• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דעה מאוד לא פופולארית. מביא קל את אבי ריקן, נראה סופר חיובי, חכם ומחזיק חדר הלבשה. אנחנו צריכים כאלה לעונה הבאה. שיהיה הקשר ה5 ויעלה שנצטרך אופי.
חוץ מזה נראה לגמרי אחד כמו אלברמן שיכול להיות איש מקצוע מעולה

כיאל שחקן יותר טוב וגם ירוק. אם הוא מוכן לשבת בספסל ולדעתי בגיל הזה הוא מוכן מביא אותו הרבה לפני ריקן הזין הזה. החגיגה הקרינג'ית שלו מחרפנת אותי, שלא יחגוג ככה במדים שלנו.

Smurk אמר:
כיאל שחקן יותר טוב וגם ירוק. אם הוא מוכן לשבת בספסל ולדעתי בגיל הזה הוא מוכן מביא אותו הרבה לפני ריקן הזין הזה. החגיגה הקרינג'ית שלו מחרפנת אותי, שלא יחגוג ככה במדים שלנו.

כיאל נראה כמו מחרב חדרי הלבשה. ריקן כמו דבק. אנחנו חייבים כאלה

לא מביא אף אחד מהם. אם הם היו משחררים את גולסה הייתי מנסה להביא. אני חושב שגם אנחנו צריכים לשכנע את דוידזאדה לבוא לכאן. לתת לו הצעה לפני שהוא חותם שם על חוזה חדש.

לא רוצה פה את ריקן ולא את גולסה.
דחו אותנו כל כך הרבה שנים היום שיחנקו עם הצהבת שלהם
מה גם ששניהם הרבה מעבר לשיא

בירקי אמר:
אף אחד פה לא ראה את אדון אברגיל לחוות דיעה?

מצפייה של 30 דק' בערך: הרבה התקפות מתחילות דרכו, מנווט את המשחק בעיקר לצדדים אבל גם יודע להכניס כדורים לעומק. לא פיזי מידי במבנה גוף אבל פיזי במשחק, נכנס לתאקלים בלי פחד ויודע לחלץ נקי. נראה מנהיג, משחק אחראי ויודע להרגיע את המשחק, סוג של נטע לביא.

נראה כמו רכש מעולה.

מילה על שוראנוב - האוהדים ברשתות החברתיות אוהבים אותו, אבל מדברים על זה שהוא לא משקיע מספיק, למרות הכישרון הגדול שלו. אחרים טוענים שקשה להראות מה אתה שווה כשאתה לא מקבל דקות. למרות הסטטיסטיקה שלו של שער אחד ב-18, הוא עשה העונה בסה״כ 340 דקות במצטבר (פחות מהדקות של עפרי ארד במכבי חיפה העונה!). לכן, הנתון הזה של כמות המשחקים מטעה לרעתו. עכשיו עולה השאלה - מה הביצה ומה התרנגולת? הוא לא משקיע ולכן גם נמחק מהרוטציה או שהוא לא מצליח להיכנס לעניינים ולקצב כשהוא מקבל דקות משחק בגלל שהוא בקושי רואה דשא?

נשמע מהחוזה הצפוי שבמועדון יתנו לו את הקרדיט. נותר רק לראות מה הוא יעשה איתו.

ברק.י אמר:
מילה על שוראנוב - האוהדים ברשתות החברתיות אוהבים אותו, אבל מדברים על זה שהוא לא משקיע מספיק, למרות הכישרון הגדול שלו. אחרים טוענים שקשה להראות מה אתה שווה כשאתה לא מקבל דקות. למרות הסטטיסטיקה שלו של שער אחד ב-18, הוא עשה העונה בסה״כ 340 דקות במצטבר (פחות מהדקות של עפרי ארד במכבי חיפה העונה!). לכן, הנתון הזה של כמות המשחקים מטעה לרעתו. עכשיו עולה השאלה - מה הביצה ומה התרנגולת? הוא לא משקיע ולכן גם נמחק מהרוטציה או שהוא לא מצליח להיכנס לעניינים ולקצב כשהוא מקבל דקות משחק בגלל שהוא בקושי רואה דשא?

הביצה זה חוסר ההשקעה שלו בלי שום שאלה.
עונה לפני שורנוב קיבל הרבה יותר דקות, וקיבל ביקורת על זה שהוא מצפה שהמשחק "יגיע אליו".

אני מניח שאצלנו בונים על זה שהרמה הפיזית היותר נמוכה בליגה יחד עם הרבה יותר פוקוס אישי עליו ברמה המנטלית יכול להוציא ממנו יותר השקעה ובהתאם יותר תוצאות.

ברק.י אמר:

מצד שני אומרים ש-4 מאמנים שם לא ספרו אותו. בעיה גדולה מאוד

סוף אגב כנראה סגור. כולם במועדון כבר מדברים עליו כאחד שנשאר פה בעונה הבאה. גם יענקלה וגם היום יוסי פרץ ארי.

אני באופן אישי קצת סקפטי לגביו כי אמנם יש לו נתונים פיזיים אדירים אבל 1. הוא אחרי פציעה קשה מאוד, במיוחד לכדורגלן שבנוי על עצימות ו2. הוא כמעט לא שיחק כדורגל בוגרים בקריירה שלו

https://www.instagram.com/p/Cshh6gSI4TU/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

100 הופעות לאברג׳ל

לפי בן דור אין התקדמות עם אברג'ל ויש קשיים בעסקה.

Smurk אמר:

הייתכן שהדיווח על "עסקה כמעט סגורה" בדיוק בימים שהחתימו את דגו היו כדי לרכך את הקהל?

Daholio אמר:
Smurk אמר:

הייתכן שהדיווח על "עסקה כמעט סגורה" בדיוק בימים שהחתימו את דגו היו כדי לרכך את הקהל?

מה פתאום? מכבי חיפה? מכבי חיפה שלנו? לא יכול להיות

Smurk אמר:

זה משפט כללי מדי
הוא כותב כי הוא חייב להתייחס לזה בכתבה היומית ובאמת אין לו מה להוסיף
אז הוא כותב שזה לא התקדם מאז אתמול ושיש קשיים בעסקה (אחרת היה מתקדם מאז אתמול)

Apoc אמר:
Smurk אמר:

זה משפט כללי מדי
הוא כותב כי הוא חייב להתייחס לזה בכתבה היומית ובאמת אין לו מה להוסיף
אז הוא כותב שזה לא התקדם מאז אתמול ושיש קשיים בעסקה (אחרת היה מתקדם מאז אתמול)

האמת הוא זהיר מאוד בנושא הזה בניגוד לגולדשטיין שכתב שיש סיכום עם השחקן ולוריין.

Shocking4U אמר:
סוף אגב כנראה סגור. כולם במועדון כבר מדברים עליו כאחד שנשאר פה בעונה הבאה. גם יענקלה וגם היום יוסי פרץ ארי.

אני באופן אישי קצת סקפטי לגביו כי אמנם יש לו נתונים פיזיים אדירים אבל 1. הוא אחרי פציעה קשה מאוד, במיוחד לכדורגלן שבנוי על עצימות ו2. הוא כמעט לא שיחק כדורגל בוגרים בקריירה שלו

קודם כל הוא כבר סגור לעונה הבאה, שנית לא הבנתי מה הבעיה איתו?
לא חושב שיש מישהו שמחשיב אותו כשחקן מרכזי, או כשחקן שבונים עליו הרים וגבעות, בדיוק מהסיבות שציינת.
במקרה הטוב, הוא יהיה הפתעה נעימה, במקרה הפחות טוב יתרום כמו בעונה החולפת.
עסקה ברמת סיכון נמוך עם פוטנציאל לתשואה טובה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה