ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:greenor אמר:את האמת, הפורום הזה מבאס תתחת... כמה נקודות למחשבה:
1. מסאי דגו - אין לי שום דיעה עליו כמאמן, כי אני לא מכיר אותו כמאמן. לקח אליפות בנוער, סבבה, אבל כל מה שהיה לפני כן פשוט לא רלוונטי. אין ספק שלא מדובר בפיגורה כמו ברק בכר (כי אין כאלה), אבל השאלה למה לא הלכו על מאמן זר היא קצת הזויה. כי מאמן זר זה לא שם, זה אוסף אינסופי של מלא שמות. אם היו מביאים מישהו שאנחנו לא מכירים, ישר היה לנו מה להגיד. עוזר מאמן של פרגוסון או מוריניו - כבר ראינו מה הם שווים. מאמן אלמוני שיהפוך להיות פפ הבא - היינו מקציפים מהפה (כי אתה לא יודע מראש לאן הבנאדם יגדל ויתפתח. אז אני בוחר לסמוך על אלברמן שמינה מישהו שמתאים לו לפרופיל שהוא חיפש.
2. שארונוב - אין לי מושג אם יצליח או לא. אבל כהחתמה - זה פרוספקט מופרע. שחקן הנבחרת הצעירה של גרמניה (!!), בגיל צעיר מאד, שמשחק בבוגרים כבר כמה שנים טובות בבונדסליגה השניה. אז נכון שבעונה האחרונה לא נתן מספרים, אבל תבינו מה עושים פה - מוציאים כסף טוב על שחקן שהתקרה שלו הרבה הרבה יותר גבוהה משבירו למיניהם. אם יצליח או לא - נראה, אבל זה יכולה להיות החתמה פסיכית. כמובן שבמיוחד לאור העובדה שלא מדובר בזר.
3. לורן אברג'יל - נראה כמו שחקן ענק. אם יחתום או לא - אני לא יודע. אני כן משוכנע שאם יגיע אלינו יהיה מדהים.
בשורה התחתונה - בכל אחת מהנקודות כתבתי "אני לא יודע". וזה מה שבעיקר חסר כאן. חסרה לאנשים הצניעות. כבר החלטתם שדגו הוא כישלון, שהגרמני הוא פלופ, שאברג'יל לא יחתום. אפס צניעות.
הסיכוי לקחת אליפות בעונת צ'מפיונס נמוך מאד. עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות שלישית ברציפות נמוך, עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות רביעית ברציפות - כמעט לא קיים. אז גם אם נבנה קבוצה מפלצתית עם צוות שייבנה לעונה שאחריה - גם לזה יש ערך.
רק תנשמו, וקצת צניעות.
יאללה מכבי.
מקבל את כל הנקודות שלך חוץ מזאת על דגו. להתפלא על זה שמביאים מאמן שנכשל בכל מקום בקריירה חוץ מכמה חודשים בכפר סבא זה בעיני מובן מאליו. מי שלא בא עם סקפטיות מובנית למינוי הזה הוא לדעתי לא מחובר למציאות. כי זה פוטנציאל להתרסקות מפוארת בכל כך הרבה בחינות.
ואף אחד לא זורק פה מאמן זר בקטע של מאמן זר גנרי אבל היה לאלברמן מספיק זמן שהוא יודע שבכר לא ממשיך כדי להכין רשימת מועמדים ראויה של מאמנים זרים שיתאימו לפרופיל שלו ולא ללכת על אופציה כמו דגו. זה הכל. אף אחד לא רוצה שהוא יכשל אבל באופן טבעי מביעים למינוי הזה בסקפטיות גדולה, נקווה שיפתיע את כולנו.
Apoc אמר:אני כנראה אוותר על לפתוח נושא סקאוטינג לחלון הקיץ הנוכחי למרות שיש לי לא מעט שמות מעניינים
בעיקר כי עושה רושם שלא הולכים להביא שחקנים זרים חדשים בחלון הנוכחי אז אין טעם
זה לא רק פיירו אם נשאר או הולך, יש גם את דילן שעדיין לא הובהר או הוכרז אם מממשים את האופציה עליו או לא אז בעניין שלו יכול להיות שיגיעו עוד זר או שניים תלוי אם יממשוApoc אמר:אני כנראה אוותר על לפתוח נושא סקאוטינג לחלון הקיץ הנוכחי למרות שיש לי לא מעט שמות מעניינים
Apoc אמר:אני כנראה אוותר על לפתוח נושא סקאוטינג לחלון הקיץ הנוכחי למרות שיש לי לא מעט שמות מעניינים
אני לא חושב שדגו חייב לקחת אליפות כדי שהעונה תהיה הצלחה. רשמתי פה כבר בעבר שלדעתי אם העונה נגיע לשלב בתים אירופי כלשהו+ מאבק על אליפות ולהיות רלוונטים סטייל בש של השנה ושנה שעברה נגדנו + ריצה טובה בגביע ומאזן טוב במשחקים נגד הצהבת וזאת תהיה עונה סבבה.greenor אמר:Shocking4U אמר:greenor אמר:את האמת, הפורום הזה מבאס תתחת... כמה נקודות למחשבה:
1. מסאי דגו - אין לי שום דיעה עליו כמאמן, כי אני לא מכיר אותו כמאמן. לקח אליפות בנוער, סבבה, אבל כל מה שהיה לפני כן פשוט לא רלוונטי. אין ספק שלא מדובר בפיגורה כמו ברק בכר (כי אין כאלה), אבל השאלה למה לא הלכו על מאמן זר היא קצת הזויה. כי מאמן זר זה לא שם, זה אוסף אינסופי של מלא שמות. אם היו מביאים מישהו שאנחנו לא מכירים, ישר היה לנו מה להגיד. עוזר מאמן של פרגוסון או מוריניו - כבר ראינו מה הם שווים. מאמן אלמוני שיהפוך להיות פפ הבא - היינו מקציפים מהפה (כי אתה לא יודע מראש לאן הבנאדם יגדל ויתפתח. אז אני בוחר לסמוך על אלברמן שמינה מישהו שמתאים לו לפרופיל שהוא חיפש.
2. שארונוב - אין לי מושג אם יצליח או לא. אבל כהחתמה - זה פרוספקט מופרע. שחקן הנבחרת הצעירה של גרמניה (!!), בגיל צעיר מאד, שמשחק בבוגרים כבר כמה שנים טובות בבונדסליגה השניה. אז נכון שבעונה האחרונה לא נתן מספרים, אבל תבינו מה עושים פה - מוציאים כסף טוב על שחקן שהתקרה שלו הרבה הרבה יותר גבוהה משבירו למיניהם. אם יצליח או לא - נראה, אבל זה יכולה להיות החתמה פסיכית. כמובן שבמיוחד לאור העובדה שלא מדובר בזר.
3. לורן אברג'יל - נראה כמו שחקן ענק. אם יחתום או לא - אני לא יודע. אני כן משוכנע שאם יגיע אלינו יהיה מדהים.
בשורה התחתונה - בכל אחת מהנקודות כתבתי "אני לא יודע". וזה מה שבעיקר חסר כאן. חסרה לאנשים הצניעות. כבר החלטתם שדגו הוא כישלון, שהגרמני הוא פלופ, שאברג'יל לא יחתום. אפס צניעות.
הסיכוי לקחת אליפות בעונת צ'מפיונס נמוך מאד. עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות שלישית ברציפות נמוך, עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות רביעית ברציפות - כמעט לא קיים. אז גם אם נבנה קבוצה מפלצתית עם צוות שייבנה לעונה שאחריה - גם לזה יש ערך.
רק תנשמו, וקצת צניעות.
יאללה מכבי.
מקבל את כל הנקודות שלך חוץ מזאת על דגו. להתפלא על זה שמביאים מאמן שנכשל בכל מקום בקריירה חוץ מכמה חודשים בכפר סבא זה בעיני מובן מאליו. מי שלא בא עם סקפטיות מובנית למינוי הזה הוא לדעתי לא מחובר למציאות. כי זה פוטנציאל להתרסקות מפוארת בכל כך הרבה בחינות.
ואף אחד לא זורק פה מאמן זר בקטע של מאמן זר גנרי אבל היה לאלברמן מספיק זמן שהוא יודע שבכר לא ממשיך כדי להכין רשימת מועמדים ראויה של מאמנים זרים שיתאימו לפרופיל שלו ולא ללכת על אופציה כמו דגו. זה הכל. אף אחד לא רוצה שהוא יכשל אבל באופן טבעי מביעים למינוי הזה בסקפטיות גדולה, נקווה שיפתיע את כולנו.
אני אשקר אם אני אגיד שאני אוהב את ההחתמה, או אפילו מבין אותה. נכנסתי לסוג של הלם יומיים כשהשם פורסם, הייתי משוכנע באלף אחוז שמדובר בתרגיל הטעיה או שדגו יהיה העוזר הישראלי בצוות זר.
אבל כל הקריאות האלה להפגין נגדו ("לא אישי, כן"), או יענקלך... אנשים מגז'דרים בלי לתת סיכוי.
שוב, לא יודע. לא יודעעעע.
אבל מפה המרחק גדול לקבוע שהסגל לא יספור אותו ושאין לו מושג ושהלכה העונה.
אני באמת ובתמים חושב שגם בכר לא היה לוקח אליפות רביעית פה. ואני חושב שהוא גאון שהוא הלך עכשיו, כי לעולם לא נדע. אז אם דגו לא יקח אליפות - זה לא שוק. אבל זה לא בינארי. אנחנו מסכימים שאם הוא יקח אליפות הוא הצלחה, אבל אני לא אומר שאם לא ניקח הוא בהכרח כישלון.
ושוב, אני שותף לכל החששות, אבל לא מקבל את האנטי.
אני אתקן זה אומר שנפרדים מזר שהוא לא פיירו/שרי/דניאל. לשרי ודניאל אין ללכת בהתחשב גילם ושביעות הרצון של הצוות מהם, פיירו נשאר. זה אומר שצירוף זר חדש שווה עזיבה של סק/קורנו.Smurk אמר:וואלה הלוואי שלא יצורפו זרים חדשים. אם יצורפו זרים חדשים זה אומר שניפרד מזר שהוא לא פיירו. אז לא תודה
יכול להיות שלא יממשו על דילן ויביאו בלם ישראלי וישתמשו במשבצת של זר במקום אחרSmurk אמר:אני אתקן זה אומר שנפרדים מזר שהוא לא פיירו/שרי/דניאל. לשרי ודניאל אין ללכת בהתחשב גילם ושביעות הרצון של הצוות מהם, פיירו נשאר. זה אומר שצירוף זר חדש שווה עזיבה של סק/קורנו.Smurk אמר:וואלה הלוואי שלא יצורפו זרים חדשים. אם יצורפו זרים חדשים זה אומר שניפרד מזר שהוא לא פיירו. אז לא תודה
אני מקווה שאם הוא יפוטר זה יהיה מוקדם. שלא נדשדש איתו ואז הוא יפוטר כשכבר נהיה עמוק עמוק בים. אם מאבדים את האמון בו אז לחתוך מהר ואז אולי עוד יהיה אפשר להציל משהו מהעונה הזאת.dyarok אמר:העיניין עם דגו, מעבר לכל מה שנאמר, הוא שהסיכוי שיהיה המאמן אחרי ינואר (והייתי לארג') הוא נמוך.
הדחה מוקדמת באירופה בצירוף כמה תוצאות לא טובות בליגה (אצלינו מספיק רצף של כמה תיקו) והעליהום שיהיה על הקבוצה יהיה בווליום מאד גבוה .
ואז או שיוחלף במאמן שישלפו משום מקום כשהאופציות מצומצמות או שיקפוץ ה"שחר" ליענקלה והוא ישאר- כי ממילא עפנו מאירופה ומראש לא היה סיכוי גדול לאליפות רביעית.
יציעים מתדלדלים כשנדשדש מקום 3-4 יספרו לו את כל הסיפור.
Shocking4U אמר:יכול להיות שלא יממשו על דילן ויביאו בלם ישראלי וישתמשו במשבצת של זר במקום אחרSmurk אמר:אני אתקן זה אומר שנפרדים מזר שהוא לא פיירו/שרי/דניאל. לשרי ודניאל אין ללכת בהתחשב גילם ושביעות הרצון של הצוות מהם, פיירו נשאר. זה אומר שצירוף זר חדש שווה עזיבה של סק/קורנו.Smurk אמר:וואלה הלוואי שלא יצורפו זרים חדשים. אם יצורפו זרים חדשים זה אומר שניפרד מזר שהוא לא פיירו. אז לא תודה
Shocking4U אמר:https://twitter.com/talshorrer/status/1659821748202749952?s=46
לא ידעתי באיזה שרשור מתאים לשים את זה אבל לשמוע שקפטן של מכבי חיפה דיבר ככה זה פשוט הזייה. זה משהו שמתאים לי להגיד פה לפני משחק נגדם, לא הגישה שאתה מצפה מהקפטן שלך. נראה לי נטע הימר יותר נגדנו אפילו ממני @apoc
Kaka אמר:Apoc אמר:אני כנראה אוותר על לפתוח נושא סקאוטינג לחלון הקיץ הנוכחי למרות שיש לי לא מעט שמות מעניינים
תפתח על יהודים. זה יהיה הכיוון בכל חלון.
Shocking4U אמר:לא ראיתי מספיק מעפולה כדי לחוות דעה אבל נראה שהם בונים עליו אז לא רואה מגן ימני אחר מחליף מגיע. מגן שמאלי מחליף חייב להגיע. לדעתי עוד קיצוני ימין זה חשוב, זה אצילי ודי כלום אחריו. בשמאל דווקא יש הרבה אופציות (דולב/מאוויס וסוף).ברק.י אמר:Shocking4U אמר:הסגל והעומק פוטנציאלית בעונה הבאה בהנחה שכולם נשארים :
ג׳וש/כיוף/פוקס
סונדגרן/אלימלך/מאיר
קורנו/?
סק/דילן/שון/גרשון
אברג׳ל/נאור/מוחמד/פאני/ג׳אבר
שרי/סבע
אצילי/צ׳יבוטה/חזיזה/סוף
פיירו/דוד/שוראנוב/ניקיטה (?)
חסר בעיקר מגן שמאלי מחליף, כנף ימין ולדעתי חלוץ זר במקום פיירו ואפשרות לעוד קשר 50/50 לרוטציה סטייל אביב אברהם או ארד בר.
כמו שאמרתי בעבר זה הכל אבל מגדל קלפים. אם אברג’יל נופל אתה צריך קשר אחורי זר ואז אתה חייב לוותר על דילן או פיירו.
אם סבע עוזב אז אתה צריך עוד קשר התקפי
בהנחה שפיירו נשאר ובהנחה שאברג'ל ושוראנוב יהיו פה, ללא קשר לעזיבות, רק להביא מגנים מחליפים זה קריטי.
לדעתי, צריך להשתדרג גם בעמדת המגן הימני (במקום רז) ואלימלך הוא עדיין לא התשובה לכך. לפחות מהתקופה שלו בעפולה, נראה שהגנתית הוא מתחת לרמה.
אם יחליטו להביא עוד קיצוני ו-8 שיודעים להניע כדור זה יעזור לנו לשמור על הרמה בליגה במקביל לאירופה, אבל בהחלט לא מאסט.
Apoc אמר:Shocking4U אמר:https://twitter.com/talshorrer/status/1659821748202749952?s=46
לא ידעתי באיזה שרשור מתאים לשים את זה אבל לשמוע שקפטן של מכבי חיפה דיבר ככה זה פשוט הזייה. זה משהו שמתאים לי להגיד פה לפני משחק נגדם, לא הגישה שאתה מצפה מהקפטן שלך. נראה לי נטע הימר יותר נגדנו אפילו ממני @apoc
הוא היה פה בשנים הכי גרועות של הקבוצה ובניגוד לשחקנים כמו קטן שפרשו באמצע הוא לא חווה את מכבי חיפה של התקופה הגדולה בשנות האלפיים הראשונות.
לדעתי הוא מנטלית היה גמור ומעוך וממורמר ברמות אחרות.
מסביר את נאום ה "אף אחד לא יצחק עלינו" שלו אחרי ההפסד למכבי ת"א והבטחת האליפות השנייה.