את הגול זה לשחק עם שחקן פחות ולי קשה עם שחקנים כאלה.
עם כל הכבוד חמד לא היה מעל הליגה גם בחודשים ש״הפציץ״ אצלנו, חמד של 2011 מאוד מזכיר את הבלומינג של שון וויסמן ב2019. שניהם אף פעם לא היו סקוררים גדולים למעט הבלחות נחמדות
על פנטיני באמת אין מה לדבר, אחלה חלוץ אבל לא קרוב למישהו שמשקשקים ממנו.
ניקיטה מעל כל מי שהזכרת למעט קולאוטי שהיה בו פשוט הכל
Shocking4U אמר:שיביאו מי שהם רוצים. אם זה המאמן אז חבל באמת להתעסק במי יבוא כי הכישלון הוא בלתי נמנע.
onn אמר:וייס מישר קו עם הסלב:
הירוקים סימנו את הקשר בן ה-20 ממוצא יהודי של ניו יורק רד בולס מה-MLS : דניאל אדלמן.
הוא יפוטר מספיק מהר כדי שיהיה אפשר לעשות פלייאוף עליון. מאבק על מקום 4 זה ריאלי.amitoima אמר:אין מה לדון ברכש עם מאמן כמו דגו.
גם אם האלנד פה אנחנו בדרך לפלייאוף תחתון.
benrey אמר:אתם חושבים שסבע היה חותם פה אם דגו היה על הקווים?