Smurk
אגדת מועדון
Kaka אמר:הוא אמר לי שזה שחקן שמשחק בליגה באירופה ולא ארה"ב.
נחת אתמול בצהריים.
אנדראה פטאנייה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נחת אתמול בצהריים.
נחת אתמול בצהריים.
כובע קש אמר:אם פיירו ורוקאביצה נשארים וכמובן שדין דוד לא יעזוב, איפה יכנס פה עוד חלוץ?
כובע קש אמר:אם פיירו ורוקאביצה נשארים וכמובן שדין דוד לא יעזוב, איפה יכנס פה עוד חלוץ?
בירקי אמר:כובע קש אמר:אם פיירו ורוקאביצה נשארים וכמובן שדין דוד לא יעזוב, איפה יכנס פה עוד חלוץ?
אין מה להשאיר את ניקיטה בחייאת. מש״קית בידור אולי. שחקן עבר.
NOSFERATU ZODD אמר:מה פיירו נשאר?
מה ההזייה הזאת?
Adi81 אמר:NOSFERATU ZODD אמר:מה פיירו נשאר?
מה ההזייה הזאת?
הזיה? לא שמעת שאח של ברוך דגו יאמן פה?

דם ירוק!!! אמר:ברור כשמש שפיירו ישאר..מסאי בובה דגו יכול להזיז אותו ??
בכר היה מביא מחליף....
אבל זה מה שיש....
אלברמן יקבע לדגו את הסגל ואת הכל..התפקיד של דגו יהיה לסדר את הקונוסים באימון.
אתה באמת השוואת בין מסאי דגו לסוזה וגרסיה ?????Judokan אמר:דם ירוק!!! אמר:ברור כשמש שפיירו ישאר..מסאי בובה דגו יכול להזיז אותו ??
בכר היה מביא מחליף....
אבל זה מה שיש....
ברור שאלברמן יקבע לדגו את הסגל, זה בדיוק התפקיד של מנהל מקצועי וככה זה מתנהל בכל מקום.
מנהל מקצועי נמצא מעל המאמן בהיררכיה. הוא בוחר את המאמן ובונה את סגל הקבוצה. המאמן מקבל את ההחלטות השוטפות בתוך הסגל.
באותה מידה אפשר היה להגיד שג'ורדי קבע לסוזה, גרסיה ושות' את הסגל וכל התפקיד שלהם היה לסדר קונוסים באימון.
דם ירוק!!! אמר:אתה באמת השוואת בין מסאי דגו לסוזה וגרסיה ?????Judokan אמר:דם ירוק!!! אמר:ברור כשמש שפיירו ישאר..מסאי בובה דגו יכול להזיז אותו ??
בכר היה מביא מחליף....
אבל זה מה שיש....
ברור שאלברמן יקבע לדגו את הסגל, זה בדיוק התפקיד של מנהל מקצועי וככה זה מתנהל בכל מקום.
מנהל מקצועי נמצא מעל המאמן בהיררכיה. הוא בוחר את המאמן ובונה את סגל הקבוצה. המאמן מקבל את ההחלטות השוטפות בתוך הסגל.
באותה מידה אפשר היה להגיד שג'ורדי קבע לסוזה, גרסיה ושות' את הסגל וכל התפקיד שלהם היה לסדר קונוסים באימון.
אתה חושב ששחקנים יספרו את דגו בכלל ??????
Judokan אמר:דם ירוק!!! אמר:אתה באמת השוואת בין מסאי דגו לסוזה וגרסיה ?????Judokan אמר:ברור שאלברמן יקבע לדגו את הסגל, זה בדיוק התפקיד של מנהל מקצועי וככה זה מתנהל בכל מקום.
אתה חושב ששחקנים יספרו את דגו בכלל ??????
למה מי היה אוסקר גרסיה בשביל שיספרו אותו? אף שחקן בצהבת לא שמע על הבנאדם הזה לפני.
מאמן מהנוער של ברצלונה בלי שום ניסיון בוגרים.
ברור שאני משווה. בכל מקום בעולם, התפקיד של מנהל מקצועי עובד בדיוק בצורה שתיארתי, סמכות העל שבונה את הקבוצה וממנה את המאמן.
לך תראה מה עושה המנהל המקצועי של ברצלונה, נגיד - הוא קובע לצ'אבי 100% מהסגל. או מה עושה המנהל המקצועי בבאיירן. או בכל קבוצה ראויה שמכבדת את עצמה.
אתה תמצא בערך 0 קבוצות בכירות שבהן המאמן מקבל החלטות כאלה, לא משנה כמה מוצלח הוא. חריגים סופר נדירים אלה מאמנים כמו פרגוסון ופפ שהגיעו למעמד שהם קובעים מה יהיה.
dsgreen4 אמר:Kaka אמר:הוא אמר לי שזה שחקן שמשחק בליגה באירופה ולא ארה"ב.
נחת אתמול בצהריים.
להבנתי מדובר בחלוץ ששיחק ברוסיה
Apoc אמר:dsgreen4 אמר:Kaka אמר:הוא אמר לי שזה שחקן שמשחק בליגה באירופה ולא ארה"ב.
נחת אתמול בצהריים.
להבנתי מדובר בחלוץ ששיחק ברוסיה
לא מכיר חלוץ יהודי שמשחק באחת משתי הליגות הבכירות ברוסיה כרגע